Levný hotel v Paříži - prosím poraďte

6973
15.1.07 13:47

Levný hotel v Paříži - prosím poraďte

Ahojky,

nemáte někdo tip na hotel v Paříži, nejlépe v centru za přijatelnou :wink: cenu?

Díky a zdravím Efča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1403
15.1.07 14:49

tak nahodou mam :-)) je to fakt super v centru na trase metra, kterou jsme pouzivali nejvic, je to mladeznicky hotel, takze cena na noc se snidani byla 50EUR (pro dva), pokoje sice nic moc, ale zachod a pidikoupelna (v jednom) tam byly, jen s ditetem bych tam asi nejela. podivej se na www.cisp.fr maji tam dva hotely, my byli v tom kellermann, ceny mam z lonska, tak mozna to bude trochu drazsi, ale bezkonkurencne nejlevnejsi, loni jsem prolezla snad vsechny mozne stranky o hotelech v parizi a fakt je tento nejlepsi pomer cena/vykon.
mej se kacica

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2704
15.1.07 15:24

Já mám hotel za 52 euro pro dva - mrňavý pokoj a záchod s koupelnou v jednom - jednoduché, nicméně hezké a čisté. Vedou to Slováci, takže se tam člověk i snadno domluví. Je to hned u metra, 20 minut pěšky od Notre Dame.
http://www.hotelmodernedutemple.com/
A ne, že se tam všichni ubytujete a pro nás tam pak nebude místo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6973
15.1.07 17:27

Holky, díky moooc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
15.1.07 19:12

je, tak to jste mi káply do noty!
Holky, pokud bych sehnala levný let z Phy do Paříže a pak z letiště do se chtěla dostat do toho hotelu, co ho vedou Slováci, jak píše Shari, je to složité?
Mamina chtěla pro mou sestru dárek k narozkám. Totiž víkend v Paříži. Pokud se ale kouknu na nabídky cestovek, pod 6 tis pro jednoho to nejde. Předpokládám, že pokud si to takhle dohledám sama, vyjde to levněji - je to tak??? . Pak chci jít na jistotu, aby tam chudinky nezůstali někde v Paříži neubytovaní a ztraceni. To by byl blbej dárek.

:oops: :D

Moc díky za reakce
Nenicka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2704
17.1.07 21:19

Nenicko - složité to není. Navíc oni tiz toho hotelu navíc přesně napíšou, jak se k nim dostat.
Jedeš vlakem z letiště, pak příměstským vlakem a pak asi 3 stanice metrem. Pařížská MHD je super značená, takže to zvládne i člověk, kterým francouzsky umí maximálně merci (můj případ :roll: )

My jsme tam byli na konci září na 4 dny - vyšlo nás to sakumprásk cca na 15 tisíc Kč pro dva (letenky, ubytování, MHD, 3× večeře v restauraci, jídlo přes den, palačinky, kavárny a nějaké nákupy pro miminko).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.7.08 13:46

NEdůvěra

Dnes jsem kontaktoval ten „hotel moderne du temple“ … a oni si vyžádali jako garanci našeho příjezdu číslo kreditní karty, kdy končí platnost a poslední trojčíslí na kartě… tyto údaje jsou VŠE CO POTŘEBUJETE aby jste někomu vybílili účet (na základě těchto údajů může kdokoliv převést jakoukoliv částku odkudkoliv ze světa z vašeho účtu pryč)… proto ve mě tento požadavek nevzbudil důvěru… pozor tyto údaje nikomu nedávejte… obzvláště pokud si nejste jisti jak s nimi dotyční zacházejí (stačí aby měli zavirovaný počítač, nebo třeba i jenom to že někdo odposlechne váš mail)

• Citovat
  • Upravit
Luniz
5.1.10 13:58

Po mne to chteli taky…neni napsal jsem, ze jim to nedam a nebyl problem to vyresit pres zalohu (aneb platba predem za 1 noc)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix