Letuška smartwings pohovor
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Letuška smartwings pohovor
Dobrý den, byla jsem pozvána na pohovor na letušku u Smartwings.
Jak probíhá pohovor? Nebyl jste někdo v poslední době?
Byl mi zaslán harmonogram a je tam zahájení výběrového řízení a administrativní úkony. Znamená to že je to pohovor?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud ti to není jasný, tak se si to ujasni u toho, kdo ti tyto informace poslal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JiříkMazlík Měla jsem dotaz ohledně pohovoru. Nikdo se Vás neptal na zbytečný komentář..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JiříkMazlík píše:
@Cenarius stejně v téhle době poletí leda tak do Prčic
Přesně! Odpovídej na přesnou podobu pohovoru nebo mlč. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JiříkMazlík Proč sem prostě nedáš ty otázky, jaké padnou a pro jistotu i vhodné (a nevhodné) odpovědi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ježíšmarja, všichni chytří a nikdo neporadí
Kamarád byla kdysi přijata k ČSA, roky letala. Potom propuštění, zkoušela to jinde a už se nedostala.
Připravila bych se na pohovor v angličtině, potom vím, že se ptali, jestli by byla ochotná časem přejít na vedoucí pozici…
Hlavně buď v klidu, milá, usmívají se, ne pořád, ale snaž se úsměv nahodit, když bude příležitost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Byla jsem na pohovoru u jiné společnosti ale asi to bude podobné. První kolo byl dotazník a test (v aj), poté pohovory s jednotlivými uchazečkami. U této společnosti hledali vždy určitý typ (slovanský, asiatky, Afričanky…) Tedy pokud jsi byla jiný „typ“ tak jsi měla minimální šanci… Hodně štěstí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak je to teprve pohovor. Pokud ovládáš AJ, tak se nemáš čeho bát.
Potom probíhají kurzy, kde tě vše naučí. Předpokládám, že se jedná pouze o sezonní práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mia25 píše:
Byla jsem na pohovoru u jiné společnosti ale asi to bude podobné. První kolo byl dotazník a test (v aj), poté pohovory s jednotlivými uchazečkami. U této společnosti hledali vždy určitý typ (slovanský, asiatky, Afričanky…) Tedy pokud jsi byla jiný „typ“ tak jsi měla minimální šanci… Hodně štěstí
tak v tom případě mám pocit, že Smatwings už hledají výhradně typ „chlap“
Já už ženskou letušku u nich neviděla, ani nepamatuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NH2 ahoj, taky jdu na pohovor a z toho harmonogramu to chapu tak, ze osobni pohovor v prvním kole nebude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji téma, protože se rozhodli nabírat ještě jednou a to do více měst. Chystáte se někdo anebo máte zkušenosti z minulých kol?
Prosím anonym, chci to zkusit a nemusí to všichni vědět ![]()
- Citovat
- Upravit
Smartwings 2023
Ahoj, je tu někdo, kdo byl na pohovoru v lednu 2023?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit