Lekárka sa mi smiala pri porode

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27264
5.10.19 16:03
@g.sandova píše:
@lleennttiillkkaa to jsou fakt empaticti lidé

Já myslím, že potrestaný byl pak dost tím, že mě nemohl probrat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
5.10.19 16:04
@lleennttiillkkaa píše:
Já myslím, že potrestaný byl pak dost tím, že mě nemohl probrat :-D

No tak aspoň něco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
5.10.19 16:05

@g.sandova věřím, že pak se bál on, teda manžel říkal, že z toho byli trošku nervozní všichni a do toho téměř mrtvý mimino…to maj za to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
5.10.19 16:06
@lleennttiillkkaa píše:
@g.sandova věřím, že pak se bál on, teda manžel říkal, že z toho byli trošku nervozní všichni a do toho téměř mrtvý mimino…to maj za to.

Ježíš marja, jste v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
5.10.19 16:07
@g.sandova píše:
@PaníKadrnožková hele a roztahlas ty nohy? :mrgreen:
Na md při posledním porodu také nebyl doktor příjemný.
Hlavně, že když ho potkám, tak se culi. Při porodu se mě snad i stitil. Byla jsem odprchovaba a oholena :D

Roztahla :lol: ale stejne neporodila, sel pres bricho, takze jsem se nemusela tak vystavovat :lol:

• Citovat
  • Upravit
30988
5.10.19 16:07
@g.sandova píše:
Nic vůbec nic :roll:

Nevidim na tom nic spatneho, predevsim zalezi na tonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
5.10.19 16:08
@PaníKadrnožková píše:
Roztahla :lol: ale stejne neporodila, sel pres bricho, takze jsem se nemusela tak vystavovat :lol:

No tam jsi mohla narazit na super anesteziologa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
5.10.19 16:09
@Cuddy píše:
A co je spatneho na te hlasce o roztahnuti nohou?

U nejhorsich kontrakci jsem ironii az jizlivost moc necekala. Jinak s odstupem jako dobry humor, no ;)

• Citovat
  • Upravit
27264
5.10.19 16:15
@g.sandova píše:
Ježíš marja, jste v pořádku?

Jojo, jinak bych o tom už nevtipkovala. Syn je až zázračně v pořádku, až na to, že je mimoň. Vylízal se z toho, bez jediný újmy…stáli u něj všichni svatí a možná i nesvatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
5.10.19 16:19

@lleennttiillkkaa no tak super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
5.10.19 16:22

Ježíš to mi připomnělo, při posledním porodu. Měla jsem velké pospunkcni bolesti, dva dny jsem říkala vrchní sestře, že je to nesnesitelné. Třetí den mi dveřích říká, paní R… Můžete mi říct, proč see pořád tvářit tak otrávené? 8o 8o 8o 8o no to už jsem skončila na vozíku a týden nechodila. Pak mě milistive vzali na zatku. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
5.10.19 16:24

Anonymní, napiš mi sz, pošlu ti screen tě skupiny na fb :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
5.10.19 16:29

100kg ve 25? Tak to je síla, možná bys měla něco s váhou dělat a myslím si, že doktorka se takto nechoval. Jen si to dle mě připravuje jinak by jsi to nenapsala jako anonym…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
5.10.19 16:58

Ja rodila u prvniho 99.5 kg a u druhyho 99. :mrgreen: u prvniho jsem prasila a fakt v tuku mela hodne. Zacinala jsem na 72 kg/176 cm. Shazovala jsem to 2 roky tvl. :roll: u druhyho jsem jedla normalne. V podstate vse voda. Dole za tri mesice. Vypada jinak, kdyz priberes vodu a kdyz tuk. U prvniho jsem vypadala jak tank, u druhyho me chvalili, jak nepribiram tolik. Kazdy at ma nadvahu jakou chce, ale po prvnim porodu, jak jsem na ty tuky nebyla zvykla, tak vse bylo tezsi. I vylezt blbej kopec. A trvalo to fakt dlouho. To me stvalo asi nejvic. Takze pokud jste spokojeny s tim, jak vypadate, nemelo by vas rozhodit ani takove neprofesionalni chovani, ktere neni na miste. Spis me zarazi, ze vetsina spokojena neni, nic s tim nedela a pak breci.

• Citovat
  • Upravit
19388
5.10.19 17:00

@lolink jses vedle jak ta jedle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat