Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, jen chci poradit, že kdybys chtěla mít jistotu a byla by pro tebe menstruace na dovolené moc velký stres, existuje internetový portál Gynlink.cz, na kterém si můžeš objednat recept na prášky na oddálení menstruace. Je to sice hormonální, ale já jsem to před dovolenou měla už 2×, a cyklus mi to nijak nerozhodilo. 🙂
To neznám, ale dobré znát. Podívám se na to. Děkuji
Koukala sem na ty stránky, ale buď neumím hledat nebo to tam neni, kolik se platí za ten recept? A také, zda je nutné úhrada jen přes on-line,,což já nemám, ale asi nebudu stejně využívat, když mám zatím dobrou doktorku.
@lucypaja je tam ceník a myslím že tam bylo 125 Kč. A úhrada tam byla buď online kartou nebo převodem
@Eellaaa-díky,tak sem to asi celé úplně nečetla, tak to není špatné, pokud nejsou nějací šejdlíři, tak věřím, že to hodně ženám může pomoci
@lucypaja Dobrý den,,, můžu se zeptat jestli bude mít nějaký účinek céčko koupene např. Celaskon? Mám alergii na citrony takže nemůžu si ho jen tak dát… Potřebovala bych jen o cca 3-4 dny oddálit a léky na oddálení mi minulé nedělali dobře tak to nechci riskovat.
Koupila sem si ascourit a celaskon, ale nevím zda to k něčemu bude.
@anonymní-nemám s tím zkušennosti, ale asi bych více věřila Ascorutinu než obyč vitamínu cé jako třeba šumivému do vody, možná kombinace, ale opatrně na předávkování, já sem teď ve fázi jedění Norethisteronu a úplně v pohodě, otázka ještě jak to bude až ho přestanu brát, kdy dostanu ms a jaká bude, ale jinak léky snáším výborně. Tak přeji, aby se kombinací vitamínů c podařilo ms oddálit.
@lucypaja tak zkusila sem jen ascourit a zatím se mi to oddálilo o 4 dny, uvidíme jak dál.. Jinak děkuji moc za radu..
@Anonymní-tak super,že i toto pomohlo, já brala ten Norethisteron a vpohodě, po ukončení sem to za dva dny dostala, neměla sem to hodně, tak normálně tak dobré..tak přeji, aby to oddálení bylo tak dlouho, jak chceš a pak bylo vše v pohodě
@Eellaaa-a
Ahojky, tak, jak to dopadlo když si odjela do ciziny? Oddálila se ti ms? Lucka