Penzion u Sadílků, Krkonoše

4034
31.5.11 16:49

Penzion u Sadílků, Krkonoše

Nebyli jste někdo v penzionu u Sadílků v Krkonoších? Ještě jsme v Krkonoších nebyli, jsme ze Slezska, cesta je daleká, ještě k tomu s ročním prckem, tak nevím, jestli to riskovat? Byli jste tam někdo? Znáte to tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
692
31.5.11 19:49

Ahojky, osobní a naprosto úžasné zkušenosti mám s penziony www.permonik.eu nebo www.snezenka.com
Záleží na vás, jestli chcete co nejvíc vyžití pro děti nebbo klidněji. Permoník je penzion hotelového typu pro děti, a majitelka se jim opravdu věnuje, řekla ych tak na 130% :-) Má tam spoustu vychytávek, možností … Mrkni na stránky.
A na Sněžence je to taky super, mají tam hernu pro děti, hřiště. Je to tam menší než na Permoníku, takové komornější. Jinak jsou schopni uvařit i jídýlka pro děti, půjčí postýlku, cokoliv. Oba jsou super, jezdíme tam od jejich začátků už 9 let :-) DOPORUČUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.6.11 07:40

Díky moc, na ty jsem se dívala, akorát už jsou beznadějně plné :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
1.6.11 09:44

A zkoušela jsi tam volat? Občas se něco uvolní, nebo ti doporučí ještě jinou chalupu či penzion :-) My jedeme na Sněženku v červenci a malý už se strašně těší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
1.6.11 20:57

Psala jsem tam a odpověděli, že mají už všechny termíny obsazeny. No, vypadá to tam moc pěkně, ale asi jsme reagovali pozdě. Kdy si to tam tak zamlouváte, ať vím na příští rok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
2.6.11 08:02

Permoník klidně už koncem léta :-) a Sněženka stačí V lednu/únoru.
Ale na Permoníku mají každou chvíli různé akční víkendy nebo dny třeba pro tatínky, Helloweenský víkend a tak. Tak to můžeš sledovat a třeba se vám tam něco podaří ulovit :-) Semerádovi jsou super a Havelkovi taky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
2.6.11 11:44

A nevíš, nejsou tam ty zmije, jak říkali v televizi? Z toho mám celkem strach. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
692
2.6.11 13:09

my jsme tam za těch 9 let nikdy žádnou nepotkali. Ale je fakt, že do husté, vysoké trávy nechodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.11 13:51

My jsme byli v polovině května v Harrachově, http://penzionbedrich.harrachov.cz/ můžu doporučit. Dětská postýlka, v restauraci židlička, milý personál.
A zmiji jsme nepotkali:-)Údajně byla v Harrachově, u Mumlavských vodopádů.
 Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario