Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Máme taky to od FP do 18kg a super…
ted je zatím schované,pak ho matesovi zase vyndám jako křesílko
bohunko to nevidím jako dobré řešení, klárku to v lehátku moc baví, neumím si představit že by mi v obýváku stála jídelní židlička a v tom dítě
Petro Z nemáš ještě nejakou fotku celého lehátka jak vypadá ve skutečnosti díky moc
super díky moc, vypadá krásně, a je opravdu tak bytelné jak píšou?? Klárka už má ted 9 kilo:-)sice se přibírání zastavilo díky příkrmům ale chci opůravdu koupit kvalitní lehátko
bytelné je,to ano…mates v půl roce měl 9.60…ale to už v něm moc nechtěl být…
Taky máme tohle lehátko, Samík je macek (ostatně Matyášek od Petry taky)
A užili jsme ho do 8 měsíců určitě - než se začal plazit po břiše, pak už tam být nechtěl. Teď je u ledu a čeká na svoji příležitost jako křesílko ![]()
Bytelné je dost, byli jsme s ním moc spokojení
Ale za ty prachy… Nevím nevím, jak dlouho ho využijete… Záleží, jak je malá akční. Možná bych spíš šla do té jídelní židličky - třeba chicco polly magic, má i hrazdičku… Ale to nechceš, tak tohle lehátko můžu doporučit ![]()
Tak, 15kg, 98cm, lehátko v podstatě po 4 dětech (my ho kupovali po dvou a tady ho taky používají dvě)
PetroZ, tak to je supr i pro takhle velký dítko, takže opravdu moc děkuju, už ho objednávám
Ahojky, tak my máme tohle :
je to podobné, jako jsi objdnala, jen mi přijde ještě trochu bytelnější. Malému je rok a měsíc a od 4 měsíců jsme ho v něm krmili a hodně si v něm hrál, teď už má na krmení doma židličku, ale v lehátku, teď už předělaném na křesílko, ho krmíme u babičky a je fakt bezvadný. Vřele doporučuji.
tak já mám lehátko od FP od narození do 18kg a jsem max spokojená, malá ho využívá do ted, ale je v něm od mala. zapne si vybračku, houpe se a kouká na pohádku ![]()
našla jsem v rychlosti starší foto