Šetříš, šetřím, šetříme :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
392
11.4.13 10:42

šetříš, šetřím, šetříme :-)

Ahoj všem. Holky mám dotaz a nápad :-). jelikož jsem na rodičáku a peněz moc není a nechci být šmudla. :-)
tak já z dnešního rodičáku dala stranou 2000Kč (kdyby něco) a 1000Kč pro sebe. a jdu na nehty a ke kadeřnici. jen teda nevím, jak to utáhnem. :-D. pokusíme se
takže prosím nápady, co si kupujete pro sebe na sebe. prostě na volný čas, jakou knihu a tak. Chci se změnit, jen teda nevím jak to finančně zvládnem, ale když manžel může kouřit tak proč bych nemohla mít i já své…
Mame 2 děti roční (ale musí pít kojeneckou vodu má problémy s bříškem) a 7 letou

a taky nápady co nakupovat k jídlu, jak často nakupujete a co kupujete.
Já dnes nákup v penny za 600 Kč
(kupovala jsem brokolici, mrkev 1kg, cibuli 1kg, Jablka 2kg, 2× grep, šunka (92%masa),sýr eidam, chleba, máslo, kojenecká voda 3 balíky, celer, petržel, těstoviny)

Chodím nakupovat 3× tydně a peněz moc nezbyde. Tak ženský pojdme do toho at jsme kočky :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
11.4.13 10:50

Ono když to máte doma nastavené že on může hulit a ty na nehty a ke kadeřnici, aby to bylo vyrovnané, tak na čem chcete šetřit? jako že budete míň jíst, ale on si bude vyhulovat a ty mít perfektní hlavu a nehty? Nějak ten dotaz asi nechápu

• Citovat
  • Upravit
3624
11.4.13 10:59

„A jdu na nehty a ke kadeřnici. je teda nevím, jak to utáhnem“ To mi hlava nebere, takové uvažování..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.4.13 11:02

To je nějaká provokace ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
11.4.13 11:03

Já jsem na nehty přestala chodit, ke kadeřnici jdu sem tam ke kamarádce a raděj ty peníze rvu do baráku než do sebe…Sice nic neušetřím, ale dle mého to jsou dobře investované peníze. Každá to máme jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9219
11.4.13 11:05

To je trapna diskuze :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
11.4.13 11:06

Když šetřím, tak prdím na nehty a radši si je piluju a upravuju doma, ke kadeřnici nechodím, když na to nemám a jdu tam, až když nemusím nějak extra šetřit, nebo si na to našetřím (já třeba děkuju Bohu za výbornou kvalitu mých vlasů- můžu tam jít klidně jednou za 2 roky a prd se stane- nebarvím se, nepotřebuju a vlasy se mě nějak netřepí).
To jsou výdaje, které vůbec být nemusí a místo toho si když už, radši koupím něco na sebe, abych nebyla teda za šmudlu na MD :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krychle
11.4.13 11:07

No asi tak nějak. když nevíš, jak to utáhnete, tak nechod ke kadeřnici. nehty máš snad svoje, tak jiné nepotřebuješ ne? já si na sebe kupuju jen to, co je nutné, a knihy? chodím do knihovny - 140 kč za rok
kojenecká voda pro roční dítě - no nevím, jestli na břicho může mít vliv, podle mě je lepší voda tekoucí, než stojící v lahvích.

• Citovat
  • Upravit
3282
11.4.13 11:07
@Katuskka píše:
„A jdu na nehty a ke kadeřnici. je teda nevím, jak to utáhnem“ To mi hlava nebere, takové uvažování..
:palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
581
11.4.13 11:08

Ahoj, já si taky dávám dva tisíce stranou, ale nehty mam ošoupaný, vlasy mi jednou za měsíc sestřihne kamarádka za 50kč a potencionální přítel se pokouší přestat kouřit, momentálně alespon přešel na balení cigaret a docela to omezuje, plus co zbyde z mateřský ještě navíc, tak to dam malý na knížku, takhle se dá podle mě něco ušetřit…ale dát si stranou tisícovku na zkrášlení a tisícovku na cigarety a šetřit na penězích, co jsou určený dětem? to se mi moc nezdá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
11.4.13 11:08

Ušetříš tím, že tvůj manžel přestane kouřit a ty přestaneš chodit na nechty a ke kadeřnici a vidíš hned bude doma kolem 3500 kč :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3419
11.4.13 11:09

A vůbec, teď jsem holt na MD, tak se taky nezblázním a těch pár let bez nějakých investicí úplně v pohodě přežiju, vynahradím si to, až budu zas vydělávat, radši koupím dětem, nebo domů něco, co je daleko důležitější, než nějaká paráda- na kterou já vlastně ani nejsem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
11.4.13 11:09

Ok, tak pilnik + 2 laky na nehty, to je 150 kc a kafe pro kamosku, ktera ti zastrihne konecky cca 150kc, no a mas usetreno 700 kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maruška116
11.4.13 11:10

Moc teda nechápu o co Ti jde.. přece pokud chci ušetřit tak se vzdám věcí jako kosmetička a kadeřnice (nebo jdu prostě občas).. nemusíš tak rozhazovat aby si vypadala hezky, jde to i jinak..

Myslím, že byste se spíš měli domluvit na tom jak to vyřešit a ne uvažovat stylem manžel má peníze na kouření tak já chci taky něco jen pro sebe a dál mě to nezajímá..

Jinak myslím, že by se dalo ušetřit tím, že budeš přemýšlet nad tím co uvařit a jít na větší nákup jen jednou za týden a pak kupovat už jen pečivo.. případně salámy (zboží, které se rychle kazí)..

• Citovat
  • Upravit
608
11.4.13 11:12

Tím asi chtěla říct, že kdo má své přirozené nehty a vlasy (já) je šmudla. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat