Lekárka sa mi smiala pri porode
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Poslala bych formální stížnost nemocnici a trvala na vyjádření.
- Citovat
- Upravit
Je pravda, že mám niečo nad 100kg a 25 rokov ale aj tak ma nemali právo takto zhodiť
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Pekný deň. Mám taký problem, že lekárka sa mi smiala pri porod. Mala som plánovanú sekciu a keď som bola už na sále lekárka zacala mať blbé reci, že som tučná, že mám už veľa deti, že rodím každý rok ( 3 deti s rozostupom 2 roky) že má tam má za trestpokazilo mi to celý pôrod a ešte dlho budem na to spomínať ako má zhodila, že ďalšie dievča že mám už konečne vymeniť chlapa aby bol chlapec. Dá sa s tým niečo robiť?
Cože? Tohle si nesmí dovolit!
A tohle mi někdo říct, tak by si vyslechl, že by se divil.
Snad si ji něco řekla, ne? A klidně bych si i stěžovala! Nikdo nemá právo tě soudit!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedna z vás byla nejspíš pod vlivem omamných látek a doktorka to asi nebyla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nebylo to spíš tak, že se tě lékařka snažila rozptýlit a ty jsi pod vlivem léků a hormonů byla přecitlivělá? Někdy mají lékaři blbý řeči, ale tohle už se mi nezdá.
P. S. Jestli ti vadí, že někdo zmíní tvoji váhu, tak s tím něco dělej. A kdo jiný by ti měl říct, že jsi tlustá, než lékař?
- Citovat
- Upravit
@Janli píše:
A nebylo to spíš tak, že se tě lékařka snažila rozptýlit a ty jsi pod vlivem léků a hormonů byla přecitlivělá? Někdy mají lékaři blbý řeči, ale tohle už se mi nezdá.
P. S. Jestli ti vadí, že někdo zmíní tvoji váhu, tak s tím něco dělej. A kdo jiný by ti měl říct, že jsi tlustá, než lékař?
Veď áno som tučná ale pôrodnej sále som to nepotrebovala počúvať a bola som ešte pri zmysloch lebo mi to hovorili predtým ako mi pichali spinal
- Citovat
- Upravit
No tak to je jednoduchý, pokud to takto bylo, tak sepiš stížnost vedení nemocnice. Oni ti napíšou, že pokud by to tak bylo, tak se omlouvají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lékaři běžně lidem říkají, že jsou tlustí a měli by shodit, je to velmi nebezpečné ze zdravotního hlediska, a právě břišní operace jsou u tlustých velmi riskantní, kor císařský řez, protože než se doktoři propižlají těmi vrstvami tuku, trvá to dlouho a dítě může strádat, a pak zas než všechny ty tukové vrstvy zašijí, to je také problém, takže se doktorce vůbec nedivím
a kdo jiný by nám měl říkat, že jsme tlustí, než lékaři
mají na to plné právo, spíš povinnost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Veď áno som tučná ale pôrodnej sále som to nepotrebovala počúvať a bola som ešte pri zmysloch lebo mi to hovorili predtým ako mi pichali spinal
spíš se snaž s tím něco dělat, v 25 vážit přes 100 kg je hrozné, a jak se chceš o ty 4 děti starat, vždyť je ani nedoběhneš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak. Ano upozornit na obezitu a její následky lze i slušně a mimo operační sál. Jednání lékařky bylo z mého pohledu nelidské a hnusně. Mně se stalo naprosto to samé v dost peprnejsi verzi. Tenkrát mě operoval primář gynekologie. Sestra si otevřela pusu na spacir. Dostala výpověď. Takový lidi nemají co na gynekologii dělat. Ať si klidně mysli co chtějí, ale rodičku rozhodit už na operačním sále, t. ale umí jen jednoduché ho. Vado. Zakl. Přidej sniznost, klidně i veřejné na stránkách nemocnice. Ať se ženská chytne za nos
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
spíš se snaž s tím něco dělat, v 25 vážit přes 100 kg je hrozné, a jak se chceš o ty 4 děti starat, vždyť je ani nedoběhneš
Prosímte neprehanej, mám 3 deti, taky skoro 100kg a Teda rozhodně jsem aktivní a vše stíhám. Chodím s dcerou plavat, na kolo apod.100kg opravdu není nic šíleného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PA měla u porodu taky blbé kecy a cynické poznámky, které si doteď pamatuju a rozhodně nebyly příjemné. Řešit to budu tak, že si k příštímu porodu domluvím vlastní PA, abych tam tuto osobu, v okolí pro svůj přístup nechvalně známou, už nepotkala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marra2 píše:
Prosímte neprehanej, mám 3 deti, taky skoro 100kg a Teda rozhodně jsem aktivní a vše stíhám. Chodím s dcerou plavat, na kolo apod.100kg opravdu není nic šíleného.
když myslíš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pekný deň. Mám taký problem, že lekárka sa mi smiala pri porod. Mala som plánovanú sekciu a keď som bola už na sále lekárka zacala mať blbé reci, že som tučná, že mám už veľa deti, že rodím každý rok ( 3 deti s rozostupom 2 roky) že má tam má za trest
pokazilo mi to celý pôrod a ešte dlho budem na to spomínať ako má zhodila, že ďalšie dievča že mám už konečne vymeniť chlapa aby bol chlapec. Dá sa s tým niečo robiť?