Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jsem odjakživa štíhlá a zimomřivá, ale stejně se tak od šestnácti potím jako prase- bez ohledu na okolní teplotu, psychický stav, oblečení, použití jakéhokoliv antiperspirantu… Mám nemocnou štítnou žlázu a taky mi dr. řekla, že bohužel…
Přečetla jsem si na netu různé diskuze o Dricloru a pokud se dodrží postup- aplikace na DOKONALE suchou a NE čerstvě oholenou pokožku, nemělo by to pálit. A zkušenosti jsou s tím údajně vážně skvělé. JENOMŽE DLOUHODOBĚ NENÍ DOSTUPNÝ!!! Proto jsem ho ještě nevyzkoušela. Občas zkouším skočit do lékáren, ale stále stejná odpověď- že je problém s dodávkami, neví proč a neví kdy se obnoví. Jsem z toho dost nešťastná a stále na něj čekám jako na smilování.
Mám na jedné webové lékárně požadavek, že až bude k dostání, pošlou mi info.
Jo a ještě v lékárně prodávají Excipial forte, ale ten mi byl na houby. Vůbec mi nepomohl a ještě to svědilo ![]()
bodo74 píše:
Rybano75, já mám podobný problém, takže naprosto chápu, jak ti je.Musím si vybírat taky barvy triček, aby to nebylo tolik vidět. Štítnou žlázu mám taky v pořádku, jen se prostě šíleně potím. Ten Driclor jsem vyzkoušela, ale měla jsem strašný bolesti prsou a v podpaždí, protože se mi zbláznili uzliny - ten pot se díky Dricloru držel uvnitř, ale měla jsem hrozné tlaky a bolesti.
Spíš bych řekla, že jsi měla nějakou reakci na jednu ze složek. Není možné, aby se pot „zadržoval“! Prostě odejde jinudy.
Všem,co napsali díky.
Tak vám holky nevím. Mám zkusit ten driclor? Já už nechci mít ty příšerný mokrý koláče. Na druhou stranu se toho trochu bojím,našla jsem i negativní názory.
Každopádně jsem zjistila,že teď u nás v ČR dlouhodobě není. Tak jsem našla aspoň toto.
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Asi ho objednám.......
tak to jste mě teda dostali s tím, že je dlouhodobě nedostupný!!!!! já už se na něj chystala, že jak se oteplí ho zase koupím. No těpic, to se asi přidám k té objednávce, jestli holčina ještě vydrží.
Ahojky holky,
tak nevím, jestli poradím, ale mám jednu super knížku, kde jsou babské rady a spousta z nich mi fakt už pomohla.
S pocením sice problémy nemám, ale v knížce radí na potící se ruce uvařit šalvěj, nechat vyluhovat a v teplém nálevu si ruce 20 minut namáčet. Opakuje se každý měsíc. Předpokládám, že by to stejný účinek mohlo mít třeba i na koupel - nalít nějaký silný vývar do vany a naložit se do toho celá
- třeba by to mohlo fungovat - šalvěj ještě nikomu neublížila a stojí pár korun
A nebo ještě lázeň ve vývaru z březového listí, to prý také pomáhá, ale jak říkám, sama osobně jsem to nezkoušela, takže nezaručuji pravdivost ![]()
no já zkoušela šalvěj užívat, mám pocit, že jsem ji sehnala i nějak v tabletách, prtoože čaj mi teda nechutnal, přestože bylinky můžu a to mi teda moc nepomohlo. Spíš skoro vůbec.
Tak jsem se jen tak náhodou byla dneska zeptat u nás v lékárně na ten driclor,no a nemají a lékárnice koukala i do centrálních skladů po čr a nikde není. Ona říkala,že si spíš myslí,že už nebude.
Brouzdim tady všude možně po netu,hledám a hledám,jestli někdo neporadí něco jinýho,ale driclor prostě vede.
Taky jsem našla nějakou diskusi a tam někdo radil kamenec. Je to ten kámen,jak se používá na zastavení krvácení,když se chlapi říznou při holení břitvou. No nevim… ![]()
Byla jsem ho koupit. Píšou tam,že se používá i při pocení. Tak to zkusim a uvidim. Ale myslim si,že když už pomůže tak jenom u těch lehčích forem,ne u mě,ze který permanentně leje jak z vola..
