Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky.každý rok posíláme tento emeil každému z rodiny a kamarádum,ale letos si s tím nevím rady. ![]()
Nemohl by mi prsím někdo poradit?
fotky vložit umím a vše okolo,ale odeslat meilem mi to nejde.
V loni stačilo okopírovat takovou adresu a poslat meilem odkaz,ale letos na to nemužu přijít
.
budu ráda za každou radu či překlad(jak na to tam psáno je v help)
http://elfyourself.jibjab.com/
jinak doporučuji všem,vždy to všechny pobaví. ![]()
Kamča a Matyášek
ahoj .. no .. letos je to jinak .. musis se zaregistrovat a pak kdyz mas vybrane fotky a druh tance, tak kliknes na kolonku ‚email/embed‘ .. tam ti pak vybehne tabulka, kam napises emailove adresy
, na ktere chces prani poslat ![]()
adys díky a kde se mám registrovat?Anglicky neumím vubec a nemužu to najít.
díky
myslela jsem, ze uz mas stazene a pripravene fotky, kdyz to znas z lonska ![]()
1. no kdyz si najedes na tu domovskou stranku, tak vpravo ma ‚upload photo‘ . na to kliknes a otevrou se ti tvoje slozky v pc, ze kterych muzes vybrat fotky
2. vyberes fotku a upravis tak jako vloni
. kliknes ‚done‘ a objevi se ti moznosti stahnuti dalsich fotek.
3. az budes mit vsechny fotky, co chces, tak kliknes ‚select dance‘ a vyberes typ hudby a tance ![]()
4. zacne ti hrat tvoje video a prave pod nim mas moznosti: ‚download‘ tzn. stahnout za penize na tvuj pc nebo ‚email/embed‘ .. tzn. poslat emailem nebo odkaz na ruzne weby ![]()
5. kliknes na ‚email/embed‘ .. objevi se ti tabulka s registraci
first name/krestni jmeno , email , password/heslo, confirm password/potvrdit heslo , date of birth/ datum narozeni (mesic/den/rok) .. to jsou tvoje udaje, ty vyplnis , zaskrtnes prvni okenko, ze souhlasis s podminkami, druhe okenko zaskrtavat nemusis, chodily by ti emaily s nabidkami
a kliknes ‚register‘
6. pak by ti tam mela vybehnout tabulka, kde prave napises ty emaily, kam to poslat
tak mi to pořád píše tohle i když to dělám podle návodu
were sorry.based on the information you have sumbitted to us you are aneligible to register on Jib Jab.com
Nedáváš moc nízký datum narození? Nejdřív jsem tam dávala mimča a hlásilo mi to taky, posunula jsem rok o cca 20 let a je to ok ![]()