Letenka Ryanair pro dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
18.3.18 09:27
@Euforia píše:
Tak kazdej ma prece samostatnej papir - boarding pass, letenka jako takova dneska uz temer neexistuje.. boarding pass se pipne na ctecku a jdes do letadla, rozhodne na prvni pohled nekontrolujes cisla rezervaci, ale jmeno na BP a na pasu, platnost pasu, pokud vse ok netreba resit nic dalsiho, fakt.. delala jsem to tri roky ;-)

No ale při odbavení to kontrolují. Nám třeba museli taky slucovat rezervaci pro kluka a babičku, aby mohl letět. Ale bylo to u jiné společnosti (ne nízkonákladovka) a bezplatně. Takže bych to bez sloučení nezkoušela.

• Citovat
  • Upravit
4140
18.3.18 11:30

Ze si toho na letisti nikdo nevsimne, tak to bych neriskovala ani nahodou a ze pujdete s nim, to nikoho zajimat nemusi :nevim: Zaplat jeste 30 euro, jinak to neprojde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11163
18.3.18 21:24
@Euforia píše:
Tak kazdej ma prece samostatnej papir - boarding pass, letenka jako takova dneska uz temer neexistuje.. boarding pass se pipne na ctecku a jdes do letadla, rozhodne na prvni pohled nekontrolujes cisla rezervaci, ale jmeno na BP a na pasu, platnost pasu, pokud vse ok netreba resit nic dalsiho, fakt.. delala jsem to tri roky ;-)

No, já tomu asi špatně rozumím, ale vždycky jsem si myslela, že boardig pass člověk obdrží až při check-inu… A pokud zakladatelka půjde na letišti k check-inu (neb pro něj nemůže udělat online check-in) s dítětem, které nemá boarding pass a oni ho mít budou, tak přece je ihned jasné, že je to samostatná rezervace… A v tom vidím ten problém. Pokud by měli všichni tři palubní vstupenku, tak je to asi jiná situace…

Ale je fakt, že zase tak se v tom nevyznám:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.9.23 05:30

Jak to dopadlo?

Protože řeším stejný problém, zajímalo by mě, jak dopadlo u zakadatelky na letišti 😅. Protože já už check in mám, a dítěti s propojenou rezervací nemá, na lince mi řekli, že zadarmo na letišti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17092
14.9.23 05:49
@sisk píše:
@Pajka89 díky, mne se to strašně příčí. Za to, ze spoji dvě rezervace 60 euro?!

@Euforia též jsem přesvědčena o tom, ze straší.. udělám přece boarding pass a na tím už zadny číslo není.
Nadto - píšou, ze nemusí pustit unaccompanied minor, ale doprovazenej bude. Budem stát u nej samozřejmě.

@PupuP bohuzel ne. Letenku už ma, propadla by. Navíc není jak zajistit jiný hlidani. Jedeme na tři dny, cizím přes agenturu ho na tak dlouho nedám. A bohužel jiný možnosti nemáme.

A proč teda nemůžou hlídat ty prarodiče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
14.9.23 06:06
@Jahudka82 píše:
A proč teda nemůžou hlídat ty prarodiče?

Pres pet let stary problem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17092
14.9.23 06:29
@Lendava píše:
Pres pet let stary problem ;)

No ale tak když vam to nejdřív slíbí, tak jim asi musi být jasný ze pokud letenka dokoupit jen tak nejde, asi dítě nestrčíte do Klokánku, zejo. Co nějaká kamarádka? Já mám 1 úžasnou co si malou klidně vezme na 2 noci a ta ji miluje, ale každý to nedá no. Pokud ten problém není takovýho charakteru, že to s péčí o dítě nejde dohromady a jen se kvůli něčemu sekli, řekla bych jim že už pro něj místo v letadle není, že jste to zkoušeli zařídit, ale je to komplikovaný. Co by na to řekli. Jinak prostě doplatit. Ale asi by byla slušnost pokud vám to nejdřív slíbili a pak cukli, aby vám to nejak vykompenzovali… Taky to teď vypadalo u nás, že jedna bezdětná akce neklapne, naštěstí šel změnit termín…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí