Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
@kapri píše:
ahoj nosime v nositku Tula, mame tu batoelci verzi do 22 kg a super
A můžu se zeptat - kolik má to nosítko šířku dole mezi těma nožičkama a kolik je na výšku? Děkuji
@kapri píše:
ahoj nosime v nositku Tula, mame tu batoelci verzi do 22 kg a super
na to jsem zrovna koukala…
vysoké je 45 + 12 bederák, a široké 48, mají k tomu ještě id alší rozšiřovací pásky, kdyby to nestačilo .-)
Ahoj, řeším nosítko pro syna 17m, 11kg. Mám šátek na občasné cesty bez kočárku, nejsem moc velká nosnice
Teď začal chodit a každou chvilku chce na zem. Takže pořád jen vážu a už mě to nebaví. Tak hledám nosítko, které je v mžiku nasazené i s dítětem (jestli tak tedy nosítko funguje). Nosím jen občas, spíš na kratší čas nebo na cestování metro-bus-bus-pešky, ale stává se, že malý v šátku spí. Nějak nejsem schopná se v nabídce zorientovat. Dost mě překvapila cena větších nosítek, 4000 mi připadá fakt moc, nemáte zkušenost s nějakým dobrým a ne tak drahým? Ráda bych ho vyzkoušela, bydlím v Praze. A nechce se mi na ušití čekat nějak dlouho. Brala bych i použité, tak klidně i nabízejte ![]()
@Verun83 Manduca ne, to je pro mimina a starším dětem už je malá. Co mám v okolí, tak v 1,5 roce už dětem většinou nestačí.
@galantni jelenice koukni na FB jsou tam skupinky, kde ti vyrobí šikovná maminka nosítko za 2000 Kč i a méně. Případně koukni na onbuhimo, to se dá sehnat i pod 1000 Kč. Je to takové poponášedlo, které rychle nandáš a rychle sundáš.
Ahoj, my máme Kibi a je super, koupili sme ho v obchůdku paní Moniky roubalové Praha 7 je tam i bazárek je i možnost si vypůjčit
paní je opravdu moc milá a sama odnosila tři děti, tak hodně štěstí
@galantni jelenice tak koukni na ty výrobce. Koukala jsem na paní, co prodává nosítka tak 1500, jsou na Fleru a FB.
@Billi Tak jsem projela fler, ale nějak nepoznám, které by bylo to pravé. Mohla bys mi prosím napsat jméno té prodejkyně. Takhle levné mi připadají jenom pro malé
Jsi moc hodná, připadám si jako blbec ![]()
@galantni jelenice já se dívala na Tiki Mechulka, to vypadalo moc dobře a většina byla teda na FB. My teda nakonec koupili Tulu.
@galantni jelenice
Ja mam ted ovjednane od Eli handmade, nebo maggion dela a spoustu dalsich, ale vsude jsou cekaci lhuty cca 2 mesice
@galantni jelenice
Možná bych prodala Womar Eco. Je do 18ti kil.
Měla jsem ji jen na dovolenou v zimě, není zničená. Stála 1600,–, něco bych slevila.
Womar eco není ideální nosítko, a pro takhle velké dítě už určitě není vhodné, nejde o kila, ale o zádovou opěrku, která je úzká
To nosítko Womer eco nevypadá zle, kdybychom neměli asi bych uvažovala..