Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
trošku podobná diskuze ale teď se ptám na letenky.
Holky, přes koho na internetu se dá sehnat levně letenka - tedy aby to byla přijatelná cena i s letištňími taxamy atd…
níže jsem ještě psala všeobecný dotázek, tak ho zkopíruju i sem…
Holky, pokud bych sehnala levný let z Phy do Paříže ..
Mamina chtěla pro mou sestru dárek k narozkám. Totiž víkend v Paříži. Pokud se ale kouknu na nabídky cestovek, pod 6 tis pro jednoho to nejde. Předpokládám, že pokud si to takhle dohledám sama, vyjde to levněji - je to tak??? . Pak chci jít na jistotu, aby tam chudinky nezůstali někde v Paříži neubytovaní a ztraceni. To by byl blbej dárek.
Moc díky za reakce
Nenicka
Nenicko,
dnes jsem potřebovala na diskusi radu ohledně hotelu v Paříži - máme již zaplacené letenky (na letiště Orly)- přes Sky Europe - cena byla 28 Kč pro 2 osoby- akce PF 2007, letištní poplatky pro 2 osoby byly 3500, platba kartou stála 300.
Kamarádi už takto letěli a vše OK. Akorát vše ostatní je na tobě. Musíš si sama zajistit ubytování atd…
Zdraví Efča
Ahoj,
se Sky Europe jsme byli v Paříži na podzim - dvě letenky včetně poplatků vyšly na 3200 Kč. Chce to jen včas rezervovat (my jsme konec září rezervovali v dubnu). Přílet je na Orly, do centra se dostaneš vlakem a metrem (2 přestupy) za cca 11 euro.
Shari a jak jste hledali nejvhodnější let? Já procházím datum po datumu a je to hrozně zdlouhavé… Pokud si to zadám do vyhledávání (hot deal, nebo Prag Paris, atd. tak nic nevylezá) Našla jsem tam výhodné lety v červnu, ale co když je cenově ještě něco výhodnějšího - jako píšeš ty, že bylo v září.. tam hledám a nic tak super nevidim. Dá se na jejich stránkách hledat ještě jinak, než den po dni?
dík moc
Nenicka
Nenicko já ti odepisuju na etapy, viď ![]()
My jsme hledali konkrétní datum (st. svátek na konci září), takže ti neporadím. Ale všeobecně se dá říct, že levnější lety jsou v týdnu (můžeš si tam dát rozptyl + - několik dní) a v nočních nebo velmi brzkých ranních hodinách. Ale vyhledat to jinak než den po dni nebo nějaký náhodně střelený datum, to asi nepůjde.
Jo a zkus ještě Smartwings!