Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jane Slalom. Pomahala jsem ho kámošce přenášet a byl jak pírko. Ale jiné vlastnosti mě neokouzlily.
@Anonymní píše:
Ahoj holky.Poradíte?
Lehký kočárek, dvojkombinace, nebo troj.
Máme do domu 17 schodů a budu ho muset vynášet. U prvního jsem měla sice “superhoupaci”, ale za to hrozne tezky( měl 18kg bez malé).
Cena mi nějak nevadí. Rada koupím nový, ale klidně i od někoho.
Koukala jsem na Bugaboo - ale ten co se mi líbil už se nevyrábí.Budu rada za každé rady.
Prosím anonym. Nikdo to ještě z okolo neví.
Dekuji.
Taky hledám lehký kočárek, tak pak asi záleží co chceš ještě k tomu. Pro mě je důležitá i schopnost zvládat terén. Takže mám vybrané Cybex Balios S, Bugaboo Fox a Baby Jogger City Premiér. Všechny se vejdou do 11 Kg, všechny mají prodlouzitelnou stříšku u sporťáku což je taky super důležité.
@Anonymní píše:
Ahoj holky.Poradíte?
Máme do domu 17 schodů a budu ho muset vynášet. U prvního jsem měla sice “superhoupaci”, ale za to hrozne tezky( měl 18kg bez malé).
Koukala jsem na Bugaboo - ale ten co se mi líbil už se nevyrábí.Budu rada za každé rady.
Dekuji.
Mám kočár s velkými zadními koly (Baby Jogger Summit) a schody prostě po zadních kolech vyjedu i sjedu, bez pomoci a v pohodě.
Nosit kočár v ruce a zvlášť nést dítě a zvlášť věci mi přijde jako nesmysl.
@Lucie_Sx máme fakt blbé schody. Úzké, vysoké. Takže vážně jen nosit. Proto chci co nejlehčí. U první jsem to řešila tak, ze jsem konstrukci nechávala dole a nosila jen korbicku. Ale ta se časem zničila, jak byla venku.
Koupili jsme Mutsy nio, je to městský kočárek, dvojkombinace, cca 12kg, vejde se do úzkých prostor
@Anonymní píše:
Ahoj holky.Poradíte?
Dekuji.
a co poridit najezdy? kamoska mela do baraku taky, tahat porad cely kocar musi byt sileny.
My mame v panelaku pridelany najezd na schody a je pridelany k zabradli na reminku.. kdykoliv sundas, vyjedes.. taky mam tezkej kocarek, 15kg bez ditete.. takže to byl docela mazec ho tahat po cisari.. stim najezdem je to jednodušší.
Bugaboo bee plus /3/5. je uz nekolik typu, novejsi modely. Mam ho hlavne do auta, obchodaku, asfaltka a prochazka u tchyne, taky se k ni belham po schodech. Na teren asi moc nebude, mesto zvladne. Jizdni vlastnosti lepsi nez u Britax nebo Valco (mela jsem taky). Je lehky, skladny. Vysouvaci, zvetsujici se operka zad i sedatko. Na jizdni vlastnosti je fakt supr. Mrkni na videa na youtube. odvozil 2 moje deti
zvladl i ted dovolenou v Krkonosich
jako hlavni kocar mam Joolz, ale proste tahnout se s ditetem a pak se vracet pro korbu a znovu pro tezsi podvozek musi byt masakr.
@marketak5 jako taky mě to napadlo, ale zase, jak jsou vysoké, tak by to bylo celkem prudké. Proste pro představu - otevřu první dveře a jdu po schodech vlastně do 3 patra domu a tam máme vstup. ![]()
Proto hledám co nejlehčí. Ale zvládla jsem tak tahat malou, tak to zvládnu i u druhého, jen si to chci trochu usnadnit.
I když pravda, ze kila po porodu šla dolu. ![]()
@Anonymní píše:
@Lucie_Sx máme fakt blbé schody. Úzké, vysoké. Takže vážně jen nosit. Proto chci co nejlehčí. U první jsem to řešila tak, ze jsem konstrukci nechávala dole a nosila jen korbicku. Ale ta se časem zničila, jak byla venku.
Já nevím, se Summitem vyjedu kamkoliv, do tramvaje, busu atd. Někde si to vyzkoušej.
Já bych doporučila Valco, jsou lehoučký a mají k nim i korbu.
Ale spíš než bych kočár nosila, tak bych s ním po schodech vyhopsala, takhle jsem to aspoň tedy dělala já. Lehký je ještě Easywalker Charley, to je novinka, tak na něj nejsou bohužel ještě recenze.