Levné nosítko pro batole

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
540
25.4.12 13:23
@kapri píše:
ahoj nosime v nositku Tula, mame tu batoelci verzi do 22 kg a super

A můžu se zeptat - kolik má to nosítko šířku dole mezi těma nožičkama a kolik je na výšku? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
25.4.12 15:16
@kapri píše:
ahoj nosime v nositku Tula, mame tu batoelci verzi do 22 kg a super

na to jsem zrovna koukala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
26.4.12 08:43

vysoké je 45 + 12 bederák, a široké 48, mají k tomu ještě id alší rozšiřovací pásky, kdyby to nestačilo .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.16 20:25

Ahoj, řeším nosítko pro syna 17m, 11kg. Mám šátek na občasné cesty bez kočárku, nejsem moc velká nosnice :lol: Teď začal chodit a každou chvilku chce na zem. Takže pořád jen vážu a už mě to nebaví. Tak hledám nosítko, které je v mžiku nasazené i s dítětem (jestli tak tedy nosítko funguje). Nosím jen občas, spíš na kratší čas nebo na cestování metro-bus-bus-pešky, ale stává se, že malý v šátku spí. Nějak nejsem schopná se v nabídce zorientovat. Dost mě překvapila cena větších nosítek, 4000 mi připadá fakt moc, nemáte zkušenost s nějakým dobrým a ne tak drahým? Ráda bych ho vyzkoušela, bydlím v Praze. A nechce se mi na ušití čekat nějak dlouho. Brala bych i použité, tak klidně i nabízejte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
25.7.16 20:29

Co manduca? Koukalas na ni?

• Citovat
  • Upravit
Billi
25.7.16 20:40

@Verun83 Manduca ne, to je pro mimina a starším dětem už je malá. Co mám v okolí, tak v 1,5 roce už dětem většinou nestačí.

@galantni jelenice koukni na FB jsou tam skupinky, kde ti vyrobí šikovná maminka nosítko za 2000 Kč i a méně. Případně koukni na onbuhimo, to se dá sehnat i pod 1000 Kč. Je to takové poponášedlo, které rychle nandáš a rychle sundáš.

• Citovat
  • Upravit
20195
25.7.16 20:40

Ahoj, my máme Kibi a je super, koupili sme ho v obchůdku paní Moniky roubalové Praha 7 je tam i bazárek je i možnost si vypůjčit

www.ditevsatku.cz

paní je opravdu moc milá a sama odnosila tři děti, tak hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.16 20:45

@Billi onbuhimo se mi právě moc nepozdává kvůli tomu spaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
25.7.16 20:49

@galantni jelenice tak koukni na ty výrobce. Koukala jsem na paní, co prodává nosítka tak 1500, jsou na Fleru a FB.

• Citovat
  • Upravit
25.7.16 20:58

@Billi Tak jsem projela fler, ale nějak nepoznám, které by bylo to pravé. Mohla bys mi prosím napsat jméno té prodejkyně. Takhle levné mi připadají jenom pro malé :nevim: Jsi moc hodná, připadám si jako blbec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
25.7.16 20:59

@galantni jelenice já se dívala na Tiki Mechulka, to vypadalo moc dobře a většina byla teda na FB. My teda nakonec koupili Tulu.

• Citovat
  • Upravit
30556
25.7.16 21:12

@galantni jelenice
Ja mam ted ovjednane od Eli handmade, nebo maggion dela a spoustu dalsich, ale vsude jsou cekaci lhuty cca 2 mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.7.16 21:53

@galantni jelenice
Možná bych prodala Womar Eco. Je do 18ti kil.
Měla jsem ji jen na dovolenou v zimě, není zničená. Stála 1600,–, něco bych slevila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
25.7.16 22:10

Womar eco není ideální nosítko, a pro takhle velké dítě už určitě není vhodné, nejde o kila, ale o zádovou opěrku, která je úzká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20195
25.7.16 22:13

To nosítko Womer eco nevypadá zle, kdybychom neměli asi bych uvažovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí