Slevové kupónky do DM - lze kombinovat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Slevové kupónky do DM - lze kombinovat?
Maminky mám dotaz ohledně slevových kupónků do DM. Lze kombinovat např. slevový kupónek na plenky s kupónkem na slevu 15% na celý nákup? Nebo můžu využít pouze ten kupónek na plenky a další slevu už ne??? Moc děkuji za radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Muzes kombinovat! Alespon ja tam ted kupovala prikrmy na kupon a prodavacka me jeste doporucila, at si vytisknu kupon. knizku, ze tam budu mit jeste tu percentualni slevu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím že to jde. My jsme nakupovali prací prášky a ten den byla na ně zrovna sleva v obchodě. A ještě jsme dostali slevu 15% na celý nákup díky kuponu. Pak jsem byla, ale trochu překvapená, když jsem zjistila, že za tu knížku se slevami jsme „zaplatili“ 150 bodů a asi ji už nevyužijeme. Přijde mi to, jako řčení „nechci slevu zadarmo“.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky děkuji, to se super. Chystám se na nákup miminkovských věciček, tak by to na plínky bodlo ta sleva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty a ja minule kupovala taky plenky na slevu a jeste jsem chtela 20%na nakup a ji to nevzalo pres pokladnu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale napriklad dnes jsem brala ubrousky babylove se slevou a jeste jsem dala na cely nakup 15% a ji to vzalo…ale minule to bylo se slevove knizky+ 20%joker a to neslo, tak se omlouvam -jsem si to uvedomila az pak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LendulkaM píše:
Maminky mám dotaz ohledně slevových kupónků do DM. Lze kombinovat např. slevový kupónek na plenky s kupónkem na slevu 15% na celý nákup? Nebo můžu využít pouze ten kupónek na plenky a další slevu už ne??? Moc děkuji za radu.
dnes jsem presne takhke nakoupila
. V poho, stopro to jde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sleva na celý nákup jde kombinovat s kupónkama. Ale nejde si uplatnit kupónek a k tomu slevu na jeden výrobek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera píše:
Sleva na celý nákup jde kombinovat s kupónkama. Ale nejde si uplatnit kupónek a k tomu slevu na jeden výrobek.
jj ja to myslela presne takto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha, takže pokud nakoupím věci pro mimi s kupónkama ze slevových knížek, tak pak ještě k tomu můžu dát 15% slevu ze 150b knížky, je to tak? Ale nemohla bych použít produktový joker na 25%, že? Ty jokery už se stejně ale v těch knížkách nevyskytují, teď je tam místo něho 5% sleva, ne? Ale nevím to jistě, ještě jsem tu 50b knížku nevybírala, jen co jsem si všimla na mimibazaru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit