Letní trička - poraďte e-shop
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Hm, fajn ceny maji v cherokee, ale e-shop
tak treba budes mit cestu do tesca, ted je tam i snad 20ti procentni sleva na obleceni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co takhle www.mimibazar.cz ???? můžeš tam koupit nové i použité a mají široký výběr,stačí si jen vybrat…já tam nakupuji nošené věci synovi-většinou značkové-nošení ani nejde znát a jsme naprosto spokojená…už rok a půl jsme neměla potřebu jezdit po městě a zhánět oblečení,které zrovna potřebuji…tak si to prohlédneš a fakt super… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
samo že mají i dospělácké oblečení…jen jsi nenapsala jestli hledáš dětské nebo dospělácké trička …
ale dá se tam sehnat úplně všechno…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
trička
Myslela jsem dětská:-). A znáte Brumla, Bazarpampeliska a Baby2hand? Jsou dobri?
- Citovat
- Upravit
Ja doporucuji tricka od Prince Oliver - znama firma na kvalitni bodycka. Delaji i tricka a kvalitou jsou na tom stejne. Ted se teda mozna jmenuji i jinak, ale na ten nazev si nevzpomenu a vsechny jsou v pracce…a daji se i nakoupit pres web.
Jinak pak zde zminovane Cherokee, ja nakupuju hodne v HM a na pisek bohate uzijeme tricka z CA za 75,–/kus.
- Citovat
- Upravit
E-shopík
Pěkný večer vespolek,
jestli chcete dobře nakoupit v poměru kvalita/cena a ještě ušetřit za poštovné nebo si eventuelně v Praze osobně vyzvednout, skoukněte http://www.satnicek.cz
Oproti Laclíkovi nebo Brumlovi mají ceny ještě před slevou podstatně nižší a doplňují 2× týdně.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No na mimi jsem si jednou naběhla, poslali mi hodně oprané a nikdo se se mnou nebavil…secondhand prý není butik, ale předem mě na to že je to v takovém stavu neupozornili. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vraceni penez
Viděla jsem teď na dvou sekáčích na internetu, že mají záruku vrácení peněz, když to nesedí. Zkusila jsem to a skutečně mi normálka vrátili peníze. To se mi líbí. Prostě jsem si objednala i něco, co jsem chtěla zkusit a vidět, jak to bude skutečně vypadat. U dvou věcí nebyla dobrá velikost, tak jsem je poslala zpátky. Žádný problém
Takhle se mi nakupuje parádně. Měli by to nabízet všichni
Kdyžtak to byla www.Pampeliska.cz a www.Baby2hand.
- Citovat
- Upravit
detskeza30.cz
Ahoj,
já mám velmi dobré zkušenosti s tímto e-shopem
Maj super ceny a daj se tam najít opravdu pěkné kousky, navíc jsou převážně značkový. Objednávka byla vyřízena rychle a bez probléme…opravdu doporučuju, navíc tam poměrně čaato přidávají nové kousky
- Citovat
- Upravit
Ráda bych oživila diskuzi, sice se týkala dětského, ale já bych spíš potřebovala pro sebe - potřebuju trochu obnovit šatník. No nebudu si nalhávat, doma teď nejvíc točím obyč trička z Reserved, na které tehdy měli slevu a já nakoupila více kusů najednou. Nepotřebuju nic extra značkového, prostě trika s potiskem, které udělají miniparádu a které hlavně vydrží neustálé praní:-)) v obchoďácích toho teď možná bude spoustu jako letní slevy, ale s malou se nikam nedostanem, natož abych drandila po slevách, tak mě napadlo, jestli máte zkušenosti s nějakým eshopem pro dospělé, kde najdu origoš, ale nepředražené věci.. (tehdy jsem taky kupovala triko do 150,– a design supr)
A nějaké weby na oblečení pro mimčo samozřejmě taky:-)
Předem díky za nápady!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poraďte prosím, kde koupit teď levně trička s krátkým? Ideálně e-shop. Sháním dobrý poměr cena výkon:-). Děkuji