Ach jo.. ![]()
Jo a na tu šalvěj mi lékárnice řekla,že není vhodná pro dlouhodobý užívání,prý škodí játrům.
No co dneska neškodí…
I ja jsem na tom s pocenim podobne. Driclor jsem taky zkusila, ale tak strasne to svedilo a palilo, ze jsem to vzdala. Samozrejme jsem se holila, nejak mi neni jasny, jak to udelat pri pravidelnym uzivani s holenim. Nepalilo to jen po cerstvym holeni, palilo to pokazdy jak cert.
Zkusila jsem si objednat podpazni vlozky u BONPRIXU. Byla jsem nadsena, nakoupila jsem si upnuta tricka, jenze pri dalsi dodavce mi prisly tak tlusty vlozky, ze se to nedalo pouzit. Takze se potim dal… Manzel se pro zmenu nepoti temer vubec, tak me depta… ![]()
Alenka píše:
I ja jsem na tom s pocenim podobne. Driclor jsem taky zkusila, ale tak strasne to svedilo a palilo, ze jsem to vzdala. Samozrejme jsem se holila, nejak mi neni jasny, jak to udelat pri pravidelnym uzivani s holenim. Nepalilo to jen po cerstvym holeni, palilo to pokazdy jak cert.Zkusila jsem si objednat podpazni vlozky u BONPRIXU. Byla jsem nadsena, nakoupila jsem si upnuta tricka, jenze pri dalsi dodavce mi prisly tak tlusty vlozky, ze se to nedalo pouzit. Takze se potim dal… Manzel se pro zmenu nepoti temer vubec, tak me depta…
Jezis Alenko, na to jsem se tady zrovna chtela zeptat, jestli to nekdo naahodou nezkousel.. ![]()
Uz asi 2× jsem na to koukala, ze zoufalstvi uz to malem objednala…
Takze rikas, ze je to na prd??
TýnkaK píše:
Jo a šavěj se nesmí pít v těhotenství a při kojení.
Ahoj! Já pila šalvěj na zastavení laktace (ale měla jsem i prášky). O šalvěji jsem se dočetla na internetu, prý pomáhá při nadměrném pocení. Sice ten čaj opravdu není moc chuťově dobrý, ale mě to nějak nevadilo, já mám bylinky ráda ![]()
ZelvaVeruna píše:Alenka píše:
I ja jsem na tom s pocenim podobne. Driclor jsem taky zkusila, ale tak strasne to svedilo a palilo, ze jsem to vzdala. Samozrejme jsem se holila, nejak mi neni jasny, jak to udelat pri pravidelnym uzivani s holenim. Nepalilo to jen po cerstvym holeni, palilo to pokazdy jak cert.Zkusila jsem si objednat podpazni vlozky u BONPRIXU. Byla jsem nadsena, nakoupila jsem si upnuta tricka, jenze pri dalsi dodavce mi prisly tak tlusty vlozky, ze se to nedalo pouzit. Takze se potim dal… Manzel se pro zmenu nepoti temer vubec, tak me depta…
Jezis Alenko, na to jsem se tady zrovna chtela zeptat, jestli to nekdo naahodou nezkousel..
Uz asi 2× jsem na to koukala, ze zoufalstvi uz to malem objednala…Takze rikas, ze je to na prd??
No az si zase budu neco objednavat, tak si to asi prihodim znovu k nakupu, stejne vetsinou neco vracim, tak bych to poslala zpet.. Rikam si, ze kdyz ty prvni byly super, tak prece ted nemuzou delat takovy smejdy tlusty.
Jinak ta salvej, videla jsem i tobolky salveje, ale bylo to na nocni poceni. Koupila jsem je tchyni, tak se ji zeptam, zda ji to pomohlo..
Tak jsem vyzkoušela ten kamenec a nevidim žádnou změnu,mě teda nepomáhá. Jsem beznadějnej případ,mě asi nepomůže nic. Driclor není,jsem v háji. ![]()