Zůstal tady někdo taky sám o svátcích?

Anonymní
26.12.12 14:20

Zůstal tady někdo taky sám o svátcích?

Ahoj,

ráno od nás odešel asi už expřítel, dlouho nám to neklapalo. Vánoce jsme se kvůli malé snažili udělat v poklidné atmosféře se vším všudy.

Rodina to ještě neví, nechci jim kazit svátky, ikdyž si včera změnil stav na sociální síti :roll: :roll:, že je už nezadaný, tak si toho zatím nikdo nevšiml…

Mně je chvilkami hrozně úzko, že jsem zůstala na malou sama a ještě k tomu v tuhle dobu. Rodinu mám 300 km daleko a kamarádku žádnou.
Tak jestli jste některá taky sama a chtěla pokecat, budu jedině ráda.

Jana

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26.12.12 14:25

Ahoj, take jsem sama. Jsem těhotná na rizikovce a on v Rakousku se svou novou přítelkyni. Mě je 27 jemu 57. Také je mi smutno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.12 14:29

@kamillka2 to mě hrozně mrzí, máš aspoň rodinu nebo kamarády? Mě je taky 27, on je o tři roky starší, ale ten tvůj v 57 by mohl mít rozum, to je strašné.

• Citovat
  • Upravit
35897
26.12.12 14:42

Berte to tak, lepši být sama než s blbcem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
26.12.12 14:45

Holky, já svou rodinu mám, ale jestli ti „vaši“ chlapi dokázali opustit rodinu na Vánoce, tak nestojí za smutek. Berte to tak, že musel odejít, aby přišel ten pravý. Držte se a přeji hodně lásky od Vašich dětí, ta je stálejší než ta partnerská.

• Citovat
  • Upravit
13046
26.12.12 14:48

Máš své dítě, to je nejvíc! Neboj časem se sblížíš s člověkem který si bude rodiny vážit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.12 14:59

Ježiš holky moc děkuju. @pikola tím se řídím :palec: Ale bolí to.

• Citovat
  • Upravit
3165
26.12.12 15:02

To je moc smutné, co tady čtu. Určitě je ale ten pravý už za dveřmi. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
26.12.12 15:03

Ahoj, loni jsem odešla od exe a byla na Vánoce neplánovaně těhotná a s malou dcerkou. Letos už jsem byla netěhotná s dětma dvěma a podstatně lepší náladou. Neboj, přebolí to a ty dětský oči u stromečku - to je elixír :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.12 15:22

@Maculinka @Háta_x taky děkuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
10959
26.12.12 15:39
@kamillka2 píše:
Ahoj, take jsem sama. Jsem těhotná na rizikovce a on v Rakousku se svou novou přítelkyni. Mě je 27 jemu 57. Také je mi smutno

Buď ráda že odešel :mrgreen: co bys dělala za pár let se staříkem 8o Ti chlapi si myslí že budou věčně mladí :zed: debil starý :cert: není škoda tvého mladého těla pro takového starého seladona? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.12 15:58

@siamka7 krásně jsi to vystihla :potlesk:

zakl.

• Citovat
  • Upravit
10959
26.12.12 16:18
@Anonymní píše:
@siamka7 krásně jsi to vystihla :potlesk:zakl.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já mám o 5 let ml. manžela a i tak nestíhá :jazyk: měla jsem i o 14let mladšího a bylo to naprosto úžasné :potlesk: tak vím o čem mluvím :srdce: ono záleží i jak to má srovnané hlavě :P není to jen o věku :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.12 16:36

@siamka7 :mrgreen: děkuji, to mě rozesmalo…ale pořád ho mám ráda… je to hodně zamotane, nechce s náma být ale nosí mi pugety růží, je furt semnou já už nevím co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
26.12.12 16:46

Ahojky taky jsem byla s malým sama, protože přítel nemohl být s námixs rodinou jsem sice byla, ale :mavam: když jsme večer dorazili domů, chytla mě depka záchvat breku že jsme sami a že je mi smutno, ale už se nemůžu dočkat neděle až za námi přijede…a snad ty příští Vánoce už budeme pěkně pohromadě ve společném bydlení…a Vám holky přeju hodně sil a fajnového chlapa, který Vás bude mít rád…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová