Soukromá školka v Jihlavě

16
22.5.10 19:44

soukromá školka v jihlavě

Jsou? Co nabízí? Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4181
22.5.10 20:51

No ja nevim Lencej, ale kdyz jsem si to dala do vyhledavace, vybehlo mi jich nekolik… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.5.10 21:04

hm jaké? mě pouze klub-dominiček ,ale volala jsem tam a paní mi nechtěla říct po telefonu žádné info ,že prý osobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
22.5.10 21:13

Mne vyskocila nejaka „elitni materska skolka“ a pak jeste neco, ale ted to nemuzu najit, coz nechapu …jeste to zkusim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.5.10 21:15

tam jsem taky volala ,tam zas paní říkala,že to před rokem prodala a položila telefon,tak sem se ani nemohla zeptat komu a kde jsou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
22.5.10 21:16

Tak asi to bylo tohle, ale nejsou to vlastne skolky jako takove, tak sorry, ze jsem se do toho motala:

http://www.babyinzert.cz/…_sk_kolky/0/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.5.10 21:18

jé díky…tohle jsem nenašla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.5.10 21:22

ta jihlava je nějaká divná …ten klub pinocchio tam píše více na www ,ale webovky nikde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.5.10 21:23

už jsem je našla super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
22.5.10 21:35

no ale nic zázračného to teda není prostě jen hlídání
když už mám zaplatit nemalý peníz,asi bych měla větší očekávání.
Je tu někdo z Jihlavy? Co třeby školka s nějakým zaměřením? Nebo někdo kdo má dobré zkušenosti se vzdělávacím programem některé té školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
23.5.10 21:02

Ahoj,kámoška bydlí v Jihlavě a dává malého do soukromé školky,hodím odkaz
 http://www.detskecentrum-chaloupka.estranky.cz/

• Citovat
  • Upravit
16
26.5.10 22:09

Nejvíc se mi líbí CHALOUPKA V OKRAJOVÉ ( i když umístění -zvenku to vypadá jako kůlna)
ale dětem se věnují a řekla bych že je to s dětmi baví
pinocchio…nevím čím se tu chlubíte,AJ,joga,výtvarka to co píšete nabízí každá mš za pár stovek v jihlavě…a navíc pracovní doba od 7.30 do 15.30 za ty peníze…no je to vaše podnikání…
pak sem našla perníkovou chaloupku,ale ta moc informací nepouští :nevim:
a klub-dominiček program tento pátek volná hra za tu cenu :nevim:
Celkový dojem - pokud se dostanu do státní o nic nepřijdu ,jen ušetřím peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
27.5.10 07:32

pinocchio…přeji hodně úspěchů v podnikání
ekika-klub-dominiček …možná se mýlím,a třeba mi napíšete v čem je tak skvělý,každopádně mají vyvěšený program co dělali a co budou dělat s dětmi a za poslední 2-3 měsíce měli na programu dne tichou poštu,pexeso ,zítra mají volnou hru,nebo co mě skutečně pobavilo nápady našich nejměnších a za to mám platit? To jako 3-4 hodiny dopoledne hrají tichou poštu? Nebo se zeptám Sárinko co dnes budem dělat? Připadá mi ,že jedou zcela bez konceptu , prostě hlídají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminaaaaa
27.5.10 07:36

Souhlas!

Souhlasím s Vámi,každá správná mamina se nejdříve dojde osobně podívat a poptat se do centra,kam chce dítko dát,není problém tam s ním být a zjistit,jak se bude chovat.školek soukr.typu není zase tak moc,a vzhledem k tomu,že mají taky nějakou kapacitu,nemusí Vám dítko vzít,zažila jsem to sama,viz.Chalopka v Jihlavě.Pokud si to vše neověříte a nezjistíte,nemůžete dělat závěry.Poptávka na hlídání je vysoká....... 8-)

• Citovat
  • Upravit
16
27.5.10 07:43

aha a já právě tu chaloupku vybrala,tak snad nás vezmou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin