Maxi Cosi Mura 3

155
28.1.10 10:30

Maxi Cosi Mura 3

Ahoj všichni, začátkem března se nám má narodit miminko a my stále nemáme kočárek. Hrozně se mi líbí Maxi Cosi Mura 3 a proto bych se chtěla zeptat, zda s ním někdo máte zkušenost a jakou. Dále přemýšlím o Casualplay S4.
Děkuju moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Maxi-Cosi Mura?

Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi Mura
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15404
28.1.10 10:46

Ahoj, taky my čekáme mimčo začátkem dubna a Muru 3 už máme objednanou.. :wink:
Taky budu ráda za info z provozu, nicméně, co jsem si zkoušela, byla mně „akorát do ruky“, to, že je těžší mi vůbec nevadí…

O Casualu jsem slyšela, že je prostě malý - dost lidí si na to stěžovalo… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
28.1.10 11:10

Ahoj, nad Murou jsem taky přemýšlela, ale odradila mě jeho váha. Dá se říct, že kvůli tomu jsem si ho nekoupila. Domů to mám odevšaď do kopce, když si k těm 17kg připočtu dítě a nákup, je to fuška. A taky ten sporťák mi přijde malý.
Nad Casuplayem jsem přemýšlela už u první dcerky, ale je opravdu malý, ten sporťák je tak do roku a půl, pak už si dítě nemá velice kam dát nohy a navíc je tam nízká zádová opěrka.
Oba kočárky jsou to pěkné, ale ani jeden z nich u mě nezvítězil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
28.1.10 12:40

My máme Muru objednanou od konce listopadu a stále na ni čekáme. Proto se teď rozmýšlím, zda tedy nepořídit něco jiného, protože si nejsem jistá, že do porodu vůbec dorazí. I když nerada bych volila něco jiného, tenhle kočárek se mi moc líbí, hlavně proto, jak je korbička velká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
28.1.10 12:42

Ahojky Zari a jaký jste tedy pořídili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
28.1.10 12:47

jj, je na něm super korbička, to máš pravdu. Já nakonec pořídila Quinny Speedi. krom velkého koše splňoval všechny mé požadavky.

• lehce ovladatelný
  • trojkolka
  • lehký
  • prostorný sporťák
  • velký koš
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
28.1.10 12:53

Jo, jo, ten znám. Měla ho švagrová a měli ho snad do té doby, než měla neteř tři roky. Je fakt, že byl super, projeli jsme s ním i v tom nejhlubším sněhu i se perfektně skládal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.1.10 14:41

Dvořko,
mura 3 se mi taky líbí, moc, ale ta váha by třeba mně asi trochu vadila.. i když jsem velká, nemám moc sílu a kočár jsem hodně skládala do auta.. váha na tlačení zas takový problém není… pokud se kočár dobře ovládá, není to tak hrozné..
tlačila jsem muru 4 s 8m dítkem a nepřišlo mi to nějak hrozné.. ani v porovnání s naším speedim.

s tím skládáním do auta, ..na druhou stranu, snadno se sundá sedačka, která dělá hodně, a pak to jde taky asi do auta líp.. každopádně, tehdy nebyla :D (léto 07)

další věc, která mě osobně trochu přivádí do rozpaků je zvláštní madlo.. jako jo, pro kluka super, ale jak tam dát fusak..? a ten jejich je trochu tenký..
boudička má vzadu jen šusťák, ale právě té kamarádce to nevadí,, naopak v létě to prý bylo super.. a v zimě, když byto profukovalo říkala, že na to hodí pláštěnku..

jinak ta sedačka je super, měkoučká, pohodlná, snadno polohovatelná, otočná, prostě dokonalá.. ale nenechte se mást, je taky nízká! do casp.S4 se mi vlezl Vojta jako dvouletý v pohodě.. resp. stejně jako do mého speediho..

v obchodě bych je popohnala a pohrozila, že si objednáš jinde, okud nedodají.. udělala bych velký humbuk, pokud už je to přes dodací lhůtu, kterou ti slíbili a viděla bych.. max. si ho můžes objednat jinde.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
28.1.10 17:53

Dvořko, nám v obchodě rovnou řekli min. 2 měsíční lhůta k dodání, vzhledem k nové kolekci, tak proto jsme objednávali taky už teď…ale určitě bych je popohnala, ať víš na čem jseš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Freezz
28.1.10 19:48

No když oni Mury nejsou v celé Evropě. Výrobce je prý začíná dodávat až do příštího týdne. Jako první přijdou trojky takže snad se to stihne :palec:

A kolekce 2010 je o dvě kila lehčí, než 2009, tak to snad s tou váhou bude lepší :wink:

• Citovat
  • Upravit
Pucík 1
28.1.10 23:32

Ahoj, mám stejný „dotaz“. Mimčo čekáme až v létě, a tak se chci zeptat, co si myslíte o Maxi cosi Mura 3 nebo Casualplay S4 v podstatě na zimu. Jezdím hodně autem a tak budu potřebovat hlavně autosedačku a hlubokou korbu. Oba tyto kočárky se mi moc líbí, ale nemám vůbec žádnou zkušenost. Díky za názory … :-)

• Citovat
  • Upravit
3496
29.1.10 11:44

Freezz: mrkla jsem na novou kolekci, co se týče potahů je zajimavější než loňská, ale nevím, kde jsi vyčetla, že je lehčí, ba naopak, uvádějí hmotnost 20kg 8-o a do toho bych teda já nešla. teď se dívám, že to je váha Mury 4 a váha Mury 3 je 16,5, to je pořád na m hodně. Já bych šla max. do 14kg, víš ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
29.1.10 12:35

No tak když čtu ty vaše příspěvky, začínám být čím dál tím víc nerozhodná. Nikdy jsem si nemyslela, že vybrat kočárek bude takový problém. Taky se mi hrozně líbil kočárek EasyWalker, ale ten už stojí zase o něco víc a to se mi investovat nechce. Ten maxi cosi se mi líbí, protože má celkem velká kolečka. Teď dělají kočárky, které mají malá přední kola a to si vůbec nedokážu představit, že bych se s ním měla brodit ve sněhu, nebo jet na procházku do přírody. Paní prodavačka v jednom obchodě mi nabízela třeba kočárek Brio, ale u toho se mi právě nelíbí kolečka. Nádherný je i Bugaboo, ale u toho zase ve sporťáku prcka nepoložím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
29.1.10 19:14

hmm, taky nevím, kde se píše že je nová kolekce o 2kg lehčí.. 8-o já to nikde nenašla… těch 20kg mě taky lehce vyděsilo, ale myslím,že to je nějaký překlep… rozhdoně mury jsou od počátku výroby pořád stejné, takže není důvod, aby byly těžší…

Dvořko, EW je hezkej, ale myslím, že mura je pro mimčo pohodlnější.. :wink: a jak píšu, váha by mi vadila při skládání, při tlačení to není zas taková hrůza a20 kg nemá ani omylem, to ne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3496
29.1.10 19:52

Natašo: tu váhu 20kg jsem našla na více stránkách. Týká se to teda jen Mury 4. A myslím, že tu váhu poznáš i při tlačení. Já to mám odevšaď domů do kopce a teď jsem měla fest plný koš u speediho /a to je malý koš, jak víš/ a poznala jsem to a to byli třeba jen 4-5kg navíc. Co teprvee 20-kočár, 10 dítě a 5-7kg nákup. To bude fuška.

Opravdu proti muře nic nemám, rozhodovala jsem se mezí ní a speedim, ale ta váha mě odradila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí