Jak to řešit ?

15
26.5.10 22:13

jak to řešit ?

Ahoj holky, mám trochu problém, který mě dost strestuje a nevím co mám dělat… nezvali mi dítě do školky, odvolala jsem se.. čekám…jsem samoživitelka, nastupuji do práce.. dítě by mi měli vzít přednostně nebo ne ? Volala jsem na úřad městské části, tam mě paní akorát zprudila, že nejsem sama, že v mé situaci je více matek a že mám prostě smůlu a mám kontaktovat soukromá zařízení… vůbec se se mnou nebavila… tak chci jít na magistrát, ale co když mi tam řeknou to samé ? Já v srpnu se vracím do práce, babička mi dost pomáhala teď a už je fakt unavená a hlídat už nechce… kamarádky žádné nemám, které by mohly hlídat a na chůvu nejsou prašule a na soukromou školku taky ne… a co teď ? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15
26.5.10 22:14

mému dítěti jsou 3 roky .. ještě podotýkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
26.5.10 22:16

A jiné školky u vás nejsou?Co zkoušet obejít víc zařízení i za podmínky dovážení,vodění dál atd…Chápu,že jsi ve složité situaci…Bohužel je spousty takkových maminek a někde rovnou berou až děti 4leté :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
26.5.10 22:18

Jedine snad zkusit skolky treba v jine mestske casti… pokud nejake takove jsou…nic jineho me nenapada…
:nevim: u nas nevzali ani predskolaka a jeho trileteho sourozence, takze maminka nemuze do prace… a to jsem si myslela, ze predskolaky musi vzit ze zakona… tak asi ne… a to to letos zkouseli uz potreti… :nevim: :nevim:

ja zas cekam na dopis z jesli… chci na castecny uvazek do prace, ale valne nadeje si nedelam, kdyz jsem videla ten previs poptavky uz behem prvni hodiny zapisu…

Příspěvek upraven 26.05.10 v 22:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
26.5.10 22:18

Tak se školkami je problém snad úplně všude a co tak zkusit jinou školku v okolí?
U nás ve školce je taky nával, ale přednostně berou děti, kterým mamča nastupuje do práce, ale ne v každé školce to tak dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.5.10 22:19

předškkoláky ze zákona vzít musí… na jiných městských částech jsem se ptala, nemám tam trvalé bydliště, tak se se mnou ani nebavili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.5.10 22:20

kontaktovala jsem více školek, to je jasné… prý se mám zeptat až na přelomu září říjen…chachááá. tto je fakt vtipný… a co budu dělat do října ?
Mě to přece nemusí vubec zajímat, že je takováhle situace, ať si to město vyřeší jak chce… prachy na to maj !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
26.5.10 22:21

Tak to je mi líto,ale asi budeš muset počkat do září zda se jim někde neuvolnilo místo…Nebo zkusit na vesnici nebo menším městě…Je to teď se školkama opravdu složité :-x :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
26.5.10 22:21

no tak u nas nevzali, jsem si tim jista… ta maminka uz ale asi podnika nejake kroky…tak treba to jeste nejak vyjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
26.5.10 22:22
Eliska1980 píše:
kontaktovala jsem více školek, to je jasné… prý se mám zeptat až na přelomu září říjen…chachááá. tto je fakt vtipný… a co budu dělat do října ?
Mě to přece nemusí vubec zajímat, že je takováhle situace, ať si to město vyřeší jak chce… prachy na to maj !

Oni nejsou povinni ti dítě vzít,až rok před školní docházkou-bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
26.5.10 22:23

Na ten magistrat si zajdi, ja tam taky pujdu prudit, protoze oni si mysli, ze se na nas vyprdnou a bude jim to prochazet do nekonecna… aspon u nas to tak funguje…dokonce chteli jeden cas ty jesle zrusit 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.5.10 22:25

tak fajn, já do práce nenastoupím, nebudu mít co jíst a vlastně taky nezaopatřím své dítě, nebudu schopna se o něj postarat tak mi ho seberou a půjde někam do ústavu ? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
26.5.10 22:25

Znám holčinu co na magistrátu pracovala a nevzali jí holčinu do školky.Na magistrátu nikdo nehnul prstem a řekli,že jí má dávat do školky přes celý město :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
26.5.10 22:27
Eliska1980 píše:
tak fajn, já do práce nenastoupím, nebudu mít co jíst a vlastně taky nezaopatřím své dítě, nebudu schopna se o něj postarat tak mi ho seberou a půjde někam do ústavu ? 8-o

Nevím co ti poradit,jedině fakt ten magistrát,snad tam budou vstřícnější.Někdy postačí odvolání a dítě ti vezmou.Držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
26.5.10 22:27

na sociálce jsem se ptala, nic nedostanu, žiji u rodičů takže ani nemám nárok na příspěvek na bydlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin