Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, poradite dobrou spisovatelku na zpusob Lenky Lanczové, mam moc rada jeji knižky, bohuzel romanu pro ženy má malo
Jako oddechovku si obcas dam nejaky jeji roman pro divky, mam dost velkou sbírku, ale rada bych zkusila neco noveho, po tech letech co jí jedu porad dokola. Předem moc dekuji za inspiraci ![]()
Mamka teď zmíněnou Urbaníkovou měnila na Táňu Keleovou. A spokojená ![]()
@Oliverka28 Ona má i knížky pro dospělé? Jako puboska jsem její knížky hltala. Teď jsem si stáhla z nostalgie 2 románky do čtečky.
@Oliverka28 píše:
Ahoj holky, poradite dobrou spisovatelku na zpusob Lenky Lanczové, mam moc rada jeji knižky, bohuzel romanu pro ženy má maloJako oddechovku si obcas dam nejaky jeji roman pro divky, mam dost velkou sbírku, ale rada bych zkusila neco noveho, po tech letech co jí jedu porad dokola. Předem moc dekuji za inspiraci
Lanczova byla super, jeji hrdinky nemely patent na rozum a kolikrate z pohledu ctenare jednaly kontraverzne..a nebyl vzdy hepik..byla skvela..mozna ze to lidske trapeni znala tak dobre, ze ho sama zazivala..myslim ze se ji tezko nejaka vyrovna, Urbanikova taky dobra..Steelova je uz neco jineho.
Napadá mě Blanka Hošková - mám v knihovně několik knih a líbily se mi. Např. Voňavé nedělení, Láskobraní ![]()