Leo Express - návazné vlaky a spoždění

404
4.7.16 13:08

Leo Express-návazné vlaky a spoždění

Ahojky třeba tady budete vědet první než mi poradíte zavolat na infolinku musím napsat že tam už volám dvě hodiny a pořád čekám na spojení s operátorem což mě přestává bavit.
Jde o to že zítra mám cestovat Leo Expresem z Olomouce do Otrokovic s Přestupem v Přerově. V Přerově je na přestup jen sedm minut. Přijedu vlakem Leo jedoucím z Prahy do Košic (čili se dá předpokládat nějaké to zpoždění od Prahy)
A já těd nevím jestli vlak v Přerově bude případně na zpožděný spoj od Prahy čekat co myslíte? Spoj na který bych v Přerově měla přesedat (je to taktéž leo expres) tam začíná a končí ve starém městě tak si logicky myslím že by snad mohl.
Leo normálně nejezdím ale bohužel zítra nejede v osm žlutý z Brna a jinak to udělat nelze než že pojedu žlutým do Olomouce a s tama Leo díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3743
4.7.16 20:16

Už je pozdě, s leo nejezdím, ale třeba pro příště někomu pomůže - z Olomouce do Otrokovic jezdí cca každou hodinu přímý rychlík ČD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65079
4.7.16 20:25

@-Evka- jenomže pokud si koupí lístek do Lea až do cíle a ujede mu, tak si musí jít koupit další lístek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
4.7.16 20:30

@vokishka vím, proto se zmiňuji o této variantě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
4.7.16 20:50

Já jsem se tam dovolala po nekonečných 3 a půl hodinách to je prostě otřesné ale to co jsem potřebovala vedět jsem zjistila tak pokud je zpoždění do 25 minut návazné vlaky Leo Express na sebe čekají musí se to ale nahlásit hned při nástupu do prvního vlaku (logicky toho zpožděného) pokud je zpoždění větší vrací určitou část z ceny jízdenky kterou člověk neprojel takže varianta pro mě risknout to popřípadě v Přerově sednout na Zlínský Expres

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová