Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
No ja nevim Lencej, ale kdyz jsem si to dala do vyhledavace, vybehlo mi jich nekolik… ![]()
hm jaké? mě pouze klub-dominiček ,ale volala jsem tam a paní mi nechtěla říct po telefonu žádné info ,že prý osobně.
Mne vyskocila nejaka „elitni materska skolka“ a pak jeste neco, ale ted to nemuzu najit, coz nechapu …jeste to zkusim…
tam jsem taky volala ,tam zas paní říkala,že to před rokem prodala a položila telefon,tak sem se ani nemohla zeptat komu a kde jsou ![]()
Tak asi to bylo tohle, ale nejsou to vlastne skolky jako takove, tak sorry, ze jsem se do toho motala:
ta jihlava je nějaká divná …ten klub pinocchio tam píše více na www ,ale webovky nikde ![]()
no ale nic zázračného to teda není prostě jen hlídání
když už mám zaplatit nemalý peníz,asi bych měla větší očekávání.
Je tu někdo z Jihlavy? Co třeby školka s nějakým zaměřením? Nebo někdo kdo má dobré zkušenosti se vzdělávacím programem některé té školky.
Ahoj,kámoška bydlí v Jihlavě a dává malého do soukromé školky,hodím odkaz
http://www.detskecentrum-chaloupka.estranky.cz/
Nejvíc se mi líbí CHALOUPKA V OKRAJOVÉ ( i když umístění -zvenku to vypadá jako kůlna)
ale dětem se věnují a řekla bych že je to s dětmi baví
pinocchio…nevím čím se tu chlubíte,AJ,joga,výtvarka to co píšete nabízí každá mš za pár stovek v jihlavě…a navíc pracovní doba od 7.30 do 15.30 za ty peníze…no je to vaše podnikání…
pak sem našla perníkovou chaloupku,ale ta moc informací nepouští ![]()
a klub-dominiček program tento pátek volná hra za tu cenu ![]()
Celkový dojem - pokud se dostanu do státní o nic nepřijdu ,jen ušetřím peníze…
pinocchio…přeji hodně úspěchů v podnikání
ekika-klub-dominiček …možná se mýlím,a třeba mi napíšete v čem je tak skvělý,každopádně mají vyvěšený program co dělali a co budou dělat s dětmi a za poslední 2-3 měsíce měli na programu dne tichou poštu,pexeso ,zítra mají volnou hru,nebo co mě skutečně pobavilo nápady našich nejměnších a za to mám platit? To jako 3-4 hodiny dopoledne hrají tichou poštu? Nebo se zeptám Sárinko co dnes budem dělat? Připadá mi ,že jedou zcela bez konceptu , prostě hlídají
Souhlasím s Vámi,každá správná mamina se nejdříve dojde osobně podívat a poptat se do centra,kam chce dítko dát,není problém tam s ním být a zjistit,jak se bude chovat.školek soukr.typu není zase tak moc,a vzhledem k tomu,že mají taky nějakou kapacitu,nemusí Vám dítko vzít,zažila jsem to sama,viz.Chalopka v Jihlavě.Pokud si to vše neověříte a nezjistíte,nemůžete dělat závěry.Poptávka na hlídání je vysoká....... ![]()
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.