Levné nosítko pro batole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21842
25.7.16 22:16

Tak každopádně by to asi chtělo odzkoušet, když je zvyklý na šátek tak aby se mu v nosítku líbilo přeci jen je to trošku jinačí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.7.16 22:21

@catherine100
Myslela jsem, že to drží hlavně v bedrech. Pás kolem pasu to má široký.
Měla jsem ručně šité a to nebylo zdaleka tak pevné.
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21842
25.7.16 22:30

Kibi se dá rozšířit jak ramínka tak i sedací část a dá se i zvětšit do výšky jen je škoda, že také nemá třeba nějakou kapsičku a jsou na ty nosítka strašně drahé pláštěnky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
25.7.16 22:32

@Russet ale dítě musí mít látku od kolínka ke kolínku. Na Manduce je taky psáno do 20 kg a reálně tak dlouho nevydrží.

• Citovat
  • Upravit
53518
25.7.16 23:35

@Billi
No, já už funím teď, když mám těch jedenáct kil a něco nosit. Naštěstí chodí hodně sám a na přejezd už radši jen v lehkém kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
25.7.16 23:42

@Russet to je právě o kvalitním nosítku. Kluk má 12 kg, nedávno jsem s ním šla asi 2 km, měla jsem ho na břiše (a ani za nic nešel dát na záda) a šlo se dobře.
Když měla sestřenka mimino, tak koupila Chicco „visítko“ a s 5 kg miminem to bylo po 10 minutách dost nepohodlné a nosit déle bych nezvládla.
Věřím, že kdybych ho dala na záda, tak s ním ujdu v pohodě i mnohem víc.

• Citovat
  • Upravit
53518
25.7.16 23:55

@Billi
No ono mít pět nebo dvanáct kilo navíc je rozdíl. Vynesla jsem ho na Štěpánku v Jizerkách. Nejsem v kondici a sama mám nadváhu, takže každé další kilo je znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
26.7.16 00:37

@galantni jelenice A co vážeš a jaký máš šátek? Mi přijde, že nějaký krátký batoháček se dá pořídit pořád levněji než nosítka. A rozhodně rychleji, bez čekacích lhůt. Uvázat batoh není určitě pomalejší než nandat nosítko a je to pořád nejpohodlnější, řekla bych. Obzvlášť, pokud jsi na šátek zvyklá aspoň trochu. A taky je to bez štelování. A kdyby vypadal na spaní, jsou i další pohodlnější úvazy s krátkým šátkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
26.7.16 07:46

@Russet ja nesla 12 kg a v kvalitnim nositku to bylo pro me lepsi nez tech 5. Srovnani obou na brise. Mam nadvahu a nejsem v kondici, ale verim, ze kdyz dam kluka na zada, tak bych usla i vic. Ale chce to bud satek nebo dobre nositko, kde se rozlozi vaha.

• Citovat
  • Upravit
26.7.16 07:58

@lucypaja Jaký je tam rozdíl? Myslela jsem, že pro dítě je to skoro stejné, že je taky úplně naplácnuté na mě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
26.7.16 08:09

Nečetla jsem celou diskuzi, ale vidím, že se tady někdo zmínil o šátku a ergonosítku. Já teď čekám třetí dítě a začala jsem se o šátky taky zajímat a je mi loíto, že jsme to neudělala dřív. Dvě děti jsem nosila v nosítku a už bych to neudělala. Ono jim to nebylo nepohodlný, ale pravda je, že nebylo to dítě na mně položené, ale odstávalo, takže jsem ho neustále musela přidržovat, pže imně to tak bylo příjemnější a teď kolem mě kamarádky používají šátek a když to vidím, chci ho taky pořídit. je to samozřejmě každého věc, nikoho nenutím aani nic nehaním. jen můj postřeh ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
26.7.16 08:17

@Tofik jake nositko? Pokud je to ergonomicke nositko, tak dite neodstava a je pritiskle na mame.

• Citovat
  • Upravit
30556
26.7.16 08:30

@Russet ono to prave nema byt pevne, aby se dalo mimco podsadit a mela zada do pismene C, aby nesla cela vaha na pater
Plus musi byt latka mezi nozickama od kolinka ke kolinku, aby byly do pismene M…jinak je to nejenom nepohodlne, ale skodu to kyclim a zadickum
Jaam nositko do 20 kg a uz pri 9 kg kupuji jine vetsi ;)

@Tofik pokud je to ergonositko a umi to clovek nastavit nehrozi ze by odstavalo…

Ja mam i satek, ale nositka jsou pro me praktictejsi kor kdyz uz ditko chodi a leze porad nahoru dolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21842
26.7.16 08:39

@Galantni jelenice-já neměla šátek na sobě, ale co sem tak viděla, tak tam má dítě asi tu oporu zad už nějak danou tím úvazem, ale u nosítka to musíš postupně přenastavit jak roste, ale pravda je, že i u nosítka je dítě na tobě a možná, že ze šátku bolí méně záda, říká se, že pro nejmenší novorozeňátka je šátek lepší, kamarádka nosila v šátku i 25 kg kluka. já sem šátek nechtěla skrz ty úvazy, že by mi to dlouho trvalo, nosítko vezmu, dám si ho na sebe, do něj dítko, zapnu a jdem občas jn upravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.16 20:10

Tak jsem dnes byla okouknout nosítka naživo. Teda batolecí měli jen Tulu, ale moc se mi líbila. Jenom to cena :roll: Máte s ní zkušenosti? Vadí, že není štelovací jako např. Kibi a spol.? Ještě zkusím jiný obchod, snad toho budou mít víc, ale Tulu bych klidně brala. Do kdy vydrží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí