vánoční elfové

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
48576
17.11.08 11:58

vánoční elfové

Ahojky.každý rok posíláme tento emeil každému z rodiny a kamarádum,ale letos si s tím nevím rady. :cry:
Nemohl by mi prsím někdo poradit?
fotky vložit umím a vše okolo,ale odeslat meilem mi to nejde.
V loni stačilo okopírovat takovou adresu a poslat meilem odkaz,ale letos na to nemužu přijít :cry: .
budu ráda za každou radu či překlad(jak na to tam psáno je v help)
 http://elfyourself.jibjab.com/

jinak doporučuji všem,vždy to všechny pobaví. :wink:
Kamča a Matyášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3790
17.11.08 13:46

ahoj .. no .. letos je to jinak .. musis se zaregistrovat a pak kdyz mas vybrane fotky a druh tance, tak kliknes na kolonku ‚email/embed‘ .. tam ti pak vybehne tabulka, kam napises emailove adresy ;-) , na ktere chces prani poslat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.11.08 14:12

adys díky a kde se mám registrovat?Anglicky neumím vubec a nemužu to najít. :cry: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
17.11.08 16:41

myslela jsem, ze uz mas stazene a pripravene fotky, kdyz to znas z lonska ;-)

1. no kdyz si najedes na tu domovskou stranku, tak vpravo ma ‚upload photo‘ . na to kliknes a otevrou se ti tvoje slozky v pc, ze kterych muzes vybrat fotky
2. vyberes fotku a upravis tak jako vloni ;-) . kliknes ‚done‘ a objevi se ti moznosti stahnuti dalsich fotek.
3. az budes mit vsechny fotky, co chces, tak kliknes ‚select dance‘ a vyberes typ hudby a tance ;-)
4. zacne ti hrat tvoje video a prave pod nim mas moznosti: ‚download‘ tzn. stahnout za penize na tvuj pc nebo ‚email/embed‘ .. tzn. poslat emailem nebo odkaz na ruzne weby ;-)
5. kliknes na ‚email/embed‘ .. objevi se ti tabulka s registraci
first name/krestni jmeno , email , password/heslo, confirm password/potvrdit heslo , date of birth/ datum narozeni (mesic/den/rok) .. to jsou tvoje udaje, ty vyplnis , zaskrtnes prvni okenko, ze souhlasis s podminkami, druhe okenko zaskrtavat nemusis, chodily by ti emaily s nabidkami ;-) a kliknes ‚register‘
6. pak by ti tam mela vybehnout tabulka, kde prave napises ty emaily, kam to poslat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.11.08 19:35

adys díky,hned to jdu vyzkoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.11.08 21:54
:( :( :( :(

tak mi to pořád píše tohle i když to dělám podle návodu

were sorry.based on the information you have sumbitted to us you are aneligible to register on Jib Jab.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2191
17.11.08 23:11

Nedáváš moc nízký datum narození? Nejdřív jsem tam dávala mimča a hlásilo mi to taky, posunula jsem rok o cca 20 let a je to ok ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
17.11.08 23:30

právě že né,věk mám také správně :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie