Šetříš, šetřím, šetříme :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10867
11.4.13 11:28
@misacek00 píše: Šetřim tak že dávám stranou celej rodičák a za 2 roky tam mám 100 tisíc :-)

Toto je teprve provokace :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
11.4.13 11:28

Myslím že aby si nevypadala jako šmudla nepotřebuješ umělý nehty.. stačí pilník, lak a můžeš si upravit nehty sama.. Ke kadeřnici zajít můžeš.. pokud tam nechodíš třikrát měsíčně ale to uvažovaní že když manžel kouří tak já budu chodit na nehty a ke kadeřnici. to mě hlava nebere zvlášt pokud chceš setřit.. přítel taky kouří ale tohle by mě nikdy nenapadlo.. radši za ty peníze koupim něco dceři nehty si upravuji sama a ke kadeřnici chodim jednou za 3 měsíce na ostříhání za 190kč a vlasy si barvim sama..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
11.4.13 11:31
@eneerka píše:
Hellísku: šmudlo jedna :D
:mrgreen: :mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
11.4.13 11:36

Tak já tedy taky šetřím, ale na nehty chodím stojí mě 350kč za měsíc, a ke kadeřnici jdu 1× za 1/4 roku. :palec: Nejsou to zas takové výdaje. šetřit se dá i na jiných věcech třeba na těch cigaretách a to třeba tak, že se bude snažit vykouřit polovic.

Nevidím důvod, proč jen proto, že chci něco ušetřit a to že jsem na rodičáku bych měla přestat chodit na nehty nebo kadeřnici, já to mám jako relax, vždy tam pěkně vypnu a zrelaxuji i nervi a duši. I tak zvládám šetřit z rodičáku 1500kč. Plénky, sunary kupujeme v akcích a vždy vezmeme víc, takže i když jeden měsíc je větší výdaj, ten další zase víc ušetřím. Přestala bych tam chodit až v případě, že by to jinak nešlo.

To, že člověk má mininko neznamená, že přestanu dělat věci co mám ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45686
11.4.13 11:56

Tady je legranda na tom emiminu, nedávno diskuze smudla na mateřské kde se kritizovala ty co se o sebe nestaraji, a ted tahle diskuze s kritikou nehtu i kadernic:) fakt se bavím :)
Jinak každy nema to štěstí ze ma kamarádku kadernici třeba já ne, takže mě kdyz zastřihne konečky a dám si barvu kdyz už tam jsem, hned odcházím o litr lehčí. Jinak v mezidobí barvim sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
11.4.13 11:58

@Lussye když jsou finance tak se dá šetřit a mít i nehty, ale pokud bych se rozhodovala zda koupím dítěti dobrej jogurt nebo v akci z polska a pak šla na nehty tak to mi hlava nebere. jsem ráda upravená, ale to jde i bez gelovek. kadeřníka chápu, ale je kadeřník a kadeřník do salonu bych nešla no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
11.4.13 12:08

@Mar80 já když vidím ségru která fňuká, že nemá peníze a oba dva kouří denně krabičku a to říkala, že kouří ty jedny z nejlevnějčích cca 70kč což je 4200kč za měsíc.

navíc, zakladatelka píše, že to chce zkusit, vyžít se dá opravdu z minimem, dají se koupit i kvalitní jogurty za méně peněz, stačí zajít do podnikové prodejny pokud je, nebo vyčíhat akci.
Vždy se to dá zvládnout pokud se chce. Každopádně já osobně bych nechodila 3× týdně do krámu…k tomu není důvod. My nakoupíme větší balení do zásoby. Jogurty kupujeme taky po více kusech. Pečivo peču doma, snídaně taky, pak vaříme dost polévky a děláme pomazánky. :palec:

Na druhou stranu nevidím důvod proč by mu měla tolerovat kouření. Ale pokud chtějí šetřit tak musí oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
11.4.13 12:27

