Kde koupit mléko 12+
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Primo to dm jinde nekoupis. Jinak ma snad kazda znacka mleka svoji batoleci verzi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechápu tvůj dotaz - UM pro batolata koupíš v každé drogerii a větším obchodě - Albert, Kaufland, Tesco, Globus,… DM má svoji značku „babylove“ a tu koupíš jen u nich. Naše malá má třeba Kendamil, ale já ho objednávám na netu. A jak píše @Kriss Tina každá značka má svoji verzi pro batolata - označené jsou většinou číslem 3
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina díky, já vím, že DM jinde nekoupím, spíš mi jde o to, jestli se v jiných velkých obchodech dá nějaké koupit (nechci je tu jmenovat, nevím, jestli to není proti pravidlům)
- Citovat
- Upravit
@fíkofka tak, o to mi šlo, jestli tyhle obchody mají taky mléka v sortimentu a jaká + jestli mají nějaké "svoje " značky. Jdu nakoupit a nechci jít na dvě, tři místa, ntaky kupuji jen na netu, ale teď mi dochazi a nestihnu objednat
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Kriss Tina díky, já vím, že DM jinde nekoupím, spíš mi jde o to, jestli se v jiných velkých obchodech dá nějaké koupit (nechci je tu jmenovat, nevím, jestli to není proti pravidlům)
V kazdem obchodě se da nejake koupit. Ale taky zalezi, jestli mimcu sedne
treba sunar ma cenove celkem prijetelne a ma 12+ a pak i 24+ ( nektere ma i s příchutí pro ty vetsi deti). Nebo si z toho dm proste objednej pres eshop nekolik krabic a mas vystarano a nemusis nikde behat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda nevím jestli si poslední roky nebyla v obchodech, ale snad v každém hypermarketu, v každé lékárně, drogerii, všude se dají mléka koupit. Nejsou tak cenově výhodná jako přes net (občas je akce), ale jsou. Na to, abys koupila jednu krabici a zas objednala na internetu to stačí
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuzee87 ano, byla, ale mléka tam běžně nekupuji. Takže nevím, jestli třeba Albert má nějaké „své “
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@Zuzee87 ano, byla, ale mléka tam běžně nekupuji. Takže nevím, jestli třeba Albert má nějaké "své "
Tak to máš dost nešťastně položený dotaz. Řetězce ani lékárny nemají své mléka, řetězce mají jen „příkrmy“ a to ještě ne všechny. Myslela jsem, že je dotaz směřován na všeobecně známé značky kojeneckého mléka. (Nutrilon, Sunar, Hami, atd…)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@fíkofka tak, o to mi šlo, jestli tyhle obchody mají taky mléka v sortimentu a jaká + jestli mají nějaké "svoje " značky. Jdu nakoupit a nechci jít na dvě, tři místa, ntaky kupuji jen na netu, ale teď mi dochazi a nestihnu objednat
Nemyslím si, že by obchody s jídlem měli nějaké svoje značky UM, to spíš drogerie. Myslím, že Rossmann má Babydream, myslím, že Teta žádnou svoji privátní značku nemá. Ale asi bych moc neexperimentovala a držela se jednoho. Pak ještě můžeš UM koupit v lékárně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@Zuzee87 ano, byla, ale mléka tam běžně nekupuji. Takže nevím, jestli třeba Albert má nějaké "své "
Ne sve ma jenom dm a rossmann. V obchode musis koupit nejakou tu univerzalni znacku, vetsinou sunar, beba, nutrilon, hipp atak maj vsude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně doktorka na můj dotaz odpověděla, že kdybych po roce už nekojila, tak UM pak dávat po roce už není nutné.
Neodpovídám tedy na otázku, tak snad tahle poznámka nevadí.
- Citovat
- Upravit
3D
@Kriss Tina píše:
Ne sve ma jenom dm a rossmann. V obchode musis koupit nejakou tu univerzalni znacku, vetsinou sunar, beba, nutrilon, hipp atak maj vsude.
Přesně na to jsem se ptala, díky ![]()
- Citovat
- Upravit
@pet p píše:
Mně doktorka na můj dotaz odpověděla, že kdybych po roce už nekojila, tak UM pak dávat po roce už není nutné.
Neodpovídám tedy na otázku, tak snad tahle poznámka nevadí.
Také se přidám, byť neodpovídám na dotaz, pochopila jsem, že zakladatelce jde i o cenu. Podle pediatry naší malé je po roce UM už jen tahání peněz z kapsy. Čili nejlevnější varianta je čerstvé bio mléko;) a nemusí se dávat nutně k pití, mléčná dávka pro dítě nad 1 rok je splněná jogurtem přes den, kaší v mléce (ráno, večer)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kde kupujete mléko pro děti? Zkusila jsem DM, vyhovuje, ale dá se koupit nějaké i v jiných velkých obchodech? Samozřejmě myslím cenově přijatelné.