Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Super že v tom nejsem sama!! Já mám ted období temna..všechno mně rozčiluje, nic mně nebaví, mám problém vylézt z postele.. ![]()
@Anonymní píše:
Jsem na rodičáku, dítěti je 15 měs. Jsem buď děsně akční nebo děsně líná, momentálně má záchvat lenosti- dělá mi problém uvařit, nebaví mě jít s ním ven, nebaví mě uklízet, nebaví mě ani jít se večer projít, chtěla bych chodit na nějaký kurz -ale asi se nedokopu…naopak, když jsem byla akční, tak jsem pod tíhou povinností, které jsem si dala, padala s prominutím večer na hubu. Co s tím? Podotýkám, že nejsem depresivní, já to tak mám bohužel v hodně věcech - buď anebo.
to mam taky, nenadelam s tim asi nic
@peggy.sl píše:
Super že v tom nejsem sama!! Já mám ted období temna..všechno mně rozčiluje, nic mně nebaví, mám problém vylézt z postele..
To se Ti ale dělá blbě, máš 3 děti, ne?
@tasa píše:
To se Ti ale dělá blbě, máš 3 děti, ne?
Kdyby tři!! Mám čtyři..
![]()
Taky znám moc dobře
momentálně je u mě ta fáze lenosti, nechce se mi vůbec nic.
už se těším na jaro, slunko, teplo, ta zima a ještě když je brzo tma mě úplně ničí…
JInak teda holky u mě je největší mor PC a sousedka. Jakmile ráno zapnu počítač a napíše mi sousedka ať přijdu na kafe, tak mám celý den zabitý…
Takže mě pomáhá pokud vím, že musím něco udělat nezapínat ho. Je to těžký, ale funguje to.
No a občas mě potom kolem osmý večer chytnou šílený výčitky svědomí, takže pak lítám jako hadr a jsem nas. aná na celý svět…
@lleennttiillkkaa píše:
JInak teda holky u mě je největší mor PC a sousedka. Jakmile ráno zapnu počítač a napíše mi sousedka ať přijdu na kafe, tak mám celý den zabitý…
Takže mě pomáhá pokud vím, že musím něco udělat nezapínat ho. Je to těžký, ale funguje to.
No a občas mě potom kolem osmý večer chytnou šílený výčitky svědomí, takže pak lítám jako hadr a jsem nas. aná na celý svět…
A sousedka je podobně stará jako Ty? Tady jsou skoro samý důchodci. Anebo jedna paní, co pořád uklízí.
@tasa píše:
A sousedka je podobně stará jako Ty? Tady jsou skoro samý důchodci. Anebo jedna paní, co pořád uklízí.
jojo právě, že je stejně stará a jsme velmi podobné povahy ![]()