Letní dovolená 2011 na Lipně

128
2.6.11 13:23

Letní dovolená 2011 na Lipně

Mamky, poraďte mi nějaké hezké ubytování na Lipně, nebo někde u vody, prosím nepište mi odkazy na cestovky. Nejradši bysme do penzionu, ale může to být i chatka(čistá). Mám tříletého synka, uvítám v areálu prolézačky, houpačky, hřiště. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
784
2.6.11 14:12

kuk sem: http://www.hotel-racek.cz/ mají ubytování v chatičkách, v hotel.ubytovně nebo pokojích, teď jsme tam s kamarádkou byly na výletě - máme to kousek od domova :) a je tam hřiště, pláž přímo před…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
2.6.11 14:26

Ahoj, my jedeme sem www.landal.cz, pro děti je tam toho strašně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
5.6.11 10:01

Ahojky já na Lipně žiji 14 let a musím říci,že všude kolem lipna je krásné ubytování,s těma dětskýma hřištěma,no těch opravdu u ubytovacích pensionku a hotýlků moc není.. :think: ráda bych ti poradila,ale opravdu nemám osobně skušenosti s ubytováním..já osobně žiji ve vesničce Frymburk,zde je hodně ubytovacích zařízení,moje kamarádka má penzionek…zadej si ubytování Pension-Stará škola,je tu krásná cyklosteska,která vede kolem lipenského jezera směr na Marinu-Lipno je to po cyklo cca 10km,je tu pláž kde je dětské hříště a hospudka se sezením venku,je tu lékarna,dětský i obvodní lékař,je tu první pomoc,3 obchody..milion hospudek,internetová kávarna,parník,převoz na druhou stranu jezera.. :wink: ..takže pro rodinu je tu opravdu ideální..ale je na tobě,kam do jakého koutku lipna pojedete..přeji krásný den dnes z jihu čech od lipenského jezera ,ted teploměr na slunku je 33"..sluníčko,teplo,prostě léto jak má být :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
2.7.11 16:01
zvizatinka píše:
kuk sem: http://www.hotel-racek.cz/ mají ubytování v chatičkách, v hotel.ubytovně nebo pokojích, teď jsme tam s kamarádkou byly na výletě - máme to kousek od domova :) a je tam hřiště, pláž přímo před…

Jéé do toho hotelu jedeme my za týden na dovolenou :potlesk: máme to na 14 dní,tak snad si to pořádně užijeme.Nikdy jsem na Lipně nebyla.Jak jste byli v hotelu spokojení??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrnkopisku
22.7.12 17:08

rada

Prosím, poraďte, ktery autokemp na Lipně je ideální pro mladé lidi.
Diskotéky, společenské akce, sportovní využití apod.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí