Šetříš, šetřím, šetříme :-)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kadeřnici ti schvaluji, na nehty bych nechodila, zvládneš si je přeláknout doma. Věřím, že manžel prokouří víc jak 1.000kč kterých sis dala na stranu pro sebe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eneerka píše:
Tím asi chtěla říct, že kdo má své přirozené nehty a vlasy (já) je šmudla.
Taky se hlásím ke „šmudlám“ a to ještě s hrdostí
![]()
Příspěvek upraven 11.04.13 v 11:17
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ohýnek píše:
Ono když to máte doma nastavené že on může hulit a ty na nehty a ke kadeřnici, aby to bylo vyrovnané, tak na čem chcete šetřit? jako že budete míň jíst, ale on si bude vyhulovat a ty mít perfektní hlavu a nehty? Nějak ten dotaz asi nechápu
Tohle přesně mě napadlo taky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hellísek píše:
Taky se hlásím ke šmudlám a to ještě s hrdostí![]()
Já taky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kamošce 150kč za konečky? To zaplatim mín u kadeřnice teda u nas 50-80kč za konečky. Kamoška je od toho aby mě to udelala zadax a mam ušetřeno 970kč:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem tsky"smudla".U kadernika sem nebyla asi tri roky (ale man kvalitni dloouhe vlasy).Radeji za ty penize koupim neco detem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kadeřnici bych už taky potřebovala… Ale momentálně na to není, musíme starší dceři zaplatit letní tábor. Takže mi nezbyde nic jiného než si odkládat po menších částkách, když někde zbyde. Odebrat z rozpočtu 2000 a snažit se ušetřit na jídle mi nepřijde jako nejlepší nápad.
Jinak myslím, že se dá dost ušetřit pokud uděláte týdně jeden velký nákup a pak jen třeba pečivo atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj všem. Holky mám dotaz a nápad. jelikož jsem na rodičáku a peněz moc není a nechci být šmudla.
tak já z dnešního rodičáku dala stranou 2000Kč (kdyby něco) a 1000Kč pro sebe. a jdu na nehty a ke kadeřnici. jen teda nevím, jak to utáhnem.. pokusíme se
takže prosím nápady, co si kupujete pro sebe na sebe. prostě na volný čas, jakou knihu a tak. Chci se změnit, jen teda nevím jak to finančně zvládnem, ale když manžel může kouřit tak proč bych nemohla mít i já své…
Mame 2 děti roční (ale musí pít kojeneckou vodu má problémy s bříškem) a 7 letoua taky nápady co nakupovat k jídlu, jak často nakupujete a co kupujete.
Chodím nakupovat 3× tydně a peněz moc nezbyde. Tak ženský pojdme do toho at jsme kočky
Já dnes nákup v penny za 600 Kč
(kupovala jsem brokolici, mrkev 1kg, cibuli 1kg, Jablka 2kg, 2× grep, šunka (92%masa),sýr eidam, chleba, máslo, kojenecká voda 3 balíky, celer, petržel, těstoviny)![]()
Šetřit bych začala právě na těch cigaretách
, kadeřnících a nehtech… jelikož ani jedna tato věc není životně důležitá
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:Šetřim tak že dávám stranou celej rodičák a za 2 roky tam mám 100 tisíc
Ahoj všem. Holky mám dotaz a nápad. jelikož jsem na rodičáku a peněz moc není a nechci být šmudla.
tak já z dnešního rodičáku dala stranou 2000Kč (kdyby něco) a 1000Kč pro sebe. a jdu na nehty a ke kadeřnici. jen teda nevím, jak to utáhnem.. pokusíme se
takže prosím nápady, co si kupujete pro sebe na sebe. prostě na volný čas, jakou knihu a tak. Chci se změnit, jen teda nevím jak to finančně zvládnem, ale když manžel může kouřit tak proč bych nemohla mít i já své…
Mame 2 děti roční (ale musí pít kojeneckou vodu má problémy s bříškem) a 7 letoua taky nápady co nakupovat k jídlu, jak často nakupujete a co kupujete.
Chodím nakupovat 3× tydně a peněz moc nezbyde. Tak ženský pojdme do toho at jsme kočky
Já dnes nákup v penny za 600 Kč
(kupovala jsem brokolici, mrkev 1kg, cibuli 1kg, Jablka 2kg, 2× grep, šunka (92%masa),sýr eidam, chleba, máslo, kojenecká voda 3 balíky, celer, petržel, těstoviny)![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Souhlasím s tím, co psaly holky. Nehty si můžeš udělat doma a konečky ti může zastřihnout kamarádka. Já si je teda stříhám sama ![]()
Příspěvek upraven 11.04.13 v 11:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@maminka189 píše:
Ja jsem tsky"smudla".U kadernika sem nebyla asi tri roky (ale man kvalitni dloouhe vlasy).Radeji za ty penize koupim neco detem…
Taky kadeřníka nepotřebuji
mám vlasy teď momentálně do pasu, jelikož jsem si je zkrátila minulý týden sama
já za ty vyhozené peníze, taky radši pořídím něco jiného
asi jsem šmudla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyrušila bych nehty a 1× měsíčně zajít ke kadeřnici a nechat tam cca 600,–kč podle mě není taková pálka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit