Poraďte lehký kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1908
21.10.19 20:21

Jane Slalom. Pomahala jsem ho kámošce přenášet a byl jak pírko. Ale jiné vlastnosti mě neokouzlily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
21.10.19 20:30
@Anonymní píše:
Ahoj holky.

Poradíte?
Lehký kočárek, dvojkombinace, nebo troj.
Máme do domu 17 schodů a budu ho muset vynášet. U prvního jsem měla sice “superhoupaci”, ale za to hrozne tezky( měl 18kg bez malé).
Cena mi nějak nevadí. Rada koupím nový, ale klidně i od někoho.
Koukala jsem na Bugaboo - ale ten co se mi líbil už se nevyrábí.

Budu rada za každé rady.
Dekuji.

Prosím anonym. Nikdo to ještě z okolo neví. :D

Taky hledám lehký kočárek, tak pak asi záleží co chceš ještě k tomu. Pro mě je důležitá i schopnost zvládat terén. Takže mám vybrané Cybex Balios S, Bugaboo Fox a Baby Jogger City Premiér. Všechny se vejdou do 11 Kg, všechny mají prodlouzitelnou stříšku u sporťáku což je taky super důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
21.10.19 20:31
@Anonymní píše:
Ahoj holky.

Poradíte?
Máme do domu 17 schodů a budu ho muset vynášet. U prvního jsem měla sice “superhoupaci”, ale za to hrozne tezky( měl 18kg bez malé).

Budu rada za každé rady.
Dekuji.

Mám kočár s velkými zadními koly (Baby Jogger Summit) a schody prostě po zadních kolech vyjedu i sjedu, bez pomoci a v pohodě.
Nosit kočár v ruce a zvlášť nést dítě a zvlášť věci mi přijde jako nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.19 20:35

@Lucie_Sx máme fakt blbé schody. Úzké, vysoké. Takže vážně jen nosit. Proto chci co nejlehčí. U první jsem to řešila tak, ze jsem konstrukci nechávala dole a nosila jen korbicku. Ale ta se časem zničila, jak byla venku.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.19 20:39

Koupili jsme Mutsy nio, je to městský kočárek, dvojkombinace, cca 12kg, vejde se do úzkých prostor

• Citovat
  • Upravit
1362
21.10.19 20:52
@Anonymní píše:
Ahoj holky.

Poradíte?

Budu rada za každé rady.
Dekuji.

a co poridit najezdy? kamoska mela do baraku taky, tahat porad cely kocar musi byt sileny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
981
21.10.19 20:58

My mame v panelaku pridelany najezd na schody a je pridelany k zabradli na reminku.. kdykoliv sundas, vyjedes.. taky mam tezkej kocarek, 15kg bez ditete.. takže to byl docela mazec ho tahat po cisari.. stim najezdem je to jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
21.10.19 21:07

Bugaboo bee plus /3/5. je uz nekolik typu, novejsi modely. Mam ho hlavne do auta, obchodaku, asfaltka a prochazka u tchyne, taky se k ni belham po schodech. Na teren asi moc nebude, mesto zvladne. Jizdni vlastnosti lepsi nez u Britax nebo Valco (mela jsem taky). Je lehky, skladny. Vysouvaci, zvetsujici se operka zad i sedatko. Na jizdni vlastnosti je fakt supr. Mrkni na videa na youtube. odvozil 2 moje deti :lol: zvladl i ted dovolenou v Krkonosich :mrgreen: jako hlavni kocar mam Joolz, ale proste tahnout se s ditetem a pak se vracet pro korbu a znovu pro tezsi podvozek musi byt masakr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.10.19 21:52

@marketak5 jako taky mě to napadlo, ale zase, jak jsou vysoké, tak by to bylo celkem prudké. Proste pro představu - otevřu první dveře a jdu po schodech vlastně do 3 patra domu a tam máme vstup. :roll:

Proto hledám co nejlehčí. Ale zvládla jsem tak tahat malou, tak to zvládnu i u druhého, jen si to chci trochu usnadnit.
I když pravda, ze kila po porodu šla dolu. :lol:

• Citovat
  • Upravit
34322
22.10.19 00:09
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx máme fakt blbé schody. Úzké, vysoké. Takže vážně jen nosit. Proto chci co nejlehčí. U první jsem to řešila tak, ze jsem konstrukci nechávala dole a nosila jen korbicku. Ale ta se časem zničila, jak byla venku.

Já nevím, se Summitem vyjedu kamkoliv, do tramvaje, busu atd. Někde si to vyzkoušej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
27.10.19 17:16

Já bych doporučila Valco, jsou lehoučký a mají k nim i korbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
27.10.19 17:31

Ale spíš než bych kočár nosila, tak bych s ním po schodech vyhopsala, takhle jsem to aspoň tedy dělala já. Lehký je ještě Easywalker Charley, to je novinka, tak na něj nejsou bohužel ještě recenze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí