Léky na oddálení ms

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2577
16.8.21 22:53

@lucypaja kdyz jsme u toho provazku - vzdycky me uklidni, kdyz pred zavedenim zatahnu za provazek, at nemam strach, ze by se urval. To taky pri prvnim zavadeni mi delalo problem, ze jsem tomu neverila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20435
16.8.21 22:54

@Eellaaa-my ti tady věříme, že to společně s céčkem, citronama a s vírou zvládnete a ty si dovolenou užiješ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
16.8.21 22:56
@lucypaja píše:
@EEllaaa..
Ještě k tamponům měl by čouhat jen ten provázek, já už bych se k vložkám nikdy vrátit nechtěla, pro mě to byl vždy horor. zlaté tampony! Já mám ms totálně nepravidelně také s tím bojuju a také umí přijít v nevhodnou dobu!

Taky ji mám nepravidelnou a vždy ji dostanu snad v tu nejhorší dobu, takže všude radši tahám vložky a tampony :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
16.8.21 23:00

@lucypaja Presne tak. Hlavne, at se nam pak ozve, jak to dopadlo. Ale do te doby ji budeme presvedcovat, ze to zvladne. Proste to da! Kdyz jsem to zvladla ja, takova trubka, tak to musi zvladnout kazda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
16.8.21 23:01

Já se při prvním zavádění fakt bála, že mi ten tampon nepůjde zavést. Ale uvolnila jsem se a úplně jsem se divila, když jsem ho bezbolestně zavedla :lol: prostě když se uvolníš a nebudeš v napětí a tenzi tak to půjde bez problému :srdce:
Jo a ještě k vyndávání. Já se poprvé bála, že ho fakt nevyndám, zatáhla jsem za šňůrku a bolelo to, ale zjistila jsem si, že musíš zatlačit. Já ho v podstatě vytlačila a šňůrku jsem jen tak držela a vůbec to nebolelo a bylo to v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20435
16.8.21 23:02

@Capricorn 61-no také mám občas obavu, mě se naštěstí ještě nestalo, že by se urval, ale i když to zní nechutně i po urvání by jsi tampon vyndala, jen asi konfortnější by to bylo doma třeba ve vaně než někde jinde, ale snad se to běžně nestává, mě ums vadí to, že musím sledovat, jak dlouho tampon mám a vědět, že budu moci někam na wc, je to takové omezování, a sledování, aby náhodou neprotekl, hodně holek má dobrou zkušennost s menstruačním kalíškem, ale na to sem ještě odvahu neměla, ještě existují menstruační kalhotky, ty prý když si vezmeš společně s kalíškem, tamponem a náhodou by to proteklo ty kalhotky to nepustí dál, ale nevím, nezkoušela sem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
16.8.21 23:04
@lucypaja píše:
@Capricorn 61-no také mám občas obavu, mě se naštěstí ještě nestalo, že by se urval, ale i když to zní nechutně i po urvání by jsi tampon vyndala, jen asi konfortnější by to bylo doma třeba ve vaně než někde jinde, ale snad se to běžně nestává, mě ums vadí to, že musím sledovat, jak dlouho tampon mám a vědět, že budu moci někam na wc, je to takové omezování, a sledování, aby náhodou neprotekl, hodně holek má dobrou zkušennost s menstruačním kalíškem, ale na to sem ještě odvahu neměla, ještě existují menstruační kalhotky, ty prý když si vezmeš společně s kalíškem, tamponem a náhodou by to proteklo ty kalhotky to nepustí dál, ale nevím, nezkoušela sem…

Ty kalhotky bych chtěla zkusit. Slyšela jsem na nich spoustu dobrých recenzí a dají se nosit i bez tamponu nebo kalíšku. Jinak kalíšku se taky bojím, jsem ráda, že zvládám ty tampony :lol: kalíšek chci zkusit asi až nebudu panna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20435
16.8.21 23:06

@Capricorn 61-přesně tak zvládne to! @Danca222-psychika dělá hodně
Mě jde blbě vyndat na konci ms, když už jen špiním, tak jak je spíše suchý, tak to bolí, ale raději si ho beru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20435
16.8.21 23:08

@Danca222-času je dost, jo také sem na oboje slyšela dobré recenze, jo holky až nebudete panny, také to půjde lépe zavádět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
16.8.21 23:09
@lucypaja píše:
@Capricorn 61-přesně tak zvládne to! @Danca222-psychika dělá hodně
Mě jde blbě vyndat na konci ms, když už jen špiním, tak jak je spíše suchý, tak to bolí, ale raději si ho beru.

Já ho právě vytahovala ne úplně nasáklý protože jsem byla v bazénu plném lidí, tak jsem si ho kvůli hygieně chtěla pak hned vyndat. Ale on jde v pohodě i vytlačit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
16.8.21 23:10

@lucypaja tak to nevim, jak funguje. :mrgreen: ten kalisek. Nechci nabadat k necemu spatnemu, ale ja to zas tak dukladne nehlidam. Abych uvazovala, kolik je hodin. Vzdycky si dam intimku, kdyby nahodou proteklo, ale nestava se. ;) Spis uvazuji, jak to mam silne, a podle toho uvazuji, jak casto menit. ;)
Pro prodelanem zanetu ledvin je fakt, ze uz tak nevydrzim, takze musim na zachod celkem casto, to kdysi jsem zasla v 5 rano a v 7 vecer jsem si vzpomnela, ze jsem jeste necurala. :mrgreen: Takze ono pri tech kramech mam sanci menit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
16.8.21 23:10

A pak nám dej vědět jak to dopadlo! Věřím tomu, že všechno půjde bez problémů :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
16.8.21 23:12

@Danca222 Tak ti reknu - tampony jsem zacala pouzivat az pri sexualnim zivote. V dobe, kdy jsem byla panna mi to neslo. ;)
Edit: takze pri panenstvi byh si na kalisek netroufla. Ale to je muj osobni nazor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
16.8.21 23:16
@Capricorn61 píše:
@Danca222 Tak ti reknu - tampony jsem zacala pouzivat az pri sexualnim zivote. V dobe, kdy jsem byla panna mi to neslo. ;)
Edit: takze pri panenstvi byh si na kalisek netroufla. Ale to je muj osobni nazor

To na kalíšek bych si netroufla ani náhodou, to si počkám. A s těmi tampony jsem byla překvapená vzhledem k tomu že jsem panna. Čekala jsem bolest a že to nepůjde a divila jsem se že to vlastně nic nebylo, ale on má toto každý jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20435
16.8.21 23:18

@Danca222-jojo je dobré vyzkoušet..
@Capricorn 61-tak zánět opravdu nic moc, já také vydržím běžně celý dennejít, tak druhý, třetí den ms tak po 4-5h raději dřív, jo také si beru slabší vložku, ale vůbec se v ní dobře necítím, mám dojem, že každej ví, že ji mám, i když je to kravina, vidět nic neni. co si tak vzpomínám, také sem tampon začla až po prvním styku, ale je to tak dávno, že mi to splývá…ale před stykem, je to asi opravdu těžší..to by vám holky řekl lékař/ka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí