Lepek - jak často?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj maminky,mam 5,5 mesicni holcicku a jelikož je na UM, tak od ukončeného 4.mesice dáváme prikrmy. Nejprve prvni mesic zeleninu a ted pridavam i maso.
Koukala jsem na internet a ptala jsem se i doktorky skrz lepek a pry se uz zavest muze. Zkusila jsem dat lzicku kuskusu do zeleniny. Mala prikrm snedla úplně v pohodě a dle me zadnou reakci nemela.
Myslite, ze po tehle jedne lzicce lze usoudit, ze alergicka neni? Nebo jak casto případně zkouset davat lepek, abych zjistila, ze ho dcera snasi dobre?
A po uspesnem zavedeni - jak často davate tydne lepek vy?
Podle mě takhle to bohatě stačí. Také jsem začínala kuskusem a pak semtam požužlat rohlík nebo nějaký piškot do ovocné přesnídávky, obilnou kaši. Ale postupně. Kolem 8m už mi děti jedly normálně třeba těstoviny s omáčkou nebo vnitřek chlebíku s lučinou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My taky zaváděli minulý týden. Mám v plánu tak 2× týdně zatím. Dala jsem dětskou sušenku do přesnídávky, nebo bezvaječné těstoviny k příkrmu. Chtěla jsem začít taky kuskusem, ale ten mi dcera nejedla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj maminky,
mam 5,5 mesicni holcicku a jelikož je na UM, tak od ukončeného 4.mesice dáváme prikrmy. Nejprve prvni mesic zeleninu a ted pridavam i maso.
Koukala jsem na internet a ptala jsem se i doktorky skrz lepek a pry se uz zavest muze. Zkusila jsem dat lzicku kuskusu do zeleniny. Mala prikrm snedla úplně v pohodě a dle me zadnou reakci nemela.
Myslite, ze po tehle jedne lzicce lze usoudit, ze alergicka neni? Nebo jak casto případně zkouset davat lepek, abych zjistila, ze ho dcera snasi dobre?
A po uspesnem zavedeni - jak často davate tydne lepek vy?