Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den,
Tahle otázka se týká přítele, protože už jsme bezradný. Přítelovi našel lékař vyhřezlou ploténku, byl na CT obstřicích (2× obě dvě strany). Ale ty nepomohly, když byl u lékaře aby mu napsal nějaké léky proti bolesti tak dostal Biofenac a Dimexol společně s Tramabene kapkama a nic nezabírá.
Neporadíte nám podle svých zkušeností? Děkuju. ![]()
Příspěvek upraven 11.11.21 v 09:49
Chápu a soucítím
Mám to za sebou a fuj, ta bolest je příšerná, to bych raději 20× rodila..
Za sebe bohužel nepotěším. V akutní fázi jsem toho brala tuny, ale ony ty léky člověka spíš otupí celkově, bolest je snesitelnější, ale stále přítomná ![]()
Ať je brzy lépe..
@Eliss016 píše:
Dobrý den,
Tahle otázka se týká přítele, protože už jsme bezradný. Přítelovi našel lékař vyhřezlou ploténku, byl na ČT obstřicích (2× obě dvě strany). Ale ty nepomohly, když byl u lékaře aby mu napsal nějaké léky proti bolesti tak dostal Biofenac a Dimexol společně s Tramamene kapkama a nic nezabírá.
Neporadíte nám podle svých zkušeností? Děkuju.
Znam,..mne napsal ortoped voltaren injekce myslim ze na tyden..taky jsem lezla po zdi..
Ja su cerstve po operaci.. rek bych ze je to nejlepsi (presneji v nejake fazi asi jedine a bezpecnejsi nez cekat az te tam doveze rychla) reseni.. kdyztak napis klidne soukr… nechce se mi to tu pitvat
@Eliss016 píše:
Dobrý den,
Tahle otázka se týká přítele, protože už jsme bezradný. Přítelovi našel lékař vyhřezlou ploténku, byl na CT obstřicích (2× obě dvě strany). Ale ty nepomohly, když byl u lékaře aby mu napsal nějaké léky proti bolesti tak dostal Biofenac a Dimexol společně s Tramabene kapkama a nic nezabírá.
Neporadíte nám podle svých zkušeností? Děkuju.Příspěvek upraven 11.11.21 v 09:49
Tady to nebude na kvalifikovanou odpoved. Taky zalezi jak moc velky vyhrez a kde. Ale z vlastni zkusenosti:
L5/S1 - 3× injekce pod ultrazvukem, pred tim 10 infuzi v nemocnici nepomohlo.
Po injekcich fyzioterapie 10 navstev v nemocnici a poctive cviceni.
Casove: pulka kvetna to zacalo, po mesici injekce, fyzio a pomaly navrat do bezproblemoveho pohybu…
@Eliss016 píše:
Dobrý den,
Neporadíte nám podle svých zkušeností? Děkuju.Příspěvek upraven 11.11.21 v 09:49
Ma neco na neuropatickou bolest? Lyrica, Neurontin, Gabapentin, Pregabalin…..