Lékař objednání

Anonymní
28.6.20 21:13

lékař objednání

Dobrý den. Chodím do moji ambulance, zkoušela jsem se dívat na jejich web, ale neumím to zjistit. Je mi hrozně zle dneska a chtěla bych si zajít k doktorovi. Musím se nějak předem objednat nebo tam můžu jen tak přijít? :) Děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3745
28.6.20 21:18

Můžeš určitě přijít bez objednání, ideálně dopoledne, ale počítej s tím, že tam asi hodinu až dvě stravis v čekárně.. Obzvláště v pondělí dopoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
28.6.20 21:21

Tak teď jsem se dívala na jejich stránky a vzhledem ke covidu se budeš muset objednat.. Já tam už déle nebyla, tak jsem si neuvědomila, že je to nyní jinak.. Si tam hned ráno zavolej a domluv se s nimi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
28.6.20 21:23

Záleží na lékaři. Třeba můj praktik i naše pediatra teď už bez objednání neberou. Je třeba napsat e-mail nebo si dopředu zavolat. Takže ráno vezmi telefon a zavolej si lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8002
28.6.20 21:31
@bartsch píše:
Záleží na lékaři. Třeba můj praktik i naše pediatra teď už bez objednání neberou. Je třeba napsat e-mail nebo si dopředu zavolat. Takže ráno vezmi telefon a zavolej si lékaři.

no to je takové teoretické, bez objednání neberou. Já mám taky na dveřích i na netu napsáno, že je třeba se nejdřív objednat. A stejně tam lidi chodí bez objednání a vyhodit je nemůžu.

pro zakladatelku, určitě se nejdřív objednej, v této době je to bezohledné jít se posadit do čekárny bez objednání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79931
28.6.20 21:45

@Lucka1111 hm, no a obráceně, to není bezohledné, když je jí hrozně zle a nemůže přijít k doktorovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.20 21:45

Joo, dobře, děkuji. Zkusím tam ráno zavolat. Myslíte že mě vezmou ještě v ten den? @Lucka1111

• Citovat
  • Upravit
6661
28.6.20 21:49
@Lucka1111 píše:
no to je takové teoretické, bez objednání neberou. Já mám taky na dveřích i na netu napsáno, že je třeba se nejdřív objednat. A stejně tam lidi chodí bez objednání a vyhodit je nemůžu.pro zakladatelku, určitě se nejdřív objednej, v této době je to bezohledné jít se posadit do čekárny bez objednání.

Pro tebe teoretické, ale já s nimi o tom mluvila. Když už někdo přijde, v čekárně ho nenechají a pokud nemají volné okno, nemusí se dočkat. Jsou to výborní lékaři, je na každém, jestli to přijme nebo ne. Můj praktik už třeba roky nebere nové pacienty. Má plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79931
28.6.20 21:52

@bartsch plno mají všichni praktici, i ti, co až tak výborní nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
28.6.20 21:53
@stinga píše:
@Lucka1111 hm, no a obráceně, to není bezohledné, když je jí hrozně zle a nemůže přijít k doktorovi?

Proč by to bylo bezohledné od lékaře? Stačí zavolat a lékař si ji pozve na konkrétní čas. Nebo je lepší vysedávat v čekárně a čekat, až se na ni zbude čas? Zvlášť když jí je zle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
28.6.20 21:57
@stinga píše:
@bartsch plno mají všichni praktici, i ti, co až tak výborní nejsou

Tenhle je jedinečný ;) Bude blbé, až jednou půjde do důchodu. Slyšela jsem už i hlasy, že na praktika je ho škoda. Ale ne, naopak. Je člověk na svém místě, který své profesi rozumí. On je první instance ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79931
28.6.20 21:58

@bartsch no příklad - je jí zle, protože má „slepé střevo“, když ji doktor objedná na čtvrtek, tak jí to střevo praskne, dostane sepsi atd.
kdyby mohla přijít zítra ráno, pošle ji do nemocnice ihned, odoperuje se a pohoda

• je to hypotetické, ale…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
28.6.20 22:06
@stinga píše:
@bartsch no příklad - je jí zle, protože má „slepé střevo“, když ji doktor objedná na čtvrtek, tak jí to střevo praskne, dostane sepsi atd.
kdyby mohla přijít zítra ráno, pošle ji do nemocnice ihned, odoperuje se a pohoda

Když ráno vezme telefon a zavolá, popíše své zdravotní problémy, tak ji praktik se slepým střevem neobjedná na středu. Se slepým střevem bych tedy na praktika nečekala. Mému tátovi se minulý víkend nečekaně horšil tlak, nemá s tím normálně problém. Bylo to v neděli, v pondělí ráno zavolal našemu praktikovi, ten položil pár otázek. A následně ho chtěl vidět hned dopoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.6.20 22:14

Pokud by objednat nešlo a měla bych akutní problém, jedu na pohotovost. Jinak to do rána vydrží a pak tam zavolám nebo se zkusím objednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30382
28.6.20 22:18
@stinga píše:

Tak je určitě potřeba zhodnotit jak jí je. Ale pokud je jí hodně zle, tak nemá čekat na praktika, ale jet na pohotovost. A s tím voláním to bude spíš o tom, že tam nenakluše ráno na 7, aby tam 3 hodiny čekala, ale domluví se a přijde rovnou na 10, kdy si na ní udělá doktorka čas. Min. u nás to tak nyní funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí