Leporelo pokreslené propiskou

4124
30.9.22 08:01

Leporelo pokreslené propiskou

Ahoj,
dcera pokreslila takové ty dětské tvrdé knížky propiskou (samozřejmě ty nejnovější a nejhezčí :zed: ). Jde to nějak vyčistit, aniž bych tu knížku zničila?

Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2986
30.9.22 08:05

Zkusila bych líh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
30.9.22 08:08
@Nicole 1234 píše:
Ahoj,
dcera pokreslila takové ty dětské tvrdé knížky propiskou (samozřejmě ty nejnovější a nejhezčí :zed: ). Jde to nějak vyčistit, aniž bych tu knížku zničila?Děkuji.

nejde to vyčistit, a to se teda stává i v lepších rodinách, že dětičky počmářou knížku, jedině to třeba zabělit korektorem a pak dokreslit, dopsat, co tam bylo - ale to se mi zdá jako velmi krkolomné řešení, prostě budete mít počmárané knížky :nevim:
příště u dcery nenechávat volně ležet průpisku, také ti může popsat zeď, kabelku, cokoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.9.22 08:08

Kašli na to, takhle je vyzdobená velká část dětských knížek. Číst se to dá, ne?

• Citovat
  • Upravit
10461
30.9.22 08:15

@Nicole 1234 Jestli to má hladký povrch, tak logem, i když rýhy tam zůstanou, ale nebude to tak výrazné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
30.9.22 08:16

Zkusila bych to postrikat Sanytolem, mám nějaký ve spreji co se jmenuje “dezinfekce, univerzalni čistič”, a tím jde úplně bez problému dolu i pastelka z bílého lamina :lol: A ze jsem se s tím hodně natrapila, než jsem na to přišla, naše batole je v tomhle zákeřné a umi cmarat tajne :lol:. Třeba by to vzalo i tu propisku? Je to k materiálům navíc šetrné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
30.9.22 08:55

No muzes to zkusit :nevim: muzes to zkusit vygumovat, vycistit…,ale smir se s pocmaranym leporelem, vzdyt o nic nejde :nevim:…doufam, ze dceri neni treva 5 let :-D to uz by mela chapat, ze se do knizek nevmara..jestli je to kojenec, tak co uz..nenechavej tuzky, fixy, lepidlo, nuzky apod v dosahu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
30.9.22 09:10

Zkusila bych to vlhcenym ubrouskem, ten většinou vezme všechno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4124
30.9.22 09:22

Dceři je rok a čtvrt :D Pastelky už jsem minule uklidila a dávám jí je jen pod dohledem, ale dneska ukořistila propisku, když jsem potřebovala něco rychle najít na internetu :zed: Samozřejmě jsou i horší věci a je to počmárané hlavně na obalu. Každopádně kdyby jste měli někdo osvědčený trik, tak bych ho zkusila. Zkusím ty vlhčené ubrousky, ale právě lihem atd. se bojím, že akorát rozmažu obrázky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová