Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Chtěla bychom leťet na dovolenou někde do exotiky (např. Thajsko, Maledivy )takže let bude delší. Chtěla jsem se vás zeptat zda máte někdo zkušenosti v letadle s první třídou (business class )nebo nevím jak se to píše. Přemýšleli jsme že bychom si ji zaplatily ale slyšela jsem že to vyjde o hodně draho. Má podle vás cenu si to zaplatit. Máte nějaké zkušenosti. Děkuji
Anonym letíme i s rodiči a chceme jim to dát jako dárek takže to ještě neví
Jestli nemáš hluboko do kapsy, tak pro ne? Když budeš hledat, tak 4 letenky business seženeš kolem 200.tis. Letenky na Maledivy jsou dražší než do Thajska, což je paradox, když Thajsko je dál. Maledivy jsou prostě dražší destinace. Je tam ale dobré spojení přes Turkish Air. Loni jsem tam sehnala letenku za relativně dobrou cenu. Qatar ani Emirates to sice nebyl, ale nebylo moc co vytknout. Jinak to cestování je úplně jiné. Nejen pohodlí salonků při čekání, ale nastavitelné sedadlo, prostor, žádné oteklé nohy, nikdo ti nekope zezadu do sedačky. Po Evropě bych to neplatila, ale mimo Evropu už jo.
To jsou má tom stejně jak můj. Ten taky chce letět nahoře. Ale pořád doufám, že na let s ním nam konečně taky vyjde konfigurace bez first class, takže i nahoře bude pár míst v economy a my je stihneme obsadit při on-line check in. Mně se to už takhle jednou podařilo