Levná výměna displeje na iPhone

10
21.4.13 00:58

Levná výměna displeje na iPhone

Nedávno jsem si udělala radost koupí iPhone 4S z druhé ruky :hug:. I přesto, že jsem ho měla v plastovém tak poté co mi spadnul na zem, udělal se na skle pavouk, ten se při dalších pádech pěkně roztáhnul po celém displeji. :oops: Jsem z Českých Budějovic a prošla jsem asi tři servisy a nejlevněji mi ho opraví za 3200 včetně práce. To je pro mě docela hodně. Nějaký tip jak ušetřit? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
496
21.4.13 01:03

Tátovi se to stalo taky, za opravu chtěli 4000 Kč, tak si raději koupil nový telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
21.4.13 01:19

To je fakt hrozný! :( Já ho koupila levně a ted takováhle řacha :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.13 05:57

Přítel ho nechal tento týden opravit, ale displej koupil na Aukru, cena 1100,– pote ho nechal opravit u nás v menší soukromé prodejně telefonu. Tam to zmrsili, ale obrátili jsme se na pro prodejce displeje a vzal si tel. do opravy on. Tedy, pokud bychom to tak udělali rovnou usetrime 600,– za původní opravu, vyšlo by to na cca 1500,–. Kontakt na pana mohu zaslat do oz. Je sice z Prahy, ale tel se da zaslat. Snad jsem trochu pomohla :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
21.4.13 07:26

Objednat displej třeba z dealextreme a opravit sama… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
21.4.13 09:42

Přesně tak, pokud jsi ty nebo muž aspoň trochu zručná, tak to jde vyměnit i doma. Najdi si videa na You tube, jak na to, displej se může koupit buď tady nebo třeba na ebay… Já jsem takhle nedávno měnila klávesnici. Musela jsem si kvůli tomu pořídit spec. šroubovák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
21.4.13 09:47

Leda koupit v Číně display a vyměnit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
21.4.13 10:08

To nemusí být ani v Číně, snad se dá koupit i normální origoš, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.4.13 15:54

Z eBay a Číny asi ty displeje nebudou moc originální, sice ušetříš, ale hlavně na kvalitě. Já mám jen už pomalu dosluhující iPhone 3GS a displej i s tím sklem jsem si objednala tady: www.rozbityiphone.cz. Vyměnit jsem si to dokázala sama, takže za dva dny jsem měla opět funkční iPhone…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
21.4.13 16:22

@AnastazieB Jako origoš Apple díl s nápisem Apple :D? Tak ten koupíš jenom v origoš Apple servisu i s opravou za 4 litry. Cokoliv na aukru je většinou OEM ve stejné kvalitě, jakou máš levněji z Číny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13749
21.4.13 16:27

@kotyk jak je videt z prispevku nad tebou tak to asi neni uplne pravda ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
21.4.13 16:43

@AnastazieB Apple má na tyhle věci poměrně jasná pravidla. Displej z uvedené stránky bude dost pravděpodobně pravý asi jako voňavka od Rumunky z ulice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
21.4.13 17:09

@nikouus Na té stránce ovšem přiznávají, že prodávají displeje od výrobce, co vyrábí pro Apple, takže žádný originál, ale zase jenom dovoz z Číny. Jejich jediná výhoda je v tom, že všechna rizika dovozu (doba přepravy, šmejdovost a reklamace) nesou oni. Na druhou stranu si nejsem jistá, zda to stojí za víc jak 100% přirážku k ceně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.4.13 21:49

Tak já jim napíšu a jejich odpověď sem pak dám, jsem zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
22.4.13 08:35
@kotyk píše:
@AnastazieB Jako origoš Apple díl s nápisem Apple :D? Tak ten koupíš jenom v origoš Apple servisu i s opravou za 4 litry. Cokoliv na aukru je většinou OEM ve stejné kvalitě, jakou máš levněji z Číny.

origoš apple díl nejspíš nekoupíš vůbec, nám u ipadu řekli, že se to neopravuje, prostě vymění za novej kus za nějakou poměrnou část pořizovací ceny… :nevim: u nás to vycházelo na cca třetinu…

Vždyť oni to ani na tu výměnu nemaj stavěný, aspoň na tom ipadu je to sklo naférovku přilepený, žádný šroubky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat