Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já tomu říkám, že funguju na solární pohon. Od jara do podzimu jsem celkem akční, ale jakmile začne zima, sychravo, hnusno, tak jsem v útlumu
Ja to mám podobne je to normálni, jsem na md. pred sebou statnice a ja este nezacala ani se ctenim otazek
pred svatky jsem ani nechtela uklizet ani pect pak me to chytlo a ja napekla za den sedm druhu cukrovi a uklidila byt
no ja jeste do toho mivam i jene stavy kdybych mohla tak nevylezu ani z postele??? to bych teda chtela zažit ale nevim kdy se mi to podari ![]()
Jako bys psala o mě… ještě bych dodala, že já když mám zrovna lenivou fázi, tak jsem sama na sebe naštvané, že bych toho mohla tolik stihnout a místo toho ležím na gauči. Pak se přesvědčím, že zvednu zadek a půjdu něco udělat… a tím to skončí… zase nic.
Radu nemám, ale ráda si nějakou přečtu ![]()
Jo tohle presne znam, nekdy jsem lina si jit i namazat chleba, jindy tu litam jak motorova mys - bohuzel mene casto. Takze tu je vecne bordel, nebo silim s velkym uklidem, ktery stejne nezvladnu, jsem akorat protivna, pac me deti brzi. Napriklad.
Jéé, tak já nejsem zralá na cvokhaus?? Mám to stejně, jenže co mám doma mimčo, tak i přes lenivost makat musím a pak jsem protivná a hnusná… ![]()
@Anonymní píše:
Jsem na rodičáku, dítěti je 15 měs. Jsem buď děsně akční nebo děsně líná, momentálně má záchvat lenosti- dělá mi problém uvařit, nebaví mě jít s ním ven, nebaví mě uklízet, nebaví mě ani jít se večer projít, chtěla bych chodit na nějaký kurz -ale asi se nedokopu…naopak, když jsem byla akční, tak jsem pod tíhou povinností, které jsem si dala, padala s prominutím večer na hubu. Co s tím? Podotýkám, že nejsem depresivní, já to tak mám bohužel v hodně věcech - buď anebo.
Maniodepresivní psychóza?
Mno, občas to mám taky, zatím mě do cvokhausu nezavřeli
Co s tím - netuším, ale číhám, zda tu někdo něco chytrého poradí ![]()
@Gina108 píše:
Maniodepresivní psychóza?![]()
![]()
Mno, občas to mám taky, zatím mě do cvokhausu nezavřeli
Co s tím - netuším, ale číhám, zda tu někdo něco chytrého poradí
obávám se, že se nic nedozvíme, teda kromě toho, že jsme tak na tom všechny ![]()
Jééé - skvělý - tedy spíš asi blbý, ale pro mě skvělý, protože zjišťuju, že v tom nejsem sama
akorát co s tím, ti nejspíš neporadím
sama se sebou si nevím rady ![]()
Budu trapně opakovat předešlé - jsem na tom stejně. Dokážu být neuvěřitelně výkonná a pracovitá, ovšem podmínkou je s nějakou tou činností vůbec začít. A to dokopání se k akci mi zdá se trvá čím dál delší dobu. Většinou se samým přemlouváním tak vyčerpám, že už prostě nemůžu nic. ![]()
@Bersaba píše:
Většinou se samým přemlouváním tak vyčerpám, že už prostě nemůžu nic.
@Bersaba
tak to jsme na tom stejně. Už jsem zkoušela i napsat si, co všechno je potřeba v ten daný den udělat - a u toho taky většinou skončilo
![]()
To je asi normální, že je člověk občas akční a občas líný, ne? ![]()
Sama jsem před MS takřka hyperaktivní, škoda, že to vydrží tak 3 dny.
Rad na existuje milion, potíž je, že někomu fungujou a někomu ne ![]()
Osobně je mi nejsympatičtější představa, že si po malých krůčcích zavedu rutiny - když nemám problém si každý den vyčistit 2 x zuby, protože jsem tak zvyklá, tak by nemusel být problém se denně chvilku učit, 1× týdně někam jít a tak.
Můžete zkusit http://zenhabits.cz/
a na uklízení http://pojdte-dal.cz
Tak já se taky jako další hlásím do řady - mám to úplně stejné
![]()
Jsem na rodičáku, dítěti je 15 měs. Jsem buď děsně akční nebo děsně líná, momentálně má záchvat lenosti- dělá mi problém uvařit, nebaví mě jít s ním ven, nebaví mě uklízet, nebaví mě ani jít se večer projít, chtěla bych chodit na nějaký kurz -ale asi se nedokopu…naopak, když jsem byla akční, tak jsem pod tíhou povinností, které jsem si dala, padala s prominutím večer na hubu. Co s tím? Podotýkám, že nejsem depresivní, já to tak mám bohužel v hodně věcech - buď anebo.