Lehátko ingenuity

14434
31.1.18 07:48

lehátko ingenuity

Máte někdo zkušenosti s lehátkem Ingenuity?

https://www.feedo.cz/…-11-kg-2017/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
31.1.18 08:07
@Nikyy18 píše:
Máte někdo zkušenosti s lehátkem Ingenuity?https://www.feedo.cz/…-11-kg-2017/

Na dítě jsem lehátko nepoužívala. Nechala jsem ho na teplé zemi na dece. Byl spokojený. Krmila jsem ho na ruce, někdo používá vajíčko - autosedačku. Dlouho ho v tom nechal nemůžeš, neposílí si tím vůbec břišní svaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
31.1.18 08:11

@Russet : tak ja treba pouzivala, maly mel mirny reflux, potreboval byt ve zvysene poloze po krmeni. Stacilo mi ale obyc, teda vrneni na baterky melo taky, ale nikdy jsem je tam nedala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.1.18 08:24
@beruska9 píše:
@Russet : tak ja treba pouzivala, maly mel mirny reflux, potreboval byt ve zvysene poloze po krmeni. Stacilo mi ale obyc, teda vrneni na baterky melo taky, ale nikdy jsem je tam nedala :mrgreen:

Syn ublinkával prvních šest měsíců a obešli jsme se bez něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
31.1.18 09:35

Děkuji za všeobecné rady a poprosím o zkušenosti s tímto lehátkem, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
31.1.18 10:08

@Nikyy18 ahoj, ma ho svagrova, používala jsem ho na návštěvách. Za mne je to trochu zbytecne drahé, stejnou službu mi udělalo lehatko od fisher price za polovinu. Mrne dobre reagovalo na vibrace, ale houpani mu vadilo, takže to jsem nepoužívala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14434
31.1.18 18:06

@Tichošlápek ahoj děkuji za info a má to nezpevněnou látku? Já totiž hledám lehátko, kde nebude pevná podložka, kvůli zádům je lepší prověšená látka. A u takových lehátek jsem nenašla žádné, které by mělo podhlavníček či tu vložku pro mimčo. TAkže bylo vhodné už pro větší děti. A taky se mi na něm líbí, že vypadá, že bude uzké a lehké na přenášení, abych ho mohla mít např. na gauči apod… Myslíš, že bys mohla poprosit švagrovou aby ti poslala nebo mi poslala fotky do zprávy jak vypadá to lehátko v realu s tou nejnižší polohou pro mimčo když je na houpačku i na pevno? moc moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
31.1.18 18:21

@Nikyy18 ona uz ho nema, prodala ho jak šel synovec do jídelní zidlicky ;) úzké bylo i lehké, vzadu ta látka byla podšitá silnějším pruhem. Ale byl také z látky, tak to by asi splňovalo to, co mas na mysli. Ale úplně na volno v tom nevisel, ta látka proste byla částečně zpevněná. Jinak ale ten podhlavnicek se vůbec nevyužil, stejne tam úplně male miminko můžeš dat fakt jen na chvilicku a to ho to jen stvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí