Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Maxi-Cosi Mura?
Přidejte zkušenost s Maxi-Cosi MuraZari, 20kg to jo, to poznáš i při tlačení,
já to myslela spíš tak že na to tlačení (neříkám každý den krpál typu sjezdovka ..
to není zas taková pohroma, těžší kočár. samo že ne 20kg. ale tak do těch 15…
nevím,asi mě selhal můj odhad, ale já muru 4 tlačila, ve sportovní verzi, s 8m dítětem protisměru jízdy a nepřišlo mi to o moc horší než náš speedi, pravda se skoro dvouleťákem, jenže vojta měl 12kg a ono druhé dítě 9, takže tak 3kilča… tlačila jsem v terénu do kopce..
tak nevím… ????
jinak Zari, sama mám speediho, miluju ho, je to kočár k nezaplacení, pro naše potřeby,. ale uznávám, že není pro každého, … ale vždycky jsem ráda, když na někoho takového, pro koho je No 1, narazím
![]()
Já nevím, kde furt berete těch 20 kilo. Holky, když něco píšu, tak to mám ověřené. Tak ještě jednou a přikládám důkazy.
1. Specifikace Mura 4 2009
Uváděná váha 17,7 kg.
OBRÁZEK ZDE
2. Specifikace Mura 4 2010
Uváděná váha 16 kg
OBRÁZEK ZDE
3. Infosheet z Libfinu na novou Muru, který se mi dostal do ruky
Snížení hmotnosti jako bod 1
OBRÁZEK ZDE
Freezze, díky za specifikace, já věděla, že mura prostě nemá 20kg
jak jsem psala, to bych asi fakt při tlačení poznala ![]()
a že váhu snížili, to je hodně dobře, kočár se tím stává konkurenceschopným, protože, co si budeme povídat, hodně maminek ho právě a jen díky váze nakonec nekoupilo (a asi i díky nesmyslným údajům o 20ti kilech..).. jelikož fuknčně mu v mých očích chybí jenom jediné.. ruční brzda… protože ta je do terénu a na brusle fakt k nezaplacení..
takže jen doufám, že až budou designéři mury dělat další změny, brzda je napadne ![]()
Freezz: já to našla na netu, viz odkazy. Teď jsem procházela ještě i jiné, a někde dokonce píšou, že má jen 15kg, jinde zas 17,5kg, tak si vyber.
No informace od mě jsou přímo z propagačních materiálů výrobce. Ale spíš mi šlo o to ukázat, že kolekce 2010 má opravdu sníženou váhu oproti 2009.
Ahoj…já tenhle kočárek mám a můžu říct že jsem s ním velmi spokojena..je sice těžší ale dá se to zvládnout. Nejsem žádnej velikán…jenom mě trochu překvapilo že ve vyšším sněhu už není tak dobře ovladatelný. Myslim že hlavně kvuli těm kolečkám ve předu. Takže možná by Mura 4 byl v tomhle ohledu lepší. Jinak mám trochu menší dítko..takže do hluboké korby s fusakem se krásně vešel..občas i s další dekou navíc:) Sporták máme až na léto a asi kus zimy..takže zatím nemůžu soudit…
Mně ta váha opravdu nepřijde nijak hrozná
aspoň mi přijde stabilní… a pak je tu taky fakt, že jsem zvyklá zatím jezdit s kočárkem pro trojčata, takže Mura je oproti tomu fakt lehoučká ![]()