Léky při kojení

174
3.1.23 00:36

Léky při kojení

Prosím o radu - jsem nemocná já i moje dcera ( 17 mesicu), dcerka dostava nurofen po 6 hodinach - kvuli trvajici horecce. Můžu si vzít já paralen? Dcerka vyžaduje časté kojení… takže nekojit si nemůžu dovolit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11986
3.1.23 00:43

Jj paralen vpohode můžeš a kdyby bylo nejhůř tak i Ibalgin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.1.23 00:48

@Vladusxx Děkuju… a nemůže se to dostat do mlíka a vadit dcerce?… mám strach, abych jí tím neublížila… kdybych ji nekrmila tím nurofenem, tak neřeším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11986
3.1.23 00:50

@zvon do mléka oba léky přechází ale jen naprosto minimálně, ne tak aby to mělo nějaký vliv…paralen neuškodí určitě, ten se s nurofen při horečce běžně kombinuje. Ibalgin bych kdyžtak vzala v nějaké delší kojící pauze…

Příspěvek upraven 03.01.23 v 00:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
3.1.23 00:52

@Vladusxx Super, děkuju moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11986
3.1.23 00:52

@zvon není zač a přeji brzké uzdravení ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.1.23 06:38

Zalezi, kolik dcera ma, treba ten Nurofen uz nebude potreba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102598
3.1.23 07:12
@Vladusxx píše:
@zvon do mléka oba léky přechází ale jen naprosto minimálně, ne tak aby to mělo nějaký vliv…paralen neuškodí určitě, ten se s nurofen při horečce běžně kombinuje. Ibalgin bych kdyžtak vzala v nějaké delší kojící pauze…

Je to přesně naopak, ibalgin prechazi do mlika méně nez ten paralen… A ibalgin neni nic jineho nez nurofen, tak když ho dava diteti primo, tak mu tezko muze ublizit v mliku. Maximálně muze toho sirupu dat o neco méně, ale ono pokud jede podle krabicky, tak tam he to stejně poddavkovany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová