Stále se strašně potím!

10665
18.4.10 15:26

Stále se strašně potím!!!

Ahoj.
Chtěla jsem se zeptat,jestli má někdo stejný nebo podobný problém jako já. Od jakživa se stále strašně potím. V létě,v zimě,prostě neustále. Nemůžu vůbec nosit upnutá trička,protože mám v podpaží permanentně mokrá kola. Je to tak nepříjemný,už nevim,co mám dělat.
Co já už jsem vyzkoušela antiperspirantů,snad vše co je na trhu. Ať jsem oholená či ne,je to pořád stejný.
Poradí mi někdo,kdo je na tom stejně nebo podobně????
Děkuji :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21617
18.4.10 15:27

a nemáš problémy se štítnou žlázou? toto bývá jeden z průvodních příznaků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1853
18.4.10 15:49

zašla bych na kožní …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
18.4.10 16:13

Byla jsem u doktora provozujici cinskou medicinu. Mam problemy s plicemi. Ptal se me, jestli se hodne nepotim, ze by to bylo mozne s moji diagnozou… Taky si myslim, ze to neni jen tak, ze bys mela vyhledat odbornika, klidne i alternativniho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
18.4.10 16:15

Já mám stejný problém, kor přes léto, musím nosit jen trika bez rukávů, tílka… Vůbec nevím co na to :cry: Jinak štítnou žlázou to není, tam jsem byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
18.4.10 17:37

jESTLI to opravdu nesouvisi se zdravotnim stavem, tj. neda se to zmenit, zkusila bych Driclor, prodava se v lekarne.
 https://www.emimino.cz/…ution-21986/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
18.4.10 17:53

Moc děkuji za vaše odpovědi. Štítnou žlázu mám v pořádku,mám tam sice 2 uzlíky,ale funkce je normální,hormony taky.
Co se týče plic,myslím,že kdyby jsem s nima něco měla,tak by se to snad už nějak projevilo. Nikdy mi nikdo nic z lékařů neřekl a hlavně,žádný potíže nemám.
MadGirlNancy-díky za odkaz. Nikdy jsem o tom neslyšela. Zkusím,uvidím… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10665
18.4.10 18:04

Jo a ještě jsem chtěla dodat,že nejsem žádná kulička. V žádném případě nechci nikoho urazit,ale většinou se to taky vyskytuje u obézních. Jsem sice máma od 3 dětí,postava už není taková co dřív,ale nadváhu nemám. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.10 18:20

zkus jít na kožní, mohly by ti doporučit nějakou laserovo uoperaci, která by to měla zmírnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
18.4.10 18:32

Rybano75, já mám podobný problém, takže naprosto chápu, jak ti je. :-( Musím si vybírat taky barvy triček, aby to nebylo tolik vidět. Štítnou žlázu mám taky v pořádku, jen se prostě šíleně potím. Ten Driclor jsem vyzkoušela, ale měla jsem strašný bolesti prsou a v podpaždí, protože se mi zbláznili uzliny - ten pot se díky Dricloru držel uvnitř, ale měla jsem hrozné tlaky a bolesti. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
18.4.10 18:44

Ahoj!

Jsem už myslela, že jsem snad jediná! Taky se potím, jak v zimě, tak v létě a všelijaké deo či anti… mi po pár dnech přestávají účinkovat.

Ráda bych poradila, ale sama nevím… :nevim:

Jak jsem na tom se štítnou žlázou netuším, ale musím se dokopat na nějaké to vyšetření, ač doktory nerada…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
18.4.10 18:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
18.4.10 19:04

Driclor

Ahojte holky měla jsem problémy stejné a po tří leté léčbě driclorem jsem uplně OK!!! Upozorňuji vás, že mě třeba to po natření strašně pálelo, šíleně, ale prostě vydržela jsem to, jinak vše dělat dle návodu!!Opravdu mi to pomohlo a to mi DR řekla at se smířím, že prostě to někdo tak má. Jo a ja jsem se potila i v zimě a to jsem se klepala zimou a spocená jsem byla durch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9943
18.4.10 19:59

tak já jsem na tom uplně stejně, štítnice i pohl. hormony v normě, žádné potíže. V létě taky používám Driclor, je to s ním lepší, žádné potíže s ním nemám, jen ne na čerstvě oholenou nebo podrážděnou pokožku. to potom opravdu pálí. botulotoxin si musíš asi hradit, pokud se neprokáže, že je to způsobené nějakou zdr. komplikací a je to jen dočasné, musí se opakovat. Viděla jsem na plakátě u dr. že to působí 2-6 měsíců. No se vsadím, že mně by to vydrželo jen ty dva měsíce jak na potvoru, takže do toho nejdu. Kamarádka v Americe mi říkala, že tam je nějaký léčitel, co jim na to namíchal nějaký bylinkový čaj a prý to pomáhalo. no ale v Americe… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
18.4.10 21:30

Ahoj, ja to mam taky..
Ted v tehotenstvi sileny, navaly, hormony pracujou, temer citim, jak mi to v podpazi tece :oops: ale to je asi jen pocit, ze jo :lol:

Vzdycky jsem musela vybirat barvy a materialy obleceni, ale stejne to nepomaha, bavlneny, lneny, stejne to propotim a ty kolace sledovanosti v podpazi… :roll:
Antiperspirantu jsem vystridala…

Z casti si myslim, ze je to i psychicky, jak si toho vsimnu, potim se jeste vic :wink: Ale treba jen v podpazi, ruce mam ok, to kamosce se potily ruce jak pra.e :wink:

K cinance jsem chodila, z jineho duvodu, ale o tomto jsem se take zminila a nepomohlo..
Ten Driclor jsem teda nezkusila, tak mozna casem.. Neni to nejakej dryak? :lol: Asi bude, jak to tu ctu..

Stitnou zlazu taky nemam, zdravotne jsem uplne ok a jsem hodne hubena, takze „zahyby“ na tele to taky neni 8-)

Takze jak koukam, moc jsem ti neporadila, jen te tak chci uklidnit, ze v tom nejsi sama..
Jeden cas me to nejak pustilo, mozna ze pomohl uplne novy antipersirant, ale zase se to vratilo :roll:
Ted cekam, co po porodu, jestli se to alespon trochu zlepsi 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí