Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Peggy54 Taky super kniha, tu jsem měla půjčenou z knihovny někdy v roce 2003, četla jsem i první díl, název si nevzpomenu.
@Peggy54 aaaah ted z vim, asi ji budu muset zacit cist znova ![]()
@SussiK píše:
tak lanczovou znam komplet a vsechny knizky mam, ale to s tim dvojcetem mi nic nerika
Nejsou to ty knížky o Nele?
Kluci - no - mladí muži - dvojčata. Ten jeden byl ženatej, měl dítě, ale nějak mu manželství neklape, potká se s Nelou. Asi se teda spolu vyspěj. No ale ona pak kvůli jeho rodině od něj dá ruce pryč a potká se s tím jeho bráchou.
Pak je těhotná a neví s kým. Nakonec se zjistí, že ten ženatej je neplodnej, to dítě jeho manželky je jeho bráchy, takže i to její je toho bráchy, ale ona nakonec je s tím neplodným a on to dítě vychovává jako svoje.
trošku zmateně napsaný, ale kdo zná, ten snad chápe. ![]()
@Klopotkova píše:
@SussiK Já teď v karanténě jsem si stáhla do tabletu v elektronické formě trilogii Blíženci a Lucky Luck 1 a 2, čtu to pořád dokola jak blázen, naposledy jsem to jako dospívající četla v devadesátkách, vzpomínám na staré, dobré časy.
Ja si je sehnala pres antikvariaty a knihovny asi pred peti lety, par mam v ctetce, nejsou k sehnani a vracim se k nim rada kdyz potrebuju oddech8) blizenci i luk jsou super ![]()
@Svítící žárovka jj, uz se mi rozsvitilo, postel plna ruzi, Nela, Ondra a Tomas
Tomas se pak objevuje v Trinacty komnate, tam se do nej zamiluje holcina, co zjisti ze je adoptovana.
doat casto se u lanczovy hrdinove objevuji v jinych knizkach, to se mi libi
@SussiK To jsou pro mě nejlepší knížky od Lenky Lanczové, i ta trilogie s Radkou, ale ta mě zase až tak moc nepřirostla k srdci, četla jsem od ní vše kromě těch vydaných pro mladé ženy, z těch jsem tedy četla jen Manželky, milenky a zoufalky, po karanténě plánuji si je půjčit v knihovně, jinak jsem přečetla všechny, většina byla super, kromě Schody do nebe, chudák holka, to byl takový moc smutný děj.
@Peggy54 píše:
@SussiK koukam ted na ulozto a nejake cele knihy tam jsou
jj, par jich tam je, me ale trvalo par let nez jsem sehnala vsechny komplet, i tak me mrzi, ze mam nektery jen jako eknihy
@Klopotkova píše:
@SussiK To jsou pro mě nejlepší knížky od Lenky Lanczové, i ta trilogie s Radkou, ale ta mě zase až tak moc nepřirostla k srdci, četla jsem od ní vše kromě těch vydaných pro mladé ženy, z těch jsem tedy četla jen Manželky, milenky a zoufalky, po karanténě plánuji si je půjčit v knihovně, jinak jsem přečetla všechny, většina byla super, kromě Schody do nebe, chudák holka, to byl takový moc smutný děj.
Ty pro dospely jsou super, treba ta nejnovejsi, Tezka noc je taky fajn
@SussiK V knihkupectví už je nevedou? Možná by Ti je sehnali, antikvariáty super, ale nejde se na ně ve všem spolehnout.
@Klopotkova ja zaskakovala vloni v detske knihovne a nejake vytisky tam byly, ale v dost zubozenem stavu
@SussiK Já teď v karanténě jsem si stáhla do tabletu v elektronické formě trilogii Blíženci a Lucky Luck 1 a 2, čtu to pořád dokola jak blázen, naposledy jsem to jako dospívající četla v devadesátkách, vzpomínám na staré, dobré časy.