Korba Maxi Cosi Mura

10052
20.6.10 19:18

Korba Maxi Cosi Mura

Ahoj mám dotaz pro mamky které mají MC muru, v pátek jsem si konečně objednala korbičku, že tam ještě klárku 7měs-9kg, v těhle zimách budu vozit, ale ted jsem zjistila že ta korba má nosnost 9 kilo, tak jsem z toho taková rozčarovaná a chci se zeptat, jak dlouho popř do kolika kg, jste v ní vozily svoje děti, předem díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
351
22.6.10 12:07

9 kilo? To je snad blbost, ne? Já mám kolekci 09 a je lehoučká. Nosím v ní sedmiměsíční batole po bytě, když chci, aby spalo venku na balkóně. S devíti kilovou korbou bych se nadřela. Není těžká, fakt!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
22.6.10 23:25

nostnost znamená že unese 9 kg ne že váží 9 kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.6.10 14:45

Zuzko, ty nosnosti jsou vždycky trohcu nadsazené.. resp. poddimenzované.. Vozím Vojtu v golfkách do 15kg a to těch 15 jistě má..
Mura sama o sobě má vyšší nosnost sporťák než udávaných 15kg, je to asi 20kg. předpokládala bych stejné poddimenzování i u korby.
korba sama má asi 5kg, ne? dítě 9, to ještě není ani 15kg, co unese konstrukce.. korba je celkem masivní a drží dobře mi přijde.. pokud se ti tam vleze, neviděla bych v tom problém..

bohužel, zkoušela jsem hledat, jak jsi mi poslala sz, ale nenašla jsem nic závratného a pak jsem zapomněla :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.6.10 22:37

si moc hodná díky za odpověd :kytka:

už mi přišla a zdá že je jí unese v pohodě, ale stejně jsemto nevymyslela protože jak je klárka zvyklá na sporták že má výhled tak v té korbě stejně nechce být :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí