Léky na oddálení ms

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
75
16.8.21 21:17

Léky na oddálení ms

Holky prosím, dá se sehnat něco na oddálení ms co není na předpis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
16.8.21 21:22

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
16.8.21 21:38
@EEllaaa píše:
Holky prosím, dá se sehnat něco na oddálení ms co není na předpis?

Já myslím, že všechno je na předpis. A navíc k tomu musíš mít nějaký smysluplný důvod, protože ty léky by ti klidně mohly rozhodit celý cyklus, proto jsou na předpis a bez něj je podle mě neseženeš. Ale můžeš zkusit citrón, ten taky dokáže trochu oddálit ms. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.8.21 21:43
@Danca222 píše:
Já myslím, že všechno je na předpis. A navíc k tomu musíš mít nějaký smysluplný důvod, protože ty léky by ti klidně mohly rozhodit celý cyklus, proto jsou na předpis a bez něj je podle mě neseženeš. Ale můžeš zkusit citrón, ten taky dokáže trochu oddálit ms. :)

V citronu moc vitamínu C není. To už bych snad zkusila ascorutin. Někdo tady psal, že na předpis není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
16.8.21 21:46

@Danca222 jedu na dovolenou. A právě moje doktorka má 14 dní dovolenou takže teď mám nervy jak to vyřešit. Našla sem že je vše na předpis :?. Právě teď tady čtu diskuze s tím citronem a možná to zkusím ale aby to mělo nějaký účinek. ;). Mám to dostat zrovna první den dovolený, takže asi tam není šance to oddálit úplně přes celou. Tampony sem nikdy nepoužívala, s nich mám docela strach ale asi nic jinýho mi nezbývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
16.8.21 21:49
@EEllaaa píše:
@Danca222 jedu na dovolenou. A právě moje doktorka má 14 dní dovolenou takže teď mám nervy jak to vyřešit. Našla sem že je vše na předpis :?. Právě teď tady čtu diskuze s tím citronem a možná to zkusím ale aby to mělo nějaký účinek. ;). Mám to dostat zrovna první den dovolený, takže asi tam není šance to oddálit úplně přes celou. Tampony sem nikdy nepoužívala, s nich mám docela strach ale asi nic jinýho mi nezbývá.

Citron fakt nepomůže. I v blbé paprice je víc vitamínu C. Jestli seženeš ascorutin, zkus ho do dovolené a i pak brát. Mohla bys méně krvácet. Ale krvácení ovlivnují hormony. Ty jen tak vitamínem neovlivníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20178
16.8.21 22:08

Také bych spíše volila koupené céčko, nebo zkusit, zda doktorku někdo nezastupuje, zda by léky mohl napsat? Je to nemilé to mít na té dovče, já sem ty léky žádala už v červnu, abych byla připravená…tak hodně štěstí Nebo zda by si to na sebe nenechala napsat u svého lékaře nějaká kámoška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
16.8.21 22:10
@EEllaaa píše:

Tak zkus ještě ten ascorutin, jak tu někdo psal. A můžu se ještě zeptat kolik ti je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
16.8.21 22:14

@lucypaja přemýšlela jsem že řeknu mamce ale s ní nemám úplně dobrej vztah ( je mi 18 ).bydlim v pěkný prd… A jediná kámoška co tu mám je mladší a nechodí na gynekologii takže tam to mám marný,, koupím ten ascourin a další céčka, citrony a budu doufát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
16.8.21 22:15

@Danca222 je mi 18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20178
16.8.21 22:17

@Eellaaa-tak to zkus a už jsi ten lék někdy brala? Někomu je po něm opravdu blbě, já ho naštěstí vždy dobře zvládala. tak dej pak vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
16.8.21 22:18

@lucypaja nene nebrala. Ani žádné jiné hormonální léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
16.8.21 22:19

@EEllaaa kdyžtak si s sebou vezmi tampony. Já se jich taky dlouho bála a poprvé jsem je zkusila až nedávno právě taky na dovolené, jsem o trochu mladší než ty. Kup si nejprve ty malé, já používám o.b.mini nebo Tampax Regular, ty jsou s aplikátorem a když si přečteš návod, jak je správně zavádět, mělo by to být v pohodě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
16.8.21 22:20

@Danca222 Tamapx mi právě vůbec nešly. Teď sem si koupila ob a vezmu radši a budu to brát jako nouzové řešení a snad ro půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20178
16.8.21 22:20

@Eellaaa-tak šetrnější bude to céčko a uvidíš..na jak dlouho jedeš a jak ms míváš dlouhou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí