Levná soukromá školka v Praze?

15
26.5.10 22:35

Levná soukromá školka v Praze ?

Holky nemáte některá tip na nějakou levnější soukromou mateřskou školku v Praze ? Nejlépe Praha 7,6 ! Díky moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20656
26.5.10 22:58

dcera chodila do jesliček CPA (naprostá spokojenost po všech směrech), není to tedy školka, ale mají teď akci pro děti, které nebyly přijaty do MŠ za 3100 měs. plus stravné http://www.cpapraha.cz

Nevím, co konkrétně hledáš, ale pokud jde jen o překlenutí nástupu do práce a nástupu do MŠ, tak určitě doporučuju, ikdyž jak říkám, využívali jsme jen jesle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
26.5.10 23:00

Elisko, taky ted hledam a je to bída :-( zkus kouknout na http://www.miniskolkakatka.cz/cenik.html nebo http://www.balic.cz/balicek/cenik/ to jsou asi nejlevnější, co jsem našla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
27.5.10 14:18

Ahoj,
doporučuju ti školku Nad Štolou - není soukromá, ale ten přístup je vynikající. Já byla moc spokojená a naprosto klidná, že je o staršího syna velmi dobře postaráno po všech stránkách.
Teď jsem kontrolovala, že ředitelkou je stále Darka Marková a to je pro mě záruka kvality.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepr. hailliejade
27.5.10 21:04

Helama a mají tam volná místa, to je asi hlavní důvod, proč Eliska shání soukromou školku, nejde o to, že by ty státní byly méně kvalitní :-)

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
28.5.10 09:53

Nad Stolou pochybuju - plna kapacita uz tam byla pri prvni dceri, ktera je narozena v roce 2003 a to jsme meli v tu dobu vsichni trvale bydliste na P7.

Ale jinak je to skolka super - pekna. Nas nastesti vzali do skolky, ktera je spadova a patri pod tu Nad Stolou a meli jsme ji dva bloky od baraku a velka spokojenost, dcera tam chodila moc rada a jeste dochodila nejakou dobu nez jsme se prestehovali.

Osobne soukroma skolka je tak minimalne kolem 5 tisic bez stravy…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
28.5.10 09:59

jeste mne napadlo - nevim, kde budes pracovat, ale v centru otvirali skolku v Masne ulici, resp. navysovali pocet deti a pak je jeste skolka v ul. Politickych veznu.

Kamaradky, pracuji v centru to zkouseli a jedno ditko se ji do Masne dostalo. Treba by to byla taky moznost.

Nebo co zkusit na prechodnou dobu jesle na P7 - u Uranie, tak i navysovali kapacitu skolky, tak treby by u prechodu z jesli do skolky tam si mela stesti.

• Citovat
  • Upravit
865
28.5.10 15:01

Aha, holky to mě nenapadlo s tou obsazeností :oops: to jsem trubka, myslela jsem, že hledáš nějaký lepší přístup za peníze.
No jo, tak to asi budu taky brzo řešit - malýmu je rok a třičtvrtě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
28.5.10 15:11

holky pro me je to zatim out, ale zajimalo me, jak to delate, pokud v praze nemate nikdo trvale bydliste. do najmu se totiz tezko muzes napsat, to fakt zbyvaji uz jen ty soukrome skolky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ellisska1980
2.6.10 21:23

ahoj,
zkusila jsem co se dalo, CPA školku i jesle… ta školka za 3100kč by mohla vyjít od září, ale CPA jesle pro druhého syna stojí 10tis. měsíčně… to je šílený.. na to nemám… Dneska mi přišlo i reakce na mé odvolání z magistrátu prahy, mé odvolání zamítli… zdůvodnili to, že je hodně dětí a že se mám obrátit na příslušnou městskou část… tam jsem mluvila s šéfovou oddělení a ta mi řekla v podstatě to samé, bohužel je plno…
já mám depky, já nevím co s dětma.. doprčit musí přece existovat nějaké řešení.. :-(

• Citovat
  • Upravit
sophinka
31.10.10 18:42
Eliska1980 píše:
Holky nemáte některá tip na nějakou levnější soukromou mateřskou školku v Praze ? Nejlépe Praha 7,6 ! Díky moc…

koukni na www.materskeskolky.cz

• Citovat
  • Upravit
vany
3.8.11 23:38

soukroma skolka Praha

Holky, maminy, dámy, prosím o pomoc - radu. Syn chodil do předškolky, do Kulíškova, kde se mu věnovaly skvělé tety, byl tam šťastný, ale potřebuje něco víc, aby se mohl posunout dál a navíc - Kulíškov je jen na max.4 h. Do Kulíškova chodil od 2,5 roku, teď mu bude 3,5. Do státní školky ho nevzali, tak řeším, do které soukromé na Praze 10 - 15 ho dát? Nemáte prosím zkušenosti - dobré i špatné? Byli jsme v jedné, ne zrovna levné, ale můj osobní dojem z přístupu tet - no teda žádná hitparáda, jak se tam k těm dětem chovaly - vlídné slovo jsme neslyšela ani od jedné. Díky za každou radu!
:nevim:

• Citovat
  • Upravit
1
19.10.13 08:45

Předškolka Kulíškov

AHoj Holky, chtěla jsem se zeptat, zda jste nekterá nedávala své dítě do Předškolky Kulíškov ve Štěrboholech…chtěla jsem se zeptat na Vaše zkušenosti s tímto zařízením?
Předem Vám všem děkuji za Vaše zkušenosti!
Přeji všem hezky den.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
818
19.10.13 08:55

@xreni To si myslim, ze nemas sanci. Mestske casti trvaji na trv. pobytu u nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1675
11.2.14 17:16

@Kotatko77 a z jaké části jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin