Léky na alergii

1762
21.4.10 09:36

Léky na alergii

Ahoj holky,
letos se mi rozjela alergie v nějaké větší míře než loni a asi to budu muset řešit nějakými léky, protože moc nemůžu fungovat. Jsem strašně unavená, pořád kýchám a smrkám a ve škole při hodině je mi před studenty docela trapně.
Můj alergolog mi napsal Aerius, ale nezdá se mi, že by mi to nějak výrazně pomohlo. Vzpomínám si, že když jsme si kdysi vzala Zyrtec, tak mi bylo fakt dobře.
Máte s tím někdo zkušenosti nebo mi prosím napište, co máte vy.
Děkuju moc,
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
584
21.4.10 09:45

Ahojky, já mám dobrou zkušenost se Zyrtecem, prý je stejný i Zodac a kamarádka si chválí Claritin. Jsem ale těhu, tak raděj neberu nic, ale jsem na tom stejně jak ty. Prskám, smrkám, tuny kapeníků a jsem úplně oblblá :roll:
Nevíte někdo, co dělat s alergií v těhotenství? Děkuju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
21.4.10 09:46

ja mam Flonidan (1 tbl denne), na mna zabera celkom dobre… (je to ta ista ucinna latka ako claritin)..
do nosa mam sprej nasonex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9205
21.4.10 09:47
dornicka píše:

bohuzial sa hovori, ze sa nemoze nic a ze to treba pretrpiet… ja som to od ovulky skusila, ale nedalo sa to vydrzat, tak som vcera zase nasadila lieky a vysadim ich hned ako uvidim //…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
21.4.10 09:53

Díky, já jsem v těhotenství koupila Rhynalergin nebo něco takového. Je to homeopatikum, ale vůbec nefungovalo.
Jinak mi pak ale bylo skvěle, ty hormony dělají věci. Já bych asi měla být furt těhotná - hubnu, nemám alergii, nemastí se mi vlasy, špatně od žaludku mi není no prostě úžasné. :lol: Ale co pak s těma všema dětma?
Tak to přežijte, třeba se to zlepší.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
21.4.10 09:58

Halka - ne že by mi bylo nějak zvlášť zle, to ne, ale tloustnu, otýkám, vyletěl mi tlak, bolej mě kyčle, mám alergii jako nikdy - tak se těším, až se brouček vylíhne :lol:

Elllla - no jo, no, tož to vydržím :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.10 10:05

ahoj, aerius pomáhá při začínajícím nachlazení ale prý i u alergie já bych raději spoléhala na klasiku na Zodac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
21.4.10 11:13

Já jsem užívala v těhu claritine na předpis od Dr. Jinak pry se při kojení může flonidan a i claritine tak nevím jestli i v těhu, ale jak říkám já jsem ho brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
21.4.10 11:17

Tak kdyz ti nepomohlo co ti napsal sup zpatky za alergologem.ja toho vyzkousela tolik…nakonec jsem zustala u xyzalu. a kdyz je nejaka vyjimecna situace treba luxovani, hrani na pisku tak nepomuze nic, s lokalnimi leky nemam zatim dobrou zkusenost.Ale tak na normalni zivot mi ten xyzal pomaha.
V tehu mi na prvni tri mesice dala claritin a dal jsem zas mohla ten xyzal i u kojeni.ale jak uz tady nekdo psal, v tehotenstvi alergie zmizela a nastoupila az po porodu. Paradoxne u prvniho tehu mi alergie vznikla… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
21.4.10 13:33
dornicka píše:
Ahojky, já mám dobrou zkušenost se Zyrtecem, prý je stejný i Zodac a kamarádka si chválí Claritin. Jsem ale těhu, tak raděj neberu nic, ale jsem na tom stejně jak ty. Prskám, smrkám, tuny kapeníků a jsem úplně oblblá :roll:

V těhotenství bys normálně měla brát léky, nejlépe nějaké ověřené, jako právě Zyrtec (Zodac sice obsahuje stejnou účinnou látku, ale je na trhu krátce), ideálně kapky, prý je tam méně chemie, neobsahují bělidla a tak, říkala moje imunoložka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
21.4.10 14:33

Ja letos pred zacatkem pylove sezony zacala uzivat tohle http://www.hemann.cz/…ii-take.html. Tri roky po sobe me polozily vrby apod - to obdobi, kdy mi kazdy rikal, proboha vzdyt nic nekvete 8-o Ja smrkala, oci me rezaly, unava - prasky nejak nezabraly… Letos stale cekam na reakci, kvete uz kdeco.. Nedokazu rict, zda zabraly tyhle prasky, beru to kazdy den a mam relativne klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
584
21.4.10 14:58

Raduš.ka44: když já se bojím, aby třeba ten Zyrtec miminku nevadil… I když teda tím kýcháním ho pořád budím :lol: Snad už ty břízy a vrby brzy dokvetou a bude klid… A myslíš teda, že nějaký Sanorin Analergin by byl v pohodě - tím, že je lokální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Majda122
1.8.12 12:55

Dopuručení

Zkuste si počíst na tomto webu, rozhodně spoustu zajímavých informací.
 http://www.oalergii.cz/astma.html

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí