Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
prosím, nemáte tip na firmu či osobu, která mi může navrhnout a zpracovat graficky plnobarevný leták formátu A5?
Nebo třeba nezabývá se grafickými návrhy některá z Vás
Nemusí být nutně profesionál ![]()
O nic složitého nejde, fotky i texty mám k dispozici, hlavně potřebuji leták zpracovat RYCHLE, za přiměřenou cenu i kvalitu.
Velmi děkuji za Vaše tipy. Katka
ahoj, jestli to ještě nemáš zadané o co by šlo? Klidně do SZ ![]()
Ahoj dámy, určite sa medzi vami nájde grafička… Potrebovala by som si ujasniť cenu práce grafika, keby dostal zadanie na spracovanie prezentačného PDF pre malú firmu. PDF má mať rozsah dve stránky A4, všetky podklady (textové i obrazové) + farebný vizuál (existujúce www stránky firmy) by dostal k dispozícii. Očakáva sa od neho teda hlavne originálny nápad ako toto spojiť do elegantného výsledku (font písma, farebný podklad, usporiadanie atď…).
Koľko by ste si účtovali? A myslíte si, že práca grafika Praha/mimo Prahu by mala inú cenu? Ďakujem ![]()
@zuzineckah Moje sestra studuje grafiku a takhle si přivydělala, když jí takto občas někdo osloví. Je to studentka a rozhodně vyjde levněji. Třeba by ti také mohla nějaká studující něco vytvořit za menší peníz
Proč ne? Je to nápad, mladí lidi můžou mít i dobré a originální nápady.
@Adriana Lima Ja si chcem utvorit obraz o cene - mam znamu, ktora mi ponuka tuto sluzbu za nejaku sumu. A ja by som chcela vediet, ci je to naozaj „kamaratska“ cena (ako to ona prezentuje), alebo ma lakuje a za tie peniaze mi to urobi ktokolvek…
Náš grafik by takovou práci udělal za 1500,– - 2000,–. V případě že by dostal všechny podklady jak píšes a nemusel by nic kupovat např. ve fotobance. Počítá se s tím, že udělá pro začátek 2 základní návrhy. Z toho vybereme jeden dotáhneme do konce.
@zuzineckah píše:
@berusa.m dikya v akej lokalite posobite?
Zlínsko ![]()