Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nebyli jste někdo v penzionu u Sadílků v Krkonoších? Ještě jsme v Krkonoších nebyli, jsme ze Slezska, cesta je daleká, ještě k tomu s ročním prckem, tak nevím, jestli to riskovat? Byli jste tam někdo? Znáte to tam?
Ahojky, osobní a naprosto úžasné zkušenosti mám s penziony www.permonik.eu nebo www.snezenka.com
Záleží na vás, jestli chcete co nejvíc vyžití pro děti nebbo klidněji. Permoník je penzion hotelového typu pro děti, a majitelka se jim opravdu věnuje, řekla ych tak na 130%
Má tam spoustu vychytávek, možností … Mrkni na stránky.
A na Sněžence je to taky super, mají tam hernu pro děti, hřiště. Je to tam menší než na Permoníku, takové komornější. Jinak jsou schopni uvařit i jídýlka pro děti, půjčí postýlku, cokoliv. Oba jsou super, jezdíme tam od jejich začátků už 9 let
DOPORUČUJI
Díky moc, na ty jsem se dívala, akorát už jsou beznadějně plné ![]()
A zkoušela jsi tam volat? Občas se něco uvolní, nebo ti doporučí ještě jinou chalupu či penzion
My jedeme na Sněženku v červenci a malý už se strašně těší ![]()
Psala jsem tam a odpověděli, že mají už všechny termíny obsazeny. No, vypadá to tam moc pěkně, ale asi jsme reagovali pozdě. Kdy si to tam tak zamlouváte, ať vím na příští rok?
Permoník klidně už koncem léta
a Sněženka stačí V lednu/únoru.
Ale na Permoníku mají každou chvíli různé akční víkendy nebo dny třeba pro tatínky, Helloweenský víkend a tak. Tak to můžeš sledovat a třeba se vám tam něco podaří ulovit
Semerádovi jsou super a Havelkovi taky ![]()
A nevíš, nejsou tam ty zmije, jak říkali v televizi? Z toho mám celkem strach. ![]()
my jsme tam za těch 9 let nikdy žádnou nepotkali. Ale je fakt, že do husté, vysoké trávy nechodíme.
My jsme byli v polovině května v Harrachově, http://penzionbedrich.harrachov.cz/ můžu doporučit. Dětská postýlka, v restauraci židlička, milý personál.
A zmiji jsme nepotkali:-)Údajně byla v Harrachově, u Mumlavských vodopádů.
Gábina