Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo nemá zkušenost s nějakým tetovacim salonem, nebo jenom osobou, která dělá levne tetovani v Ostrave-Havířově. Jednalo by se o malinkate 1×1cm srdíčko a přijde mi divné si zajít do obyčejného salonu a nechat si to udělat za 1000. Sama jedno už mám a za to jsem ty peníze dala ráda, ale tohle je přece jenom jiné. Jakékoliv doporučení bude super, ale určitě chci normální tatery ne nějaké gengy nebo tak 😂
Na prachy bych nekoukala a nechala si to udelat v salonu za 1000kc. Nez nekde levneji pokoutne. Bude te to skraslovat po zbytek zivota. Setrila bych na jinych mistech. 1000kc je dneska prd.
Se stav, mám formičky na cukroví ve formě srdce a chlap někde vyštrachá hořák, který používají na střeše. Nebo si kup v papíráku lihovku, když chceš na takové věci šetřit ![]()
Kdyz vydrzis do zari, tak pry Deza pousti z Valdic a ten ti to udela paradni za krabicku startek. Pokud tedy neni problem ten podchod v Ostrave-Zabrehu…
@Alena171717 1×1cm to ani nebude vidět
na tetování bych rozhodně nešetřila ![]()
Tak v samosce prodavaj urcite zvejky s obtiskem. Nekde urcite srdicko bude. Vyjde to nejlevneji a jeste si zvejknes ![]()
@Alena171717 Proboha ty si nic nedávej tetovat. Beztak jsi jednoduchá.