Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, take jsem sama. Jsem těhotná na rizikovce a on v Rakousku se svou novou přítelkyni. Mě je 27 jemu 57. Také je mi smutno
@kamillka2 to mě hrozně mrzí, máš aspoň rodinu nebo kamarády? Mě je taky 27, on je o tři roky starší, ale ten tvůj v 57 by mohl mít rozum, to je strašné.
Holky, já svou rodinu mám, ale jestli ti „vaši“ chlapi dokázali opustit rodinu na Vánoce, tak nestojí za smutek. Berte to tak, že musel odejít, aby přišel ten pravý. Držte se a přeji hodně lásky od Vašich dětí, ta je stálejší než ta partnerská.
Máš své dítě, to je nejvíc! Neboj časem se sblížíš s člověkem který si bude rodiny vážit!
To je moc smutné, co tady čtu. Určitě je ale ten pravý už za dveřmi. ![]()
Ahoj, loni jsem odešla od exe a byla na Vánoce neplánovaně těhotná a s malou dcerkou. Letos už jsem byla netěhotná s dětma dvěma a podstatně lepší náladou. Neboj, přebolí to a ty dětský oči u stromečku - to je elixír ![]()
@kamillka2 píše:
Ahoj, take jsem sama. Jsem těhotná na rizikovce a on v Rakousku se svou novou přítelkyni. Mě je 27 jemu 57. Také je mi smutno
Buď ráda že odešel
co bys dělala za pár let se staříkem
Ti chlapi si myslí že budou věčně mladí
debil starý
není škoda tvého mladého těla pro takového starého seladona? ![]()
@Anonymní píše:
@siamka7 krásně jsi to vystihlazakl.
@siamka7
děkuji, to mě rozesmalo…ale pořád ho mám ráda… je to hodně zamotane, nechce s náma být ale nosí mi pugety růží, je furt semnou já už nevím co…
Ahojky taky jsem byla s malým sama, protože přítel nemohl být s námixs rodinou jsem sice byla, ale
když jsme večer dorazili domů, chytla mě depka záchvat breku že jsme sami a že je mi smutno, ale už se nemůžu dočkat neděle až za námi přijede…a snad ty příští Vánoce už budeme pěkně pohromadě ve společném bydlení…a Vám holky přeju hodně sil a fajnového chlapa, který Vás bude mít rád…:)
Ahoj,
ráno od nás odešel asi už expřítel, dlouho nám to neklapalo. Vánoce jsme se kvůli malé snažili udělat v poklidné atmosféře se vším všudy.
Rodina to ještě neví, nechci jim kazit svátky, ikdyž si včera změnil stav na sociální síti
, že je už nezadaný, tak si toho zatím nikdo nevšiml…
Mně je chvilkami hrozně úzko, že jsem zůstala na malou sama a ještě k tomu v tuhle dobu. Rodinu mám 300 km daleko a kamarádku žádnou.
Tak jestli jste některá taky sama a chtěla pokecat, budu jedině ráda.
Jana