No tak nejvíce se ušetří, když se udělá jídelníček a kupují se věci jen ty co potřebuji k tomu jídelníčku. samozřejmě se vyplatí v akci koupit věc, navíc, kterou vím, že bych stejně tento měsíc kupovala, ale vzít v akciza 100vku 5balení toaletáku, protože je ted v akci a nechat tam zbytečně 400 navíc mi přijde nerozum, když se tedy opravdu šetří.
já bohužel šetřit moc neumím. pokud mám prázdnou peněženku tak nevím ani jak tak to zvládáme, děláme jídla ze surovin co jsou doma, ale jakmile je po výplatě šup na velký nákup. no a nakonci zase něni nic. ach jo. ale snad se to naučím už na tom pracuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
11.4.13 12:32
@_BBQ_s píše:
Toto je teprve provokace :potlesk:

no to jo ale kdo si to muže dovolit, max. tak 3% z maminek na MD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
11.4.13 16:07
@Hellísek píše:
A vůbec, teď jsem holt na MD, tak se taky nezblázním a těch pár let bez nějakých investicí úplně v pohodě přežiju, vynahradím si to, až budu zas vydělávat, radši koupím dětem, nebo domů něco, co je daleko důležitější, než nějaká paráda- na kterou já vlastně ani nejsem :D

No jooo, jenže ty seš krásná i bez úprav!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
11.4.13 16:39

Holky, já jsem asi blbá, ale jak to máte, že ušetříte z rodičáku 1500-2000kč? :nevim: Když jsem měla 7600kč, tak to šlo, ale teď jsem si to nastavila na 6tis. a je to krutý-zaplatím si telefon, plíny, UM, běžnou drogerii a zbyde mi 3tis.na jídlo. Nemám kde ušetřit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.4.13 17:21
Moc děkuji za pochopení :kytka:
@Lussye píše:
Tak já tedy taky šetřím, ale na nehty chodím stojí mě 350kč za měsíc, a ke kadeřnici jdu 1× za 1/4 roku. :palec: Nejsou to zas takové výdaje. šetřit se dá i na jiných věcech třeba na těch cigaretách a to třeba tak, že se bude snažit vykouřit polovic.

Nevidím důvod, proč jen proto, že chci něco ušetřit a to že jsem na rodičáku bych měla přestat chodit na nehty nebo kadeřnici, já to mám jako relax, vždy tam pěkně vypnu a zrelaxuji i nervi a duši. I tak zvládám šetřit z rodičáku 1500kč. Plénky, sunary kupujeme v akcích a vždy vezmeme víc, takže i když jeden měsíc je větší výdaj, ten další zase víc ušetřím. Přestala bych tam chodit až v případě, že by to jinak nešlo.

To, že člověk má mininko neznamená, že přestanu dělat věci co mám ráda.
  • Citovat
  • Upravit
14679
11.4.13 17:37
@Petrajan píše:
Holky, já jsem asi blbá, ale jak to máte, že ušetříte z rodičáku 1500-2000kč? :nevim: Když jsem měla 7600kč, tak to šlo, ale teď jsem si to nastavila na 6tis. a je to krutý-zaplatím si telefon, plíny, UM, běžnou drogerii a zbyde mi 3tis.na jídlo. Nemám kde ušetřit :think:

Mám tatínka, který taky přispívá do domácnosti ;) Teď vše platí on, a já mám rodičák jen pro sebe a malou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
11.4.13 17:51

Ideální je, než si dáš peníze na stranu, udělat průzkum, nejlépe 3 měsíce. Psát si každou položku co utratíš, tím získáš přehled čeho kolik kupuješ a jestli je to vůbec nutné, a kde se dá nějaká ta kačka ušetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
11.4.13 23:22
@peggy.sl píše:
No jooo, jenže ty seš krásná i bez úprav!!! :mrgreen:

Jééé, děkuju, to už mě nikdo dlouho neřekl :hug: :*
Vždyť ty jsi taky pěkná baba, nebýt obě vdané, tak nevím nevím :think: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat