Levné letenky do Paříže

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
103
20.7.14 18:26

Levné letenky do Paříže

Zdravím, už několik měsíců hledám levné letenky do Paříže. Všude čtu jak každý létá za pár stovek, ale já jsem takovou nabídku ještě nenašla. Brala bych zpáteční letenku tak do 2000. Poradí mi někdo nějakou stránku, popř. leteckou společnost kde jsou takto levné letenky?

Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
788
20.7.14 18:33

Záleží kdy chceš letět. za takové peníze co si představuješ to musí být nízkonáklad. spol. a nějaká akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
20.7.14 18:35

A kdes už hledala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
20.7.14 18:38

Termín může být jakýkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
20.7.14 18:39

Tak různě jsem hledala právě ty nízkonákladové lety, pak akce například na www.cestujlevne.com, nebo různě googlím - levné letenky Paříž a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
20.7.14 18:43

A přímo na webu low cost aerolinek jsi nic nenašla?¨zejména když je vám termín šumák čím později ode dnešk, tím nižší cena, krom teda extra eponovaných datumů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
20.7.14 18:44

Hm tyhle stránky jsem ti chtěla doporučit nebo se přímo podívej na easyjet apod..http://www.easyjet.com/CS/Booking.mvc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
20.7.14 18:46

Zrovna ted mi na easyjetu našlo na půlku řijna jedna osoba těsně za 2000 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
20.7.14 19:24

@dudusto

1. Zamysli se nad tím odkud - Praha? Pokud odjinud připočítej cestu na letiště a zpět, někdy je výhodnější dražší letenka než levnější odjinud.
  2. Podívej se, kde je cílové letiště. Může být taky docela daleko a cesta do centa může být daleko dražší než samotná letenka.

Nemám zkušenosti s Paříží, ale s jinými městy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
20.7.14 20:33

Levné letenky do Paříže sice jsou, ale co se týče nízkonákladovek, tak z 2tisíc se cena může vyšplhat klidně na 4tis.. zvlášť pokud povezete zavazadlo, které musí být umístěno v nákladovém prostoru. Dále pak nízkonákladovky nepřilétají na hlavní letiště přímo v Paříži(ale je to tak u většiny NN, ale na letiště kolem Paříže. Bohužel, cena za dopravu se někdy může vyšplhat do řádů stovek. Koukni na letuska.cz mají tam plno nabídek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
20.7.14 20:35

Jinak doporučuji smartwings! cena je 2231kč a je to opravdu na CDG(hlavní letiště) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
20.7.14 20:38
@anlendy. píše:
Jinak doporučuji smartwings! cena je 2231kč a je to opravdu na CDG(hlavní letiště) :)

ale terminál 3, pokud chceš pokračovat dál vlakem TGV tak to není dobrá volba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
20.7.14 20:46

@anlendy.
Ano, na to upozorňuju - někde je to i tak, že letenka je levnější než samotná doprava. Takže bacha na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
20.7.14 20:52
@MartinKa36 píše:
ale terminál 3, pokud chceš pokračovat dál vlakem TGV tak to není dobrá volba

tak běžně se do Paříže teda z letiště jezdí RERem. A terminál 3 mi přišel naprosto super, klidný a nepřelidněný.

• Citovat
  • Upravit
724
20.7.14 23:12

Letenka ale neni v parizi to nejdrazsi. Hotel pod 50 ecek v dosahu metra je pomerne obtizne sehnat. O cenach v kavarnach atd ani nemluvim. Pariz je romantika ale draha. Jinat smart wings a terminal tri je dobra volba. Btw druhe letiste orly je blize nez cdg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí