Šetříš, šetřím, šetříme :-)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Crystalline
21.10.13 15:14

@Nejhodnější jo jo - babicka vzdycky rikavala " valku na vas" - kdyz jsme treba vyhazovali jidlo, apod

• Citovat
  • Upravit
10867
21.10.13 15:15

Nakup aspon na Mimibazaru nejake bodycka a dupacky nosene po 40 kc. Zbytek si budes muset koupit az ti dojde prvni materska nebo rodicak. Postylka stoji kolem 1000kc, tak si odkladej do porodu 200kc mesicne aspon na ni. Kocarek ti nekdo nepujci na ten mesic, dva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
21.10.13 15:18
@Crystalline píše:
@Nejhodnější jo jo - babicka vzdycky rikavala " valku na vas" - kdyz jsme treba vyhazovali jidlo, apod

Já to slyším do dnes :oops: :oops: nebo když jsem se v něčem nimrala a já už to nechcíííí a mě to nechutnáááá :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
175
21.10.13 15:24

Ahoj, jak už tu někdo psal, až se narodí miminko budeš mít rodičovský příspěvek, a protože přítel pracuje můžeš si délku a výši rodičovskýho příspěvku zvolit přes přítele, takže nemusíš mít tu čtyřletou variantu, kdy těch peněz není moc. A taky můžeš zažádat o porodné, když má příjem jen přítel, tak asi nárok mít budeš a z toho porodného bys pořídila kočárek a ještě pár věcí a opravdu se dají pořídit pěkné a levné věci z druhé ruky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.13 16:32

Na porodné mít nárok budeš určitě :) u dvou je výdělek zhruba do 18.500,–, což s 15 tis. splňujete..
jinak doporučuji kouknout na bazary na seznam.cz, nebo bazos.cz, a jiné, spousta maminek tam prodává balíčky s oblečením pro děti za rozumné ceny, nebo kouknout na facebook, tam jsou různé skupiny, kde maminky prodávají věci po svých dětech za velmi rozumné ceny..za půl roku se toho spoustu koupit po částech, kdyby i jen za 500 měsíčně :)a kočárek se z druhé ruky dá sehnat taky hodně levně, i hodně pěkné kočárky :) máš výhodu, že to mimčo bude na jaro, nemusíš řešit zimní věci a to vše okolo, to je podle mýho nejdražší ;) určitě bych zkusila přítele přesvědčit, aby kouření aspoň omezil, když bude táta, tak to bude stejnak nejlepší ;) můj drahý taky hodně kouření omezil kvůli miminku, holt na něčem ušetřit musel.. přeji ať se zadaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
22.10.13 10:36

Přestat kouřit není určitě jednoduché, ale jestli toho někdo není schopný kvůli dítěti (nebo zdraví), tak to nepochopím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
409
20.10.15 12:55

Já jsem kouřila a přestala jsem ze dne na den. Je to jen v hlavě, a musi se chtít a najednou měsíčne ušetřeno 2 000. Ale zase jsem začala chodit na nehty. Jenže ty mě vyjdou měsične jen 400 tak to jako dám. Ale být v situaci že nemam z čeho šetřit nebo že nevychazim každý měsíc a nebo že nemam dost na nákupy potravin, tak ty nechty oželim. Rodina je pro mě přednější. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
24.10.15 20:14

Já si sehnala spoustu věcí na mimibazaru ve věnuji nebo na mimiaukci a aukru. Ušetřila jsem spoustu peněz a doplnila výbavu a co jsem potřebovala. Chce to postupně a sledovat. Na jedné aukci jsem ušetřila víc jak 500,–. Na aukru jsem sehnala dva balíky plín a jedna mě vyšla na 2,– Kč i s poštou (normálně stojí 4,– Kč v akci). Mrkni na home made, jsou tam návody na prací gel, domácí vlhčené ubrousky,… Najdi si stránky bepanthenu a snad ještě mají možnost poslat vzorek. V nemocnici se ti bude hodit na bradavky nebo do cestovní přebalovací tašky. Nasbírej si body na webu promaminky.cz a vyměň je za potřeby pro mrně. Pak jsou dobré takové ty bazárky, co jsou jednou za čas v sokolovnách a tak. Dupačky jako nové i za 20,– Kč, spací pytel mám za 40,– Kč,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat