Lehátko

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9879
18.5.10 21:40

Ahoj holky teda vy rostete :mavam: K lehátkům nic nemám jen jsem chtěla pozdravit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
18.5.10 23:06
herinkoj píše:
Ahojky, tak my máme tohle :

http://unibabyshop.cz/?…

je to podobné, jako jsi objdnala, jen mi přijde ještě trochu bytelnější. Malému je rok a měsíc a od 4 měsíců jsme ho v něm krmili a hodně si v něm hrál, teď už má na krmení doma židličku, ale v lehátku, teď už předělaném na křesílko, ho krmíme u babičky a je fakt bezvadný. Vřele doporučuji.

Na to jsem koukala na aukru, taky pěkný, ale u toho modrého se mi víc líbí ta hrazdička, tady u toho je taková chudá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43020
19.5.10 06:54
zuzka.mamka píše:
Ahoj maminky poraddte mi prosím nějaké kvalitní lehátko se kterým jste spokojené. Já jsem koupila lehátko přes aukro je to polská výroba, a to znát že je to šunt, když do toho klárku dám tak úplně propadne zadečkem na zem. Na trhu je toho tolik že nevím co vybrat tak se chci zeptat na vaše zkušenosti díky

si zadji do bazarku a ochmatej si je sama - v mojem lehatku je trebas takova vystuha, co se da vyndat a ja ji mela par mesicu vyndanou (protoze kdyz byl rafanek mensi, tak se kvuli tomu prave neproboril v prostredku, ale sesouval ke strane) - treba ti to prodali bez toho. Potom te zadna kvalitni znacka nezachrